2009 Yılı 3.Lig'e Terfi Müsabakaları / Çarşambaspor ve Gazi Belediyespor

Başlatan Cadde55, 05 May 2009, 21:57:48

« önceki - sonraki »

Sercan

Tufan

Trabzon takımı faroz dedikleri yerin mahalle takımıymış bizim kadıköyspor tarzı bi takım.

**KaR6**

Kodalak

Alıntı yapılan: cem 55 - 28 May 2009, 21:02:13
tamamdır abi bugun gruptan saglam adama msj attım organizasyonla ilgili ama maçımızın  hafta içi olması sebebiyle sanırım maça fazla ragbet yok genede sen ben ahmet atakan bulusup gidecez veis aliihsan recep abi emre ve ahk34 le de orda bulusuruz 10 kişiyle tribunu costuracaz artık insallah çarşambamıza ugurlu gelecez ve yarın yalıyı yenecez.

tamam kardeş mesaj atarsın

tanju55

bu yali sayesinde 3.lig samsun takimlariyla dolacak seneye gazi ondan sonra atakum bld. belli mi olur belki birgün tekeköy bile yalinin sayesinde cikar... :P

kumköylü ahmet

aslan carsambaspor yarin iyi siiiidinde yenin bu maci haaa ;D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Yarın saat 18:45 e kadar dua edeceğim.RABBİM samsunumuzu ve çarşambamızı utandırma.ermenistanın bir takımı olsa rakip,elensek çok koymazdı.ama trabzon adı geçince,3.lige çıkmak şart oldu.

ali ihsan

Alıntı yapılan: emre55 - 28 May 2009, 15:35:29
ramazan diyorum baska bişey demiyorum... ;D ;D ;D
anlayan anladı!!!

Hadi Ramoooo ... ;D

Gitme ihtimalim azda olsa var maça ...

universite carsambalilar

Alıntı yapılan: veis - 28 May 2009, 17:01:39
bizm sag açık ve forvet çok iyi vallaha cigerleri dışarı çıkdı maçda.

forvet erdem; sagda bayko :)))  super ıkısıde carsambanın cocukları

universite carsambalilar

slm arkadaslar taraftarimiz dun aksam yola ciktilar istanbuldaki taraftarlarimizi bekliyoruz teksas fan clup

GençKozluklu

Arkadaşlar kısmete bakınya Çarşamba'nın Samsun'da maçı var ve ben gidemeyeceğim. Şu maçı neden yarın yapmazlar ki. İnşallah iş durumalrına göre bir fırsatını bulurum da saat 16:00 gibi gitme fırsatını yakalarım. Kaçmamalı bu maç  :(

İnşallah güzel haberler alırız.

atakan

abi bendede aynı sıkıntı var.karnıma ağrılar giriyo.inşşalah iznikoparırız da, görüşürüz orda

universite carsambalilar

Alıntı yapılan: cem 55 - 28 May 2009, 21:02:13
tamamdır abi bugun gruptan saglam adama msj attım organizasyonla ilgili ama maçımızın  hafta içi olması sebebiyle sanırım maça fazla ragbet yok genede sen ben ahmet atakan bulusup gidecez veis aliihsan recep abi emre ve ahk34 le de orda bulusuruz 10 kişiyle tribunu costuracaz artık insallah çarşambamıza ugurlu gelecez ve yarın yalıyı yenecez.

arkadaslar carsambadan 5 otobus 4 mınubus taraftar gıttı ıstanbula ıclerınde kardesımde var sahıp cıkın kardesıme oralardaa :))))

King Of The North

Alıntı yapılan: universite carsambalilar - 29 May 2009, 11:56:08

arkadaslar carsambadan 5 otobus 4 mınubus taraftar gıttı ıstanbula ıclerınde kardesımde var sahıp cıkın kardesıme oralardaa :))))

slm arkadaslar dun aksam carmbaspor taraftari 15 buyuk otobus 10 tane yarim otobus 20 tane münibusle yola ciktilar tum hemşerileri maca davet ediyoruz

King Of The North

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 29 May 2009, 12:00:08
slm arkadaslar dun aksam carmbaspor taraftari 15 buyuk otobus 10 tane yarim otobus 20 tane münibusle yola ciktilar tum hemşerileri maca davet ediyoruz

5 otobüs mü 15 otobüs mü hangisi doğru?