2009 Yılı 3.Lig'e Terfi Müsabakaları / Çarşambaspor ve Gazi Belediyespor

Başlatan Cadde55, 05 May 2009, 21:57:48

« önceki - sonraki »

Kodalak

Alıntı yapılan: emre55 - 28 May 2009, 15:47:27
bizim sol kanat kötü demicem çünkü berbat bir de kaleyi bulacak toplarda sıkıntı var takım ii olmasına rağmen bi türlü kaleye bulacak sutları cekemedik ki beyköy ün yedek kalcesi de berbattı.herseye ragmen 7 ve 9 numara gercekten ii.yalıspor un bafra maçından dolayı daha bi hırsla cıkacagını düsünüyorum 7 ve 9 numaraların oyuna biras daha agırlığını koyması lazım hele 9 numara neydi öle yaa.adam 120. dk hala kosuyor hala kosuyor.bi de ramazan var tabii ama onu söylememe gerk yok..

Yarın gelmek isterim ama çalışıyoruz ne yapsak ?

Süper lig maçı havasında geçer bu maç...

emre

veis

bizm sag açık ve forvet çok iyi vallaha cigerleri dışarı çıkdı maçda.

Recep

dünkü maçtaki seyirci felaket ötesiydi inşallah yalı maçında böyle olmaz
6 kişi bağırmamız bile bazen stadı inletti
çarşamba penaltıya bırakma  :)anlayanlara sevgilerle

caneRisse

haydi çarşambam benim al şu maçı da  sevındır bızı yhaa

cem and naz55

yine trabzon yine gerildim.. hadi çarşamba haddini bildir şu trabzona bizi sevince boğ
desenize yarın yine samsun-trabzon savaşı var...

universite carsambalilar

evet arkadasambadan merhabaLarr :)) suanda hazırLıkLar yapıoruzz meydana bayraakLarımızı astııkk mesaLeler konfetıler hazıır macı bekLıyoruuzz :))

Sempatik Bengülü

Kodalak

izin aldım yarın için maça gidiyorum cem senden haber bekliyorum

berusa55

Çarşambaspor'umuza yarınki final maçında başarılar. Bitir bu işi, sonlandır özlemimizi.

jean

samsunspor-trabzonspor maci gbi olacak olay ckma ihtimali buyuk iki yil once bafra yenmisti bu seferde carsambasporumu zyensin profesyonel lige cikalim artik bir carsambali ve samsunsporlu olarak bunu cok istiyorum hemde trabzon takimini yenerek cikarsak buda pastanin kremasi olur

universite carsambalilar

arkadaslar otobusler sıralandıı ben gıdıorum meydana bana bı dıycenız olursa ıstanbuldayım :)))

Pergani 55

Vezirköprülü biri olarak bende Çarşambaspor un 3. liğe çıkmasını istiyorum. kalbimiz seninle Çarşambaspor

cem 55

Alıntı yapılan: KODALAK - 28 May 2009, 19:49:29
izin aldım yarın için maça gidiyorum cem senden haber bekliyorum
tamamdır abi bugun gruptan saglam adama msj attım organizasyonla ilgili ama maçımızın  hafta içi olması sebebiyle sanırım maça fazla ragbet yok genede sen ben ahmet atakan bulusup gidecez veis aliihsan recep abi emre ve ahk34 le de orda bulusuruz 10 kişiyle tribunu costuracaz artık insallah çarşambamıza ugurlu gelecez ve yarın yalıyı yenecez.

Kais