2009 Yılı 3.Lig'e Terfi Müsabakaları / Çarşambaspor ve Gazi Belediyespor

Başlatan Cadde55, 05 May 2009, 21:57:48

« önceki - sonraki »

kuzey55

son maç,son engel...koy yalıya çık 3. lige.haydi çarşambasporumuz...

universite carsambalilar

abı az once carsamba yerınden oynadı sankıı :))) herkes sokaga dokulduu konvoylar yapıldıı mesaleler yakıldıı meydandaasuperdı yaa bu arada bu kadırga tv canlı yayınmı yapcak??

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: universite carsambalilar - 27 May 2009, 21:04:51
abı az once carsamba yerınden oynadı sankıı :))) herkes sokaga dokulduu konvoylar yapıldıı mesaleler yakıldıı meydandaasuperdı yaa bu arada bu kadırga tv canlı yayınmı yapcak??

ben çarşamba belediye başkanı olsam çarşambanın meydanına büyük bir tv bir perdeye yansıt tüm çarşamba izlesin bitiş düdüğüyle de çarşamba kopsun...

kuzey55

Alıntı yapılan: universite carsambalilar - 27 May 2009, 21:04:51

evet yalısporun hatta bütün trabzon takımlarının maçlarını canlı olarak yayınlıyo.bizim yerel kanallarımıza örnek olsun biraz.

kýrmýzýbeyaz55

universite carsambalilar

abı onlar sever bız taparız onlar televızyondan bakar bızse stada gırerızz....

celebi

evet bugün maçtaydım. çarşamba diri bir takım karşısındaki beyköy nasıl buralara kadar gelmiş hayret doğrusu. bunun yanında çarşamba çok gol kaçırdı. 7 numara ve 9 numara çok iyi oyuncular ve maça daha sonrasında gire 14 numara da iyiydi. ancak yan hakem berbat ötesi bir şeydi. adam cesaretsiz karalar verdi. zaten yediğimiz golbir serbest atıştan geldi adam eliyle önüne aldı ve gol attı.(117) adamlar çoştu sahaya girmeer falan. ardından bizim çarşamba santradan sonra yükelndi kaleye. 119. dakikada kaleciye 6 saniye verdi ardıdan golü bulduk. golü bulduktan donra bizim tribü ancak kendine geldi. :D penaltılarda çarşambamızın kalecisi zaten güven veriyordu ve de öyle oldu. darısı cuma gününün başına inşallah.

KocumVolkan

allahım sen yardım et yarabbi :) şu şansımız tutmayan çokonatları düzceyi yendik sıra lazlarda hadi be çarşambam yen bitir şu işi..

celebi

işimden ötürü maçta olamayacağım bu maç kaçmazdı gerçi ama. şimdiden başarılar. çarşamba. ama bugün izlediğim çarşamba diri ve bir o kadarda iyi takım başarabilecek bir takım. HAYDİ ÇARŞAMBA

tanju55

Alıntı yapılan: Ant55 - 27 May 2009, 19:44:22
Türkiye - Hırvatistan maçını hatırladım birden  ;D İnşallah sonuda benzer.

istedigin oldu kardesim... ;D

sadece55

allahın izniyle bu maçıda kazanır çıkar çarşamba eski günlerdeki gibi çarşamba bafra ikilisi ligde el ele oynar

Amsterdamli

Bugun mactan sonra sakasina finali hangi kanaldan izleyebiliriz diye soracaktim meger hakikaten canli izleyebilecekmisiz. Sevindim bu duruma, bilgilendirdigin icin sagol sevgili Yaman.

Guzel bir final olacak bence simdiden heyecanlandim valla.

atakan

ben yarı finale izin almadım.finale çıkacağını bildiğim için.hakkımı orda kullanım dedim.hehe :)

Tribün_ali

Hadi çarşamba bu yalı hep başımıızn belası yalı yenip 3. lige cıkalım sana yakışır bütün dualar seninle çarşamba

Sadece Samsunspor

hadi çarşambiiiiiiiii

aniiiiiii çarşambiiiii

dahada amatöre gelmikkkkkk ;D