2009 Yılı 3.Lig'e Terfi Müsabakaları / Çarşambaspor ve Gazi Belediyespor

Başlatan Cadde55, 05 May 2009, 21:57:48

« önceki - sonraki »

34_55

veis topla kardeşim bütün istanbulu termelisi,çarşambalısı,tekkeköylüsü,bafralısı,alaçamlısı,vezirköprülüsü,havzalısı,kavaklısı,kısacası bütün SAMSUNLULAR VE SAMSUNSPORLULAR bu maç trabzonsporla oynanan bir maç bunu unutmayın ayrıca ben bu yalıyı seyrettim ya8 yada 11 numaraydı kısa bi topçuları var sol açık gerisi yalan vede ağır takımlar 65 den sonra düşüyolar bizim çocuklar çok pres yaparlarsa bitirirler bu işi ama taraftar orada olmalı arkadaşlar haydi sevindirin bizi,,,

universite carsambalilar

orda olucaz.. dun kı macada gıdıyorduk aslında  serefsız otobuscu ortamı gorduu kırazlıga benzın almaya gıdıom dedı gıttı dahada gelmedıı :@

kaptan 55

Nuri Asan

büyük ihtimal olay çıkacak maçta,tsliler gelecektir maça.inşAllah ilk önce saha dışında olmak üzere,tribunde ve sahada ezer Çarşambaspor

kaptan 55

28 May 2009, 09:35:43 #394 Son düzenlenme: 28 May 2009, 09:47:45 samsuni
sıra sana geldi trabzon(yalı)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Haydi be güzel çarşamba sporum.yarın şu ukala trabzonluların kuyruğunu ellerine ver de gönder yaylalarına otlasınlar oralarda.gerçi trabzonlu çakma samsunlu  milletvekilleri üzülürler.KAÇACAK DELİK ARAYIN TRABZON YALISPORLULAR,KARADENİZİN TEKSASI ÇARŞAMBA GELİYOR...:-)

Baskent_Samsunspor

ali ihsan

Dün maçtaydık.Çarşamba dünyaları kaçırdı birde penaltı olmak üzere,10 numara direğe nişanladı topu.Penaltı pozisyonunda adamların kalecisi sakatlandı ve çıktı.Giren yedek kalecileri hiç iyi olmamasına rağmen son vuruşlarda çok yetersiz kaldı çarşamba.Penaltılara gider derken adamlar golü buldu,maç içinde doğru dürüst gol pozisyonları bile yoktu.Hakemin yediğimiz gol öncesi verdiği faul hatalıydı.İş bitti derken Çarşamba'nın golü geldi.

Bitirici bir forvetimiz olsa veya penaltıyı gol yapsak fark olacak maçtı.Rakip çok zayıftı.Burası bile onlar için başarı sayılır bence.Taraftar konusuna girmiyorum bile.Tribün çok zayıftı.

ali ihsan

Dün seyrettiğim Çarşamba oldukça diri bir takım.Savunmamız ve kalecimiz çok iyi.Sağ açık çok iyiydi ama sakatlanıp çıktı umarım maça yetişir.Son vuruşlarda becerikli olursak 3.Lige adımızı yazdırırız.Haydi Çarşamba bitir bu işi ....

King Of The North

Çarşamba-Yalı Finali nasıl olur demiştim geçenlerde şimdi oldu işte ama dikkat etmek lazım bu maçta kesin olay var söylim.Biz de şanssızız bu konularda umarım finalde kazanan biz oluruz.

universite carsambalilar

aRkadasLar bız heRturLu gıdeRız bakaLım yaLı taRaftaRıyLa yoLda kaRsıLascazmıı :)) keşap taRAftaRıyLa yolda kaRsıLastık cok kotu oLmustu sonLarıı bakaLım bunLarla kaRsıLascazmı :))

caneRisse

farkedermı teksax çarsamba kralına gider yanı

Baskent_Samsunspor

haydi be çarşambaspor göster büyüklüğünü

emre

emre

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 28 May 2009, 09:57:03
Dün seyrettiğim Çarşamba oldukça diri bir takım.Savunmamız ve kalecimiz çok iyi.Sağ açık çok iyiydi ama sakatlanıp çıktı umarım maça yetişir.Son vuruşlarda becerikli olursak 3.Lige adımızı yazdırırız.Haydi Çarşamba bitir bu işi ....

bizim sol kanat kötü demicem çünkü berbat bir de kaleyi bulacak toplarda sıkıntı var takım ii olmasına rağmen bi türlü kaleye bulacak sutları cekemedik ki beyköy ün yedek kalcesi de berbattı.herseye ragmen 7 ve 9 numara gercekten ii.yalıspor un bafra maçından dolayı daha bi hırsla cıkacagını düsünüyorum 7 ve 9 numaraların oyuna biras daha agırlığını koyması lazım hele 9 numara neydi öle yaa.adam 120. dk hala kosuyor hala kosuyor.bi de ramazan var tabii ama onu söylememe gerk yok..