2009 Yılı 3.Lig'e Terfi Müsabakaları / Çarşambaspor ve Gazi Belediyespor

Başlatan Cadde55, 05 May 2009, 21:57:48

« önceki - sonraki »

universite carsambalilar

arkadasım o arkdas kım tanımıyorum  ama kardesım 5 otobus 4 mınubus dedı 15 otobus kalmaz sadece çarşambalılar grubu gelıyor yaslıları getırmıyorlar yanı

GençKozluklu

Helal be Çarşambaspor. Termeli olarak gurur duyuorum.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

YA RABBİM BUGÜN ÇARŞAMBA SPORUMUZ VE TÜM SAMSUNLULARI UKALA TRABZONLULARA KARŞI UTANDIRMA.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu trabzoluları yenemezsek,yadan yenip te kavga çıkarsa,çarşamba sanayi girişi ışıkların orda bekliyoruz.trabzona uçak la giderlerse yırtarlar belki dayaktan

FK_SAMSUN

King Of The North

Alıntı yapılan: universite carsambalilar - 29 May 2009, 12:05:29
arkadasım o arkdas kım tanımıyorum  ama kardesım 5 otobus 4 mınubus dedı 15 otobus kalmaz sadece çarşambalılar grubu gelıyor yaslıları getırmıyorlar yanı

İstanbul başlığında yazmış birisi bilmiyorum kim olduğunu!

ali ihsan

Maçta olacağız inşallah.

Çarşamba sevindir bizi ...

Sony

Bu aralar aldığım en güzel haber buydu yaaa haydi ÇARŞAMBA güldür yüzümü artık...çok özledim seniiiiii

universite carsambalilar

arkadaslar bı haber aldım ıstanbulda beykozda carsambalılar dernegı varmıs orda 6 otobus kaldırmıslar dorumu kıı??? ıstanbulda olan arkadaslar bılırsınız belkı??

universite carsambalilar

arkadaslar mac carsamba tv canli yayin veriyor

Tufan

berusa55

Çarşamba Tv'yi Çarşamba'dakiler dışında izlemek mümkün değil. Anlaşılan elin tv'sine kaldık. Kadırga mıdır nedir ordan izleyeceğiz mecburen...

12729 H 30000'de yayın yapan Kadırga Tv'den maçı izleyebilirsiniz. Yayına başladılar. Tamam şimdi taraflı bir maç yayınına hazır olun >:(

Haydi Çarşambaspor; Yalı'ya da Kadırga'ya da tak, bitir bu işi!

AntZ

Uyyyy bu spiker mi anlatacak maçı  ;D Bende stüdyodaki yerimi aliyrum  ;D

Tufan

bu kadırga tvnin sitesinden ntvsporun yayını var anlayın kaliteyi  ;D

AntZ

Maçta fazla seyirci olmasa da Çarşamba seyircisi yalı seyircisine sayı olarakta coşku olarakta fark atıyor.