20 Yıl Sonra Hakkı Tomaç Bizi Yine Düşürür Mü? ( Bence evet...)

Başlatan gozgoz yýlmaz, 03 May 2009, 17:39:11

« önceki - sonraki »

şimşek_55

hakkı Tomac  bırakırsa  kulube kılıdı vururlar.  Adamlar  zaten bırakmaya  nıyetlıler  kasımaya gerek bunu .  Kulubu alacak  bırı varsa   hemen  devretmeye  hazır olduklarından  gram suphem yok.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 06 August 2009, 20:50:00
hakkı Tomac  bırakırsa  kulube kılıdı vururlar.  Adamlar  zaten bırakmaya  nıyetlıler  kasımaya gerek bunu .  Kulubu alacak  bırı varsa   hemen  devretmeye  hazır olduklarından  gram suphem yok.

Kim vurcak kilidi kulübe, yok öyle vurarlar felan o biraz sıkar.

şimşek_55

Bunlar bırakmaz  cunku alternatıflerı yok. Valı ve Beledıye Baskanı Sayın Tomactan baskasını  ıstemıyor. Bu yonetımı bunların dısında  ısteyen  bırı cvarsa  aklından suphe ederım zaten.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 06 August 2009, 21:16:46
Bunlar bırakmaz  cunku alternatıflerı yok. Valı ve Beledıye Baskanı Sayın Tomactan baskasını  ıstemıyor. Bu yonetımı bunların dısında  ısteyen  bırı cvarsa  aklından suphe ederım zaten.

Vali ve Belediye Başkanı istiyor da onun içinmi yardımda bulunuyorlar,
Doğru tabii 100.000 tl lik kombine aldılar her iki kurumda? ???

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 06 August 2009, 21:16:46

Ya kardeşim hadi belediye ve vali başkasını istemiyor diyorsun da. E şuan istedikleri adam kulüp başkanı olarak duruyor. Hani yardım o zaman ?

şimşek_55

ISte sızde orasını  dusunun  verdıklerı destekle bu oluyorsa  destek  vermeseler  herhalde  cımlerı sulayacak  su  , ısıkları yakacak elektrık ,  kazanı   bıle kaynatamazlar, bır tas corba veremezler. Unutmayalım bu halımız  destek verılen halımızdır.

veis

yapma cenk allah aşkına kulübe kilit vurmak demek cinayete eşdeger bir kelime.bunca insan sokaga dökülür olacakları kimse karşısına almaz.geçen senelerde samsunlu işadamlarından hatırı sayılır yardım alırdı her yönetim.ama dikkat etdiysen busene kimse tomaç ve ekibine yardım etmiyor.bizim sorunumuz burada samsun halkı bu adamlara güvenmiyor ve güvenmeyecekde.bugün adanademir ve adanaspora 150 milyar yardım yaptıgını açıklayan bir adana belediye başkanı varsa soruyorum sayın yusuf ziyaya samsundamı yardım etmek yasak.

CriminaL

yzy'yi belediye başkanı seçen halkımız utansın bu durumdan.samsunun en önemli değeri markası ne hallerde adam kılını kıpırdatmıyor..yahu kamuoyuna açıklama el altından yap yardımını o zaman be kardeşim.burası türkiye sanki herşey yasal bu ülkede..valla samsunda bir yürüyüş yapılabilir bu durumlara tepki olarak.yoksa halimiz kötü bu takıma transfer yapamazsak ligin ilk yarısı bitmeden düşeriz

gozgoz yýlmaz

Tarihin En Büyük Yalanları  ;D

Seni acayip seviyorum Sezar - Brütüs
Korkmayın len Kızılderililer birşey yapmayacağız - Amerikaya Gelen Avrupalılar
Atom bombası değil oolum, bu ramazan atomu - Nagazakiye bomba atan uçağın pilotu
Biz de Allah'a inanıyoruz, valla billa - Mekkeli Müşrikler
Osmanlı bizim dost ve müttefikimizdir - İngiltere, Fransa, Rusya

Biz olmazsak belediye Samsunspor'a destek vermez - Yönetim
Transfer konusunda çalışmalarımız sürüyor - Yönetim
Can sizin bildiğiniz gibi değildi - Yönetim
Samsunspor'umuza Süper lig yakışır - Bakan
Sorunlar büyük değil, çözeriz - YZY
Acayip bir teknik direktör getireceğiz - Yönetim
Otobüs vereceğiz - STSO
Samsunspor'un yanındayız - Belediyeler
Biz de Samsunsporluyuz - vekiller

not. gülücüğe bakmayınız, mizah değildir karamizahtır!

veis

07 August 2009, 10:26:56 #54 Son düzenlenme: 07 August 2009, 10:35:22 samsuni
AlıntıBiz olmazsak belediye Samsunspor'a destek vermez - Yönetim
Transfer konusunda çalışmalarımız sürüyor - Yönetim
Can sizin bildiğiniz gibi değildi - Yönetim
Samsunspor'umuza Süper lig yakışır - Bakan
Sorunlar büyük değil, çözeriz - YZY
Acayip bir teknik direktör getireceğiz - Yönetim
Otobüs vereceğiz - STSO
Samsunspor'un yanındayız - Belediyeler
Biz de Samsunsporluyuz - vekiller

çıkıp karşılarına bunları söyledinizmi desek vallaha billaha biz demedik diyecek yüzdeki insanlar var.

CriminaL

yok onu ben demedim sayın kosif dedi der.sayın kosifte ben aslında öle demek istemedim medya çarpıttı der.. der de der

fatih55ankara

Samsun'un ilk rakibi Siirt Jetpaspor
07 Ağustos 2009 / 07:37
Samsunspor, 3. etabın ilk hazırlık maçını bugün Siirt Jetpaspor ile oynayacak.
>
Samsunspor yeni sezon hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü. Nuri Asan Tesisleri'nde topla yapılan çalışmaya sakat olan Caner'in dışında tüm futbolcular katıldı. Yapılan çalışmada futbolcular ve teknik heyetin oldukça neşeli bir idman geçirmeleri dikkat çekti.

İdmandan önce futbolcular ve teknik heyet, 40. yaşını dolduran Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan'a sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Sürpriz karşısında şaşıran İsa Turan, futbolculara ve teknik ekibe teşekkür etti. Turan, hazırlanan pastadaki mumları üfledikten sonra tebrikleri kabul etti.

Öte yandan, Samsunspor, 3. etabın ilk hazırlık maçında yarın Siirt Jetpaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma bugün saat 17.00'de 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak. Taraftarların karşılaşmayı ücret ödemeden izleyebilecekleri belirtildi.

Samsunspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, Siirt Jetpaspor ile yarın oynayacakları hazırlık maçıyla ilgili olarak, "Yeni sezon için yeterli çalışmalar yaptığımızı düşünüyoruz. Bunun karşılığını alabilmemiz içinde maçlar oynamamız gerek. Yarından itibaren hazırlık maçları yapacağız. Bu hazırlık maçlarımızın karşılığında eksikliklerimizin ne olduğunu göreceğiz. Ardından bu eksiklikleri tamamlayıp lige hazır hale gelmeye çalışacağız. Takımımdan memnunum ama her iyinin daha iyisi var bizde bu iyiyi
yakalamak için çalışacağız. Yarın da Siirt Jetpaspor'la oynayacağımız hazırlık maçında neleri yapıp neleri yapamadıklarımız göreceğiz. Bu nedenle oynayacağımız hazırlık maçı çok önemli olacak" dedi.

Samsunspor'un eski futbolcularından Celil Sağır'ın kulübün transfer tahtasının açılması için alacaklarını bir yıl olmak üzere ertelediği belirtildi. Konu hakkında bilgi veren Başkan Hakkı Tomaç, sadece Celil'in değil, alacaklı diğer futbolcuların da Samsunspor'dan alacaklarını etelemeleri takdirinde transfer yapabileceklerini ve sorunun çözülmesinin ümit ettiklerini söyledi. Tomaç, kaleci Hasan'a geçen yıldan borçlarının olduğunu ve parasını ödedikleri takdirde geri dönerek takımla çalışmalara
başlayacağını ifade etti.

TOPAÇ IN son dediklerine bakarmısınız...

CriminaL

Sezon başlayacak alacaklarını ödeyip takımla çalışmalara başlıcak diyor.idman eksiğini nasıl kapatacak? ben hasan'ın döneceğini hiç zannetmiyorum.bu gidişle de tahta mahta açılacak gibi durmuyor.hocanın da dediklerine bakılırsa eldeki kadroyla lige gireceğiz demiş üstü kapalı.bu hoca 5. 6. haftada gider yerine isa turan geçer dediydi dersiniz

veis

Ssırf yalan dolan.daha düne kadar hasanla anlaşdık anlaşıyoruz arada pürüzler kaldı diyen bir başkan bugün kalkmış geçen seneki parası duruyor diyor.şimdimi aklına geldi bunu söylemek iş işden geçmesinimi bekledin.sen daha topçunun parasını verme git cahilce kaleciler getir kampa bukadar beceriksiz bi idare ben hakkı tomaç ve ekibinde gördüm başka kimsede olmaz zaten

CriminaL

benim anlamadığım olay şu.takımın sağ beki gitti, sol beki gitti, kalecisi gitti..şimdi şöyle bir tezatlık söz konusu.transfer tahtasını açmak için çabalıyorsun.demek ki paran var?
madem paran vardı neden bu 3 oyuncu ile anlaşılmadı da transfer tahtası açılırsa transfer yaparız denildi?
hadi diyelim ki açıldı tahta transferi ne ile yapacaksın 3 çuval soğan 1 gazoza mı ? transfer edeceğin adamlar peşinat isteyecek bunu nereden bulacaksın? bu kadar para var kulüpte de bizim mi haberimiz yok?madem para vardı neden bu 3 oyuncu ile anlaşılıp kadroyu korumadınız?
valla herşey karma karışık akıl sır ermiyor artık