20 Yıl Sonra Hakkı Tomaç Bizi Yine Düşürür Mü? ( Bence evet...)

Başlatan gozgoz yýlmaz, 03 May 2009, 17:39:11

« önceki - sonraki »

34_55

beyler iş hakkı tomaçta bitmiyor.Can gibi bir sol bekimizi gönderip de hakan koçarslan gibi bir stoperi sol bek yaparsan böylece kümede düseriz TAHSİN KOSİF EFENDİ , yeter artık 45 yıllık efsane rezil oldu sizinle...

mehmet yılmaz

Alıntı19 Yıl Sonra Hakkı Tomaç Bizi Yine Düşürür Mü?

Düşürür... 

supernatural_55

**KaR6**

takımda ki papazlardan konusurdum yıllarıdr artık ama şimdi yönetimdeki papazlardan kurtulma vakti.. yok mu bir genç idealist başkan adayı biz de destekleyelim??

supernatural_55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 07 August 2009, 20:52:35
takımda ki papazlardan konusurdum yıllarıdr artık ama şimdi yönetimdeki papazlardan kurtulma vakti.. yok mu bir genç idealist başkan adayı biz de destekleyelim??

bence de artık bunun tam zamanıdır.devrimse de devrim ya yetti artık bu kadar da olmaz ki beni yada bizleri geçtik samsunsporumuzun adına yazık!!!

kuzey55

kaç aydır yaptıkları tek olumlu birşey yok ve sonuç ortada.allah belanızı versin.

oguz_5528

Aldığınız parayıı hakedin be müslüman değil misiniz...Ulan haram haramm ter dökün azcık...

red_white

gelen gideni aratırmış harbiden öleymiş nankör hakkı sen anca gs üyesi çocuklarına başkanlık yaparsın

AntZ

Kocaelispor da Serhan Gürkan görevi bırakmış, Kocaelispor taraftarının biri yorum yapmış, bu alanda da rakip olduk Kocaeli ile. Ama bizim başkanı tanısalar öpüp başına koyarlardı başkanlarını.

Alıntıkendidi türkiye cumhuriyetinin gelmiş geçmiş en kötü klub başkanıdır.kimse aksini ifade edemez.istifa etmesine sevindim.

Biz ederiz  >:(

sadece55

Bu arada 19 değil 20 oldu gozgoz abi bu adam aritmetiktir düşürür:))

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: erdo55 - 08 August 2009, 00:55:12
Bu arada 19 değil 20 oldu gozgoz abi bu adam aritmetiktir düşürür:))

Ben başlığı açarken 19'du. Nice yıllara Hakkı Bulutlu! :) Değiştireyim ballim...

sadece55

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: erdo55 - 08 August 2009, 01:01:20
bu adam nice 30ları görür amatörde:))

Ölene kadar mokoko diyorsun yani...  ::)

Ama öyle deme, o olmasa kulübün kapısına demir döküp, üzerine de asfalt basacaklardı. Allah razı olsun, kurtardı bizi. Büyük Başkan!

sadece55

aa Bak ben bunu düşünmemiştim Dur dur kongre yapar divan başkanımız hakkı abimiz:P

celebi