20 Yıl Sonra Hakkı Tomaç Bizi Yine Düşürür Mü? ( Bence evet...)

Başlatan gozgoz yýlmaz, 03 May 2009, 17:39:11

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

07 August 2009, 11:24:41 #60 Son düzenlenme: 07 August 2009, 11:54:30 YaþarDoðu
Bunları açıklama zahmetinde bile bulunmuyorlar , sadece geçiştirme cevaplarla bizleri kandırdıklarını düşünüyorlar.

Bakın Raci Bey den duydugum şeyi söylüyorum.

'Bu takımın 30 tane kampa giden topçusu var , niye karamsarsınız sahaya ilk 11 çıkıcak.'    dediği gün yanımdakilere dedim bunlar tahtayı açmazlar böylede lige gireriz.

Cem Karaca nın da dediği gibi  ' Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar'  kabilinden bekliyoruz tahta açılsın diye...

Başka tabirde var ama buraya yazarsam forum kurallarına aykırı olur.

veis

celebi

Alıntı yapılan: veis - 07 August 2009, 11:25:33
bizi düşürmeye HAKKI yok

Hakkııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı  >:( >:( >:(

CriminaL

valla transfer yapılmaz ve sezon içerisindeki ödemeler ve primler zamanında verilmez ise ilk yarı bitmeden geçen sezon sakarya gibi oluruz paraşütsüz düşeriz.

kerem55

Alıntı yapılan: CriminaL - 07 August 2009, 11:52:55
valla transfer yapılmaz ve sezon içerisindeki ödemeler ve primler zamanında verilmez ise ilk yarı bitmeden geçen sezon sakarya gibi oluruz paraşütsüz düşeriz.

King Of The North

kerem55

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 07 August 2009, 11:24:41
Bunları açıklama zahmetinde bile bulunmuyorlar , sadece geçiştirme cevaplarla bizleri kandırdıklarını düşünüyorlar.

Bakın Raci Bey den duydugum şeyi söylüyorum.

'Bu takımın 30 tane kampa giden topçusu var , niye karamsarsınız sahaya ilk 11 çıkıcak.'    dediği gün yanımdakilere dedim bunlar tahtayı açmazlar böylede lige gireriz.

Cem Karaca nın da dediği gibi  ' Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar'  kabilinden bekliyoruz tahta açılsın diye...

Başka tabirde var ama buraya yazarsam forum kurallarına aykırı olur.

şimşek_55

34_55

evet benim içi, dışı bir  ama 4 yıldır boynu bükük  gurur incilen büyük samsunsporlu abilerim,arkadaşlarım,kardeşlerim,dostlarım kısacası KIRMIZI,SİYAH,BEYAZ renge gönül verenler bu gidile küne düşeceğiz galiba işte size son dakika sonucu.. Bugün akşam saat17.30 da samsunda oynanan hazırlık maçının skoru..
SAMSUNSPORUMUZ.0
SİİRT JETPASPOR.3
BAŞKA SÖZE GEREK YOK....

berusa55

Bu başlığa yazmayayım dedim hep ama bu akşam gördüklerimden sonra evet düşürür diyorum >:(

supernatural_55

siirt jetpa maçından geldim.16. 17.değil 18. olarak küme düşer bu takım böyle giderse böyle rezalet görmedim ben.defans denen bişey zaten yok bizde cengiz iyi değil hakan koçasrlan sol bek oynadı sol bek zaten yok şimdiden hazırlyrm ben kendimi bu akşam gördüklerimden sonra...

jean

bu ne ya hazirlik macida olsa mahalle takimina sahamizda yeniliyioz farkli ustelik artik bu olaydan sonra birseyler yapip adam alirlar sanirim yoksa perisanligimizin ispatidir

cezayir55

ne sandin ya hadi hakki tomac sende celil gibi biraz fedakarlik yap koltuga yapistin bir turlu birakmiyorsun birak celili yarsi kadar ol bize yeter

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Başlık biraz umutlu olmuş.bugünkü skordan sonra hakkı tomaç bizi düşürür diye değiştirin başlığı.

55erhan55

bu haysiyetsiz hakkı herşeye rağmen bu takımın başında kalmaya devam eder buda bizim sonumuz olur