Bank Asya 1.Lig 30.Hafta- SAMSUNSPOR'UMUZ 1 - 0 Diyarbakırspor

Başlatan samsunmania, 05 April 2009, 22:17:55

« önceki - sonraki »

Gaziosmanpaşalı3455

cem 55 kaderdeşe bu akşamki maç için ulaşmaya çalışıyorum yakın tanıyan arkadaşlar lütfen paslaşalım.ahmetsen55-@hotmail.com

Sioux

Bakalım bu beceriksiz kaleci antrenörü yine erayımı alacak kadroya, cengizin turşusunu kuracak herhalde. o geldiğinden beri hiç 18e girememiş çocuk. futbolcular durumun ne kadarkritik olduğunu biliyorlardır, maçı alırız. az gollü maç olur.

55.hakan

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 13 April 2009, 15:22:48
Bakalım bu beceriksiz kaleci antrenörü yine erayımı alacak kadroya, cengizin turşusunu kuracak herhalde. o geldiğinden beri hiç 18e girememiş çocuk. futbolcular durumun ne kadarkritik olduğunu biliyorlardır, maçı alırız. az gollü maç olur.
yedekte cengiz olacakmış

Clint_Eastwood

Bazı sağlık sorunlarından dolayı bu akşam Ankara'ya uçuyorum... Maalesef tribündeki yerimi alamayacağım... Sonuç bizim için güzel olur umarım...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 13 April 2009, 15:31:37
Bazı sağlık sorunlarından dolayı bu akşam Ankara'ya uçuyorum... Maalesef tribündeki yerimi alamayacağım... Sonuç bizim için güzel olur umarım...

Üstat, geçmiş olsun; ciddi bir sıkıntı yoktur inşallah.
Galip gelelim de bir nebze moral olsun sana.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: yaman55 - 05 April 2009, 22:36:27
diyarbakır rahat kazanır rakiplerimizin yenilmesini bekleriz

Alıntı yapılan: celebi - 06 April 2009, 07:20:23
0-2

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 06 April 2009, 11:17:00
Bunların ben taaaa.....
Diyar şov yapar gider buradan,bu ruhsuzlarla,formasındaki armanın kıymetini bilmeyen adamlarla mı yürüyeceğiz.
Çelebi bile 0-2 diyorsa kazanmak mucize olur arkadaşlar.

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 07 April 2009, 09:34:22
Diyar zafer sarhoşu olmuş,ligin en yi takımı,bizim papazlar sahada gezerler artık,maçı kazanmak için ligin en iyi topunu oynamalıyız.

Alıntı yapılan: Nuray_55 - 07 April 2009, 15:28:55
1 puana Ya Rabbi Sükür diyecek bir durumdayiz..alirsak ne ala..

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 08 April 2009, 16:49:22
evet 1 puan iyidir 4 yemekten ...

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 April 2009, 11:56:24
ömürü kesmez hoca.sefayla başlayacaksa 10 kişi başlayalım daha iyi

Alıntı yapılan: recep55 - 12 April 2009, 12:21:42
Sefaylamı başlayacağız yazık ya benim kondisyonum bile ondan iyi ya

Alıntı yapılan: beşnumara - 13 April 2009, 01:37:10
o zaman her ne olursa olsun.maç skoru ne olursa olsun takım otobüse bindiğinde tepki konmalıdır.isterseler yarın sefa 2 gol sercan 3 gol atsın. yoksa gerçekten kötü örnek olacaklar.kulübü sahipsiz zennedecekler.

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 13 April 2009, 08:52:08
sercan isterse 10 gol atsın bundan sonra benim yüreğimde çoktan yol aldı en kısa zamanda samsunspordanda yol almaya

Alıntı yapılan: Kais - 13 April 2009, 09:08:47
sercan gitsin ya gerek yok ona.Samsunspor daha iyilerini çıkarır.varlığı sorun yokluğu sorun.en iyisi yollasınlar.bir şans bir şans ne kadar.

Taraftar inancını kaybetmişse bu iş bitmiştir.
bırakın ona buna tepkiyi önce bu maçı kazanmak için ne yapmak gerekiyorsa onu yapalım daha sonra ligde kalmayı garantileyelim ondan sonra gereken ne ise söyleyin ama olumsuz konuşmanın zamanı değil şimdi unutmayın bu siteyi futbolcularımızda ziyaret ediyor eğer bu yazılanları okuyorlarsa kesinlikle olumsuz etkileniyorlar
DİYARBAKIR İSTERSE SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞUNA OYNASIN BİZ TEK VÜCUT OLURSAK ONLARA KESİNLİKLE YENİLMEYİZ NAMERDİN DİLİNE DÜŞMEMEK İÇİN 
ŞU ZAMAN KAYITSIZ ŞARTSIZ DESTEK ZAMANI SAMSUNSPOR'LULARIN TEK VÜCUT OLMA ZAMANI

pitbul055

CriminaL

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 13 April 2009, 15:41:55

Taraftar inancını kaybetmişse bu iş bitmiştir.
bırakın ona buna tepkiyi önce bu maçı kazanmak için ne yapmak gerekiyorsa onu yapalım daha sonra ligde kalmayı garantileyelim ondan sonra gereken ne ise söyleyin ama olumsuz konuşmanın zamanı değil şimdi unutmayın bu siteyi futbolcularımızda ziyaret ediyor eğer bu yazılanları okuyorlarsa kesinlikle olumsuz etkileniyorlar
DİYARBAKIR İSTERSE SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞUNA OYNASIN BİZ TEK VÜCUT OLURSAK ONLARA KESİNLİKLE YENİLMEYİZ NAMERDİN DİLİNE DÜŞMEMEK İÇİN 
ŞU ZAMAN KAYITSIZ ŞARTSIZ DESTEK ZAMANI SAMSUNSPOR'LULARIN TEK VÜCUT OLMA ZAMANI

Ollivanders

berusa55

13 April 2009, 16:33:12 #189 Son düzenlenme: 13 April 2009, 16:36:25 berusa55

Geçmiş olsun dostum. Umarız ciddi bir sıkıntı yoktur. Haberlerini bekliyoruz.

AntZ

Ollivanders

MeL_55

Gecmis olsun abi

guvener55

dişe diş kana kan söke söke üç puan.bugün galibiyete inanıyorum ben.inşallah muvaffak oluruz

King Of The North

Ben maça gidiyorum arkadaşlar peşimden gelin:)