Bank Asya 1.Lig 30.Hafta- SAMSUNSPOR'UMUZ 1 - 0 Diyarbakırspor

Başlatan samsunmania, 05 April 2009, 22:17:55

« önceki - sonraki »

SamsunluReis

evett maçç gerçektenn çok güzell geçiyoo oktay ve turgutt güzell oynuyorlarr inşş yenicezz

Amsterdamli

13 April 2009, 21:00:31 #226 Son düzenlenme: 13 April 2009, 21:03:32 Amsterdamli
Takimimiz iyi pas yapiyor. Pas yuzdemiz inanilmaz yuksek. Panik yapmadan oynuyoruz. Oyunun kontrolu bizde ancak tek sorun var; sonuca gidemiyoruz.

Bunun nedenleri: 1)Kanat bindirmeleri yapamiyoruz 2)Orta sahada 10 numara tabir edilen bir oyuncumuz yok 3)Golcu futbolcumuz hakiki bir skorer oyuncumuz yok 4) 10 senedir yazdigim duran toplara iyi kullanabilecek bir oyuncumuz yok.

Diyarbakira pek pozisyon vermedik onlarda biraz kontraya dayali oynuyorlar. Bu arada sahadaki dizilisimiz su sekilde

Hasan
Veysel   Kenan  Turgay  Can
            Sefa    Omur
Turgut       Murat     Oktay
                Burhan

AntZ

Verdiğin kadroda yanlışlık olmasın sevgili Amsterdamlı Burhan bana Diyarbakır defans oyuncusu gibi geldi, bir tek aksayan o var takımda

AntZ

KocumVolkan

goooool frikikten çarpan top kaleciyi şaşırtı goool

AntZ

europe_55

O ne serbest vurus öyle....

KOCUM BURHAN!!!
Helal olsun SAMSUNSPORUMA!!!

mahserxxx

ooo samsunspor oleeeyyy

maçı net izleyen varsa link yazabilirmi

CriminaL

oguz_5528

KocumVolkan

veysel süper oynuyo ya helal olsun sefada oktayda bugun çok iyiler birtek ömür gözüme kötü geldi sık sık top kaybetti

KocumVolkan

volkan çapraza girdi kaleciyi çalımladı ama defans oyuncusu boş kaleye attırmadı ahhh :S

Fecr_55

sadece gülüyorum  ;D ;D ;D
3 puan cümlemize hayirli ugurlu olsun insallah..ayrica tribünlerede bir hava gelmisti, devamini diliyorum..

AntZ

Ohhh bitti sonunda, artık ciddi ciddi gelecek senenin planlamasına girebiliriz, küme düşme riskide kalmamış oldu böylece, geçmiş olsun