Bank Asya 1. Lig / 29. Hafta / Samsunspor'umuz - Altay

Başlatan yönetici, 28 March 2009, 19:35:33

« önceki - sonraki »

Gaziosmanpaşalı3455

HABER EXEN SAMSUNSPOR.BİZ ORTAK ANLATIM VAR DİYO BİZ LİNKİNİ BULAMADIK ANLAŞILAN GENE YAYIN YOK :(

kuzey55

link şimdi açıldı...bu arada altayın en önemli forvet oyuncusu sehmus sakat ve oynamıo bu bizim için büyük avantaj...can erdem biraz kazma sanki :)

kadir55ist

hakemler bizim güngören maçının hakemleri değilmi
muratı ve hocayı dışarıya atan özgür yankaya .
ne kadar sık bizim maçlara veriliyor anlamıyorum.
inşallah bi sorun çıkarmaz.

HoliganSamSunLu

cem 55

volkan çekiçin yerine sefa 11 de bence yalnız tercih sefa o kiloyla ayagımı kaldırayım derken adamlar pozisyona girer altayda sehmuzun olmaması iyi forvette burak çalıgı durdurursak sorun kalmaz ilk yarı bizde oynayan mesut ta altayda ilk 11 başlayacak.

**KaR6**

anlatım işini bizim ele aldıgımız direk belli oldu, ne olsa anında haberexnde ;D

kuzey55

Dk 3 Samsunspor atağında Oktay'ın pasında Volkan Ofsayta yakalandı

iyi de volkan oynamıyokii?

kuzey55

aha da yedik bu kötü oldu işte.kalede erayın olduğu nasıl da belli oluyıor değil mi?

**KaR6**

hayırlı olsun, aman kaptırın oglum topu, aferin..

yasemin 5516

kadir55ist

ne oldu ya
ne çabuk yedik kaleci nereye açılıuyosun

HoliganSamSunLu

**KaR6**

Alıntı yapılan: kuzey55 - 05 April 2009, 14:37:06
aha da yedik bu kötü oldu işte.kalede erayın olduğu nasıl da belli oluyıor değil mi?

eray la ne alaka, ortasahan hucuma cıkarken kaptırırsa yersin golu..

cem 55

Alıntı yapılan: cem 55 - 05 April 2009, 14:31:29
volkan çekiçin yerine sefa 11 de bence yalnız tercih sefa o kiloyla ayagımı kaldırayım derken adamlar pozisyona girer altayda sehmuzun olmaması iyi forvette burak çalıgı durdurursak sorun kalmaz ilk yarı bizde oynayan mesut ta altayda ilk 11 başlayacak.
burak çalık dedik golu yedik orta sahada kaptırılan top diyo onu da büyük ihtimal sefa kaybetmiştir bu hafta bize hüsran gözüküyo beyler hazır olun