Bank Asya 1. Lig / 29. Hafta / Samsunspor'umuz - Altay

Başlatan yönetici, 28 March 2009, 19:35:33

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: CriminaL - 03 April 2009, 10:45:01
alsınlar turgutu iyi bir paraya çok iyi olur valla hatta sercanı da  :)

Sercan + Turgut u verelim yerine onlardan Sercan ı alalım, matematiksel hesaba göre karlı çıkıyorlar, sağlamasını da yaptım bir Turgut kardalar  ;)

(Sercan + Turgut) - Sercan = Turgut ::)

beşnumara

mehmet yılmaz

Haberexen'in canlı anlatımda yaşadığı bir sıkıntı tarafımıza bildirilmiştir. Biz de özellikle il dışında yaşayan Samsunsporlu arkadaşlarımızı da düşünerek kendilerine yardımcı olabileceğimizi bildirdik. Bu haftaki Altay maçımızın canlı anlatımı haberexen.com'da olacak ve www.samsunspor.biz üyelerinin katkılarıyla gerçekleşecek.

Not: Bu profesyonel bir ortaklık değildir; maddi bir boyutu da yoktur. Tek amacı statta bulunamayan Samsunspor taraftarına maçın ulaştırılmasını sağlamaktır.

kuzey55

bende bunu düşünüyordum sevindirici bir haber bizler için...

55Bafra55

"Biz de özellikle il dışında yaşayan Samsunsporlu arkadaşlarımızı da düşünerek kendilerine yardımcı olabileceğimizi bildirdik"
Anlatım için teşekkür ederiz.Yüreğimiz Samsunsporla.

berusa55

AlıntıÇoşkundere taraftar desteği istiyor!

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Ercüment Coşkundere nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcuların moralli olmaları dikkat çekti.

Teknik direktör Ercüment Coşkundere, idmanda futbolculara taktik ağırlıklı çalışma yaptırırken, yapılan çift kale maçta bol pas yapmaları konusunda oyunculara uyarılarda bulundu. Yarınki maçta sarı kart cezalısı tecrübeli kaleci Hasan Sönmez forma giyemeyecek. Teknik direktör Ercüment Coşkundere'nin kalede Eray Birniçan'a görev vermesi bekleniyor.

Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, takım olarak hiçbir sıkıntılarının olmadığını söyleyerek, "Yarın İzmir temsilcisi Altay'ı yenerek ligde puan sıralamasında yerimizi çok daha iyi bir yere getireceğiz. Yarınki maçta seyircimizin desteğine ihtiyacımız var. Statta seyircimizin kalabalık görüntüsü beni ve futbolcularımı ateşliyor" dedi.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 14.30'da oynanacak olan Samsunspor-Altay maçını hakem Özgür Yankaya yönetecek.(iha)

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=10626

germencisse

yaa yapmayin arkdaslar bu kadar genc yasta bu oyuncularimizi satarsak bize getirecegi kar nolcak...Bu oyunculardan elbette kar  çıkarcazz ama daha bıraz zaman var..

Akyol

Samsun'da olup maça gidememek var yaa aşırı moral bozucu takip bile edemiyeceğim bir maç olacak inşallah kazanırız altay maçı diyarbakır maçı 6 puan heyecan dolu son 4 hafta yaşamamıza sebep olabilir öyle bir lig ki her an herşey olabilir. ;)

55.hakan

kazanmalıyız eray hariç tam kadroyuz havanın da güzel olması taraftarı çekecektir.iki haftalık kendi evimizde oynama periyodunu kayıpsız atlatırsak bir dahaki seninin planlarını yapabiliriz

samsun155

AntZ

Alıntı yapılan: samsun155 - 04 April 2009, 23:52:58
malatya yenildi bugun
artık yolcular;)

Biz Samsun'dan yolcu ettik arkadaşları vardılar sayılır, ama onlar için sevindirici olan seneye Bank Asya ya tek takım çıkarmaya çalışacak olmaları, Malatya Belediye de düşüyor ne yazıkki  :o

CriminaL

gozgoz yýlmaz

1- Eray için bazıları kötü kaleci diyor; kötüyü geçtim, kaleci bile değil bence ???

2- Meşale yakmayı düşünen varsa çok yanlış yaparsınız, kesinlikle kulübe ceza yazılıyor, 1 lira bile kıymetli bizim için, ayrıca yakan hakkında da işlem yapılıyor.

3- Zor maç olacak, tribün desteğiyle ite kaka alırız inşallah...

yaman55

AntZ