Bank Asya 1. Lig / 29. Hafta / Samsunspor'umuz - Altay

Başlatan yönetici, 28 March 2009, 19:35:33

« önceki - sonraki »

kadir55ist

allahım sen sabır ver yarabbi
bir maçıda ağız tadıyla takip ettirin ya
kalecimi savunmamı kime kızıcaz amatör olduk sanki.

Recep

adamı takıma sanki sabote etsin diye göndermişler

kuzey55

şu cengizi bi türlü göremedik.neden oynatmıyo hoca bu çocuğu anlamıyorum.erayın kazma oldugunu hepimiz biliyoruz hoca bi sen mi göremedin.

cem 55

bu kovayı kaleye koyan hoca da bence hoca moca degildir biz burda bi haftadır kendimizi yırtıyoruz kaleye cengiz geçsin diye ama hoca olacak şahsiyet hala şapkadan tavşan çıkarmadın derdinde sana da bravo ercüment hoca

55.hakan

biz deplasmanda bu kadar rahat oynayamadık bir kere ne şans var bizde

Gaziosmanpaşalı3455

bu kaleciyi bu takıma koyan allah bildiği gibi yapsın

Recep

kuzey55

Dk 36 Volkan'ın ortası ceza sahasında altaylı oyuncu topu elle kesiyor hakem devam diyor

sizin de hakem diye allah belanızı versin.

**KaR6**

Gökhan'ın orta sahadan çektiği şut farklı dışarı gidiyor

fantezilere bak takımda, hay maşallah..

Gaziosmanpaşalı3455

arkadaşlar ben cıkıyorum cıkmasam yoldan çıkıyorum azımı bozacam bu haysiyetsizlere

Amsterdamli

Cengizin antrenmanda malesef omuzunda sakatlik olusmustu o yuzden Erayin tercih edilmesi agir basmisti. Ustelik bu adam antrenmanlarda cok iyi ama macta malesef bariz hatalar yapiyor.

kadir55ist

özgür yankaya ne zaman bir iki maç kazansak hemen bizim maçlara atanıyor sanki biri samsunu frenlesin diye
elle kesilen topu kim görücek merak ediyorum 4 tane hakem var ama

kuzey55

kötü oynuyoruz bugün buna birde erayın hataları eklenince malesef sonuc hüsran...2 maç alıp kalalım şu lanet ligde.

kýrmýzýbeyaz55

çok görmemek lazım .. şartlar belli.. neden oynamıyorsunuz çocuklar diyebilecek yönetici de yok..tüm camia gebe kaldık futbolculara oynasınlar diye gözlerinin içine bakıyoruz adamların.

cem 55

mehmet abiyle konuştum altayın 1.5 pozisyonu oldugunu 2 gol buldugunu söylüyo başkada pozisyonları yokmuş biz cok kötü oynamıyomusuz ama yenen goller moralleri bozmuş ilk golde araya atılan topa cıkmıs eray yetişemeyecegini anlayınca kaleye dönmeye calısmıs aşırtma vurusla golu yemişiz 2.golde ise degaj yaparken topu adamın önune atmıs mehmet abi 2.yarı gol bulabilecegimizi ama bu kaleci kaledeyken gol yeme sansımızın yüksek oldugunu söyledi turgut ve burhan herzamanki gibi etkisizlermiş ama güvendigimiz oktayla muratda bugun iyi oynamıyolarmış.