Bank Asya 1. Lig / 29. Hafta / Samsunspor'umuz - Altay

Başlatan yönetici, 28 March 2009, 19:35:33

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

mac 14.30 da stadı full doldurmak için ideal bir saate rast gelmiş önce altay sonra d.bakırı yenerek serı galıbıyetlerle ligi noktalırız  ;)

kýrmýzýbeyaz55

samsunsporun önümüzdeki yıl süperlige çıkmasını çok arzuluyoruz ancak takım dağılma tehlikesi ile karşı karşıya bu takım dağılmamalı.. altay diyarbakır maçlarında en az 4 puan yaparız, takım düze çıkar ya sonrası?

5BrK5

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 02 April 2009, 18:25:29
mac 14.30 da stadı full doldurmak için ideal bir saate rast gelmiş önce altay sonra d.bakırı yenerek serı galıbıyetlerle ligi noktalırız  ;)

inşallah. .. .

King Of The North

Akşam Bursaporun yardımcı Antrenörü Samsunsporda da hocalık yapan Mutlu Topçu ile görüştüm maalesef takımımızla ilgili iyi şeyler söylemedi.

CriminaL

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 03 April 2009, 10:26:21
Akşam Bursaporun yardımcı Antrenörü Samsunsporda da hocalık yapan Mutlu Topçu ile görüştüm maalesef takımımızla ilgili iyi şeyler söylemedi.

ne gibi ?

King Of The North

Takım üzerine her kafadan bir ses çıktığını bir türlü birlik olunup sahiplenilmediğini ve amatör kümeye kadar düşebileceğimizi söyledi ancak katılmadığımızı beyan ettim biraz da duygusal yaklaşarak.Ertuğrul Sağlam ve Mutlu Topçu'nun keyfi yerindeydi,başarı olduğunu ve takıma sahip çıkılmasının onları da mutlu ettiğini söylediler.Umarım Altay ve Diyar maçlarını alıp derin bir oh çekeriz.

CriminaL

bildiğimiz şeyleri söylemiş yani bende farklı birşey dedi zannettim.turgutla ilgilendiklerini de söledi mi ?

King Of The North

Alıntı yapılan: CriminaL - 03 April 2009, 10:37:12
bildiğimiz şeyleri söylemiş yani bende farklı birşey dedi zannettim.turgutla ilgilendiklerini de söledi mi ?

Yok söylemedi.

CriminaL

alsınlar turgutu iyi bir paraya çok iyi olur valla hatta sercanı da  :)

King Of The North

Bence almazlar ikisini de ama önümüz maçlardaki performanslarını artırırlarsa bir yerlere atabilirler kendini eğer gitmek de isterlerse tabiki.

CriminaL

para kazandırsınlar da öle gitsinler gideceklerse zaten..

edmontdante

ugrass

Samsunspor'da idman geç başladı
Samsunspor'da futbolcular bugünkü yapılan çalışmaya, planlanan saatten 1.5 saat geç çıktı.

Samsunspor, futbolcular ve teknik ekibe son aylarda yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle ödeme yapamıyor. Hafta sonu oynanacak olan Altay maçının hazırlıkları için saat 14.30'da yapılması gereken çalışmaya futbolcular 1.5 saat geç çıktı.

Nuri Asan Tesisleri'nde Samsunspor Taraftar, Yönetici ve İş Adamı Derneği (SAMSİD) Başkanı Hakkı Tomaç, futbolcular ve teknik ekiple 1.5 saat süren toplantı yaptı. Samsunspor Yöneticileri Tahsin Kosif, Suat Çakır ve Metin Ateş'in de hazır bulunduğu toplantıda futbolcular ve yöneticiler arasında ödemeler ve kulübün bundan sonra yaşayacağı süreçte yapılması gerekenlerle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu ve yönetim tarafından ödemelerin futbolculara en kısa zamanda yapılacağının söylenildiği belirtildi.

Toplantının ardından futbolcular tesislerde idmana çıktı. Yapılan çalışmaya özel izinli olan kaleci Hasan Sönmez katılmadı. Sakatlıkları bulunan Burhan Coşkun, Turgay Gölbaşı ve yedek kaleci Cengiz Biçer idmanda düz koşu yaptı.

Kais

napcaz valla kendimi çok çaresiz hissediyorum.artık yeni başkanlar el atsalar.vali seçimden sonra 1 olmazsa 2. konu Samsunspor dedi ama ondan da daha ses çıkmadı offf

kuzey55

ya bıraksınlar bu işleri ,amatöre kadar düşecekmişiz ordan konuşmak kolay.biraz sabredelim düzelecek herşey.haa deyince olmuyor malesef biraz zaman lazım.bu kadar ufak tefek sorunları yok bu kulübün.kimsenin akıl hocalığına ihtiyacımız yok.herkes herşeyin farkında.kendileri bursa da mutluysa bizi bağlamaz.allah daha çok mutlu mesut etsin.