efsane başkan yıllar sonra tesislerde!

Başlatan kaptan 55, 13 March 2009, 10:42:57

« önceki - sonraki »

kuzey55

büyük başkan başkanlığı düşünmese bile olası bi tahsin kosif yönetimine birikimleriyle yardımcı olacaktır mutlaka.ismail başkanın orda olması bile iyi şeyler olacağına işarettir.

Ertuğrul Sağlam

Sende Gittin Ya

Pek gülmedi zaten talihim bana,
Bir seni bulmuştum, bir sende güldüm,
Bir tek varlığındı teselli bana,
Sen de gittin ya ben o gün öldüm...

Tuttuğum dalları kırarcasına,
Ölmeden mezara koyarcasına,
Birden bir yabancı olurcasına,

İçimde ne varsa isyan ediyor,
Ömrüm bir meçhule doğru gidiyor,
Beden ben bu canı taşımam diyor,

Dedim ya sadece seni bulmuştum,
Senle var olmuştum, senle coşmuştum,
Bütün yaşantımı sana kurmuştum,

Diyecek fazla söz bulamıyorum,
Şu geçen zamanı sayamıyorum,
İnan ki ben artık yaşamıyorum,

Geri dön başkan kurtar bizi bunlardan sen güçlüklere göğüs germeyi bilirsin 14 sene bu işi nasıl yanptınsa 2-3 sene daha yapabilirsin bizi düzlüğe çıkar öyle git!....... :-[

ahk34

Fuat Köktaşın Para toplayamadıgı bir yerde isimail uyanık ne yapabilir?

menteşoğlu55

@ahk34

Fuat Köktaş ile İsmail Uyanık arasında bir karşılaştırma yapma hatasına düşmeyeceksin dimi...

Aman dikkat...

menteşoğlu55

İsmail Uyanık ve diğerleri diye bil de...

YaşarDoğu

berusa55

Seni Samsun haberlerinde görmeyi bile özlemişiz BÜYÜK BAŞKAN. Menteşoğlu Başkan ile beraber senin gibisi bu kulübe gelmedi; geleceği de yok anlaşılan   :-\

samsunspor55

Büyük başkan kurtar bizi artık çile çekmek istemiyoruz sana destek vermeyenlere yazıklar olsun.

gozgoz yýlmaz

İsmail Başkan alemin en delikanlı adamlarından birisidir. Röportajında dediği gibi, kimse ona Samsunspor başkanlığından ayrıl demedi, kendisi bıraktı. Bunu da Samsunspor'un önünü açmak için yaptı. Çünkü İsmail Uyanık, sevgilisi Samsunspor'u siyasetçilere reklam kozu yapmadı, ne idüğü belirsiz adamların Samsunspor'u kullANmalarına izin vermedi, şehir kulübünde birileriyle kadeh tokuşturmadı, makamına gittiği şehir idarecileriyle basına poz verieken onları oturtup, kendisi başında beklemedi, siz de ayağa kalkın dedi, elbetteki bu birilerini rahatsız etti. İsmail Uyanık Samsun şehrine 5 gömlek fazla bir adamdır. Bu kentteki iki yüzlülüğü, kendi tabiriyle ahbap-çavuş ilişkini görmü ve bundan iğrenmiş bir adamdır. İsmail Uyanık adamdır!!!

Şimdi düşünün, İsmail Başkanın bırakma sebeplerinden hangisi değişti?

a) Bş. Bld. Bşk. ve zihniyeti
b) m.vekiller ve zihniyeti
c) iktidar partisi
d) şehrin bürokratik yapısı
e) alt kademe belediyeler
f) hiçbiri

Cevap f şıkkıdır. Samsun'da değişen birşey yok. İsmail Başkan o hataya bir kere düştü ve 2002'de YZY tarafından yalvar yakar geri getirildi. Samsunspor sevdası ağır bastı ve döndü. Sonrası yine yalnızlık politikası. İnsanın bir kere kandırılması tecrübesizlik/iyi niyettir ama ikinci kez aynı şekilde kandırılması aptallıktır. İsmail Başkan son derece zeki bir insan. Atılan nutuklarla gaza gelecek birisi değil. Onun başkanlığı döneminde niye o olmadı, niye bu olmadı diyen insanlar artık anlamışlardır herhalde tek başına 12 sene Samsunspor'u Süper Ligde tumanın ve bizim de alnımız açık, gururla ghezmemizin bedelinin ne olduğunu? İsmail Başkan bu bedeli iş hayatında da ödemiş bir isimdir. Bazıları çuvallarını doldururlen, iktidar zengini olurken o mesaisinin büyük kısmını Samsunspor'a ayırmıştır. Eğer maddi olarak çok güçlü olsa zannediyor musunuz kimsenin ağzının kokusunu çeksin?

samcopat

Denize düşen yılana sarılırmış... eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı... samsunspormu efsane ismail uyanıkmı efsane samsunspormu dahaçok kazandı? ismail uyanıkmı daha çok kazandı? biryerlerden gelir gelerek başkanlığı fuat köktaş veya herhangi birisi gayat rahat yapar.  Kİmse kafasını kuma gömmesin lütfen eğer gerçekten yüreği samsunspor için atıyosa kulübü bu durumda devralır ve gerekeni yapar. Kimse efsane deyildir  samsunsporda birileri gider birileri gider efsane olan samsunspordur kişiler deyil... saygılarımla

gozgoz yýlmaz

Sana mı ispatlayacak birader Samsunsporluluğnu?

1992'de devraldığı Samsunspor'u bilir misin? 1992-2000 arasında hayatta mıydın? Ne kolay değil mi, Samsunspor'u seviyorsa gelsin alsın demek.
Ayrıca lafına da dikkat et, denizini bilmem ama yılanını başlatma bana...

Sioux

Alıntı yapılan: samcopat - 13 March 2009, 20:44:46
Denize düşen yılana sarılırmış...

Alooo... Samsunspor efsanedir ve o efsaneyi oluşturan birkaç isimden biridir İsmail Başkan. Ağır ol.

samsunspor55

İsmail uyanık ve onun samsunsporluluğu konusunda kimse laf sölemesin hakkıda yok zaten o samsunsporluların için büyük başkandır vede efsanedir.

berusa55

Samcopat mısın nesin kardeşim daha dün geldiğin nasıl belli siteye şu son yazdığınla...

Siteden bihaber yazılar yazacaksan işin var söylim... İsmail Uyanık başkana burda laf söyletecek adamı biraz zor bulursun!

faça55

Alıntı yapılan: samcopat - 13 March 2009, 20:44:46
Denize düşen yılana sarılırmış... eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı... samsunspormu efsane ismail uyanıkmı efsane samsunspormu dahaçok kazandı? ismail uyanıkmı daha çok kazandı? biryerlerden gelir gelerek başkanlığı fuat köktaş veya herhangi birisi gayat rahat yapar.  Kİmse kafasını kuma gömmesin lütfen eğer gerçekten yüreği samsunspor için atıyosa kulübü bu durumda devralır ve gerekeni yapar. Kimse efsane deyildir  samsunsporda birileri gider birileri gider efsane olan samsunspordur kişiler deyil... saygılarımla

Masal anlatacağına bir üstteki postu okusaydın sevgili kardeşim.

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 13 March 2009, 20:36:49
İsmail Başkan alemin en delikanlı adamlarından birisidir. Röportajında dediği gibi, kimse ona Samsunspor başkanlığından ayrıl demedi, kendisi bıraktı. Bunu da Samsunspor'un önünü açmak için yaptı. Çünkü İsmail Uyanık, sevgilisi Samsunspor'u siyasetçilere reklam kozu yapmadı, ne idüğü belirsiz adamların Samsunspor'u kullANmalarına izin vermedi, şehir kulübünde birileriyle kadeh tokuşturmadı, makamına gittiği şehir idarecileriyle basına poz verieken onları oturtup, kendisi başında beklemedi, siz de ayağa kalkın dedi, elbetteki bu birilerini rahatsız etti. İsmail Uyanık Samsun şehrine 5 gömlek fazla bir adamdır. Bu kentteki iki yüzlülüğü, kendi tabiriyle ahbap-çavuş ilişkini görmü ve bundan iğrenmiş bir adamdır. İsmail Uyanık adamdır!!!

Şimdi düşünün, İsmail Başkanın bırakma sebeplerinden hangisi değişti?

a) Bş. Bld. Bşk. ve zihniyeti
b) m.vekiller ve zihniyeti
c) iktidar partisi
d) şehrin bürokratik yapısı
e) alt kademe belediyeler
f) hiçbiri

Cevap f şıkkıdır. Samsun'da değişen birşey yok. İsmail Başkan o hataya bir kere düştü ve 2002'de YZY tarafından yalvar yakar geri getirildi. Samsunspor sevdası ağır bastı ve döndü. Sonrası yine yalnızlık politikası. İnsanın bir kere kandırılması tecrübesizlik/iyi niyettir ama ikinci kez aynı şekilde kandırılması aptallıktır. İsmail Başkan son derece zeki bir insan. Atılan nutuklarla gaza gelecek birisi değil. Onun başkanlığı döneminde niye o olmadı, niye bu olmadı diyen insanlar artık anlamışlardır herhalde tek başına 12 sene Samsunspor'u Süper Ligde tumanın ve bizim de alnımız açık, gururla ghezmemizin bedelinin ne olduğunu? İsmail Başkan bu bedeli iş hayatında da ödemiş bir isimdir. Bazıları çuvallarını doldururlen, iktidar zengini olurken o mesaisinin büyük kısmını Samsunspor'a ayırmıştır. Eğer maddi olarak çok güçlü olsa zannediyor musunuz kimsenin ağzının kokusunu çeksin?

Senin gibi bir Samsunsporlu bile İsmail Başkanın yıllar süren mücadelesi için bit pazarı gibi ucuz cümleler kuruyorsa eğer ortalama Samsunlulara derdini nasıl anlatacaktı başkan?

Hiç mi ders almadın onsuz geçen 4 yıldan?
Mağlup olmayı, küme düşmeyi geçtim, aşağılandığını hissetmedin mi hiç?

Hatasıyla, sevabıyla İsmail Başkan Samsunsporluluğun ruhudur, yansımasıdır. Fanatiklikse fanatiklik, ona burada hele burada asla laf söyletmem!

Geri dönme başkanım, baksana halen neler düşünenler var.