efsane başkan yıllar sonra tesislerde!

Başlatan kaptan 55, 13 March 2009, 10:42:57

« önceki - sonraki »

diver55

Alıntı yapılan: Lazoli - 14 March 2009, 20:36:30
>:( >:( >:( >:(
Lazlari hor görmekten vazgecmiicekmisiniz?

Sana hak veriyorum kardeşim. Samsunluluk ve Samsunsporluk, şehrin ve takımıniçin neyi nasıl ne kadar yaptığınla eş değerdir. SAMSUNLUYUM SAMSUNSPORLUYUM demek, örnek davranışlar içerisinde bulunmak yeterlidir. Lütfen ifadelerimiz birbirimizi dışlayıcı değil, kucaklayıcı ve bütünleyici olsun.Samsun'un buna ihtiyacı var arkadaşlar.

diver55

Alıntı yapılan: jean - 14 March 2009, 17:53:41
yusuf ziya tekrar secilirse samsun halkini ovmeyi birakip artik yasamis oldugum avrupada esletiecem baska carem kalmadi

Bu ifadene çok üzüldüm. Bu dönemde herkesin bu şehir ve Samsunspor için inançla ve inatla mücadele dönemidir. Çare hiç birzaman tükenmez. İnat ve inanç arkadaşlar Bu güzel şehir için bilinçli genç eğitimli insanlara ihtiyaç var. Şimdi mücadele ve birlik zamanı. Kişiler gelip geçici, Samsun ve Samsunspor kalıcıdır.

delikurt 55

Haklısın dostum bravo tebrik ediyorum seni doğruya doğru. Herşey Samsun ve Samsunspor'umuz için.

kaptan 55

SENİ ÇOK ÖZLEDİK BE EFSANE BAŞKAN

pitbul055

METE_55

seni özlemedik efsane başkanım çünkü özlemek kelimesi seni anlatmaya az gelir seni içimizde kalbimizde,  yaşadığımız ve nefes aldığımız her an seni seninle yaşıyoruz zaten  sen bizden hiç ayrılmadınki  o yüzden seni neden özleyelimki..  ADAM GİBİ ADAM EFSANE BAŞKAN (İSMAİL UYANIK) BU KALP SENİ UNUTURMU HİÇ...55

55Bafra55

Kim ne derse desin,UYANIK döneminde biz kendimize daha fazla güveniyorduk.Şimdi öyle mi ya?
Efsane Başkan,dön desek döner misin ki?

ramcQ_55

55cem55

kesinlikle dönmez ben kendisyle atatürk havalimanında karsılastım yaklasık 4-5 ay önce aynn sordum bu dönüş durumlarını hatta en azından destek açısından..kesinlikle net bi şekilde artık samsundakiler biraz uğraşsın birazda onlar bişey yapmak için çabalasın dedi..