efsane başkan yıllar sonra tesislerde!

Başlatan kaptan 55, 13 March 2009, 10:42:57

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Ben kimseye kızmıyorum  . Kımsenınde  Samsunsporlugunu sorgulamam  boyle bır hakkımın oldugunada  ınanmıyorum.  Olcu bırımı olmayan  bır meta veya  metafızık ıcın   olcu yapılmasını  pek dogru bulmuyorum. Baskan Samsunsporludur  bundan kımsenın kuskusu yok. Benım buradakı ıddıam  sudur. Samsunspor   futbol endustrısı  ıcınde  faalıyet gostern bır kulupmudur.Gelıre ıhtıyacı varmıdır.  Bu gelırıde  yerel  ıdarelerden  bulamamaktamıdır. Sehırdekı zengınlerden  yardım ve ılgı  gorememektemıdır.

O zaman  tek caresı var. Yıllardır  yatırım yapmıs oldugu altyapısı. Burayı  bır endustrı halıne cevırıp  yetıstırdıgı oyuncuları Turk futboluna kazandırıp satarak  gelır elde edıp yenılerını  yetıstırmek. Bu carkı  kurdugumuz andan  ıtıbaren  Samsunsporda  kongre  en az 10  lısteyle  yapılır.

Syg

red_white

14 March 2009, 00:21:08 #46 Son düzenlenme: 14 March 2009, 00:24:16 samsuni
yzy ile İsmail başkanı kimse aynı kefede tutamaz yzy tam bir samsunspor düşmanıdır

since1965

İsmail başkanın döneminde kulupu maliyeye dilekçe ile şikayet edip altına isimyazma cesaretini gösteremeyen kişileri bu şehir çok iyi biliyor.Bize 3 trilyon maddi yardım yapın artık dayanacak gücüm kalmadı dedigi zaman sırt dönenlerin o gittikden sonra 10 trilyonu kulube verenleride biliyoruz.10 sene boyunca beni bu koltukdan alın diyen başkana karşı yüzüne konuşamayanları daha sonradan her kongrede sazı elinden düşürmeyenleride biliyoruz.İsmail başkan hata yapmış olabilir.Ama bu gerçekleri görmeden başka yanlardan olaya bakmak çok ayıp.Gençlerbirligi örnegi tutturmuşsunuz gidiyor.Türkiyede bir tane gençler var.Bütün kuluplerin bizden daha fazla borcu var.Eger kuluplerin borçlarında azalma varsa ismail uyanık ın önderliginde degişen havuz sistemidir.Bu sistemden ismail uyanık yararlanamamış bir sene sonrada kulbumuz küme düşmüştür.Eger kulup bugun hala mehmet polatların ilhan tümer kerem lerin guayelerin parasını ödüyorsa bunun suçlusuda mı uyanık.

Lafı söylentileri dedikoduları trabzon oyunlarını bırakın.Elinde belgesi ispat olan kulupu bu borca bataklıga o sokmuştur diyen varsa bizde gereken tepkiyi verelim.adnan ölmez 1 trilyon bagışladı gitti ama Samsunsporumuzu her sene 8 trilyon gelirden mahrum bıraktı.

ugrass

Alıntı yapılan: ahk34 - 13 March 2009, 19:09:36
Fuat Köktaşın Para toplayamadıgı bir yerde isimail uyanık ne yapabilir?

AMAN İSMAİL UYANIKLA O FUAT KÖKTASI SAKIN BİR TUTMA KARDES...!

bafralı erhan

CriminaL

ne geldiyse bu kulubün başına zaten bu yzy'den geldi aldığı bu ahlarla nasıl yaşıyor bu adam hala anlamıyorum..sanırım artık bir yerlerine felç gelmiştir heryeri yedi kan emici

selahattin55

bu yzy tekrar bldiye bşk nı olursa yazıklar bize.

jean

yusuf ziya tekrar secilirse samsun halkini ovmeyi birakip artik yasamis oldugum avrupada esletiecem baska carem kalmadi

nomak55

300 yzy bile eşit değildir bir ismail uyanık'a

Lazoli

Alıntı yapılan: METE_55 - 13 March 2009, 13:43:57
sen gittinya bittik, sen gittinya öldük, sen gittinya oyuncak olduk, sen gittinya  şaklaban olduk, sen gittinya lazlara rezil olduk, oysaki senle bir (MARKAYDIK),BİR ŞARKISIN SEN ÖMÜR BOYU SÜRECEK DUDAKLARIMIZDAN YILLARCA DÜŞMEYECEK SEN SEN BİZİM BABAMIZ,AĞBEYİMİZ,EFSANEMİZSİN  BÜYÜK BAŞKAN,(İU)...55

>:( >:( >:( >:(
Lazlari hor görmekten vazgecmiicekmisiniz?

delikurt 55

Efsane her zaman efsanedir kardeşim adamın şekli yetiyo o olmazsa Samsunspor'umuz  adam olmaz bu saatten sonra.

guvener55

gel be başkanım be ne olur yani.tekrar efsane olalım seninle.

delikurt 55

Sayın uyanık gel bu takımın başına şimdiye kadar Hasbi ağa ve senin gibi yürekli adam gelmedi Samsunspor'umuzun başına eskiye kırmızı kalem yepyeni bir sayfa aç Samsunspor'umuz için haydi efsane başkan.

tanju55

ismail baskanin varligi  yeter paraya gerek yok...

delikurt 55

Adamlıksa adamlık karizma ise karizma oturup kalkmasını çok iyi bilen bir insan. Basında herzaman arkasından koşmuştur Uyanık başkanın yetmezmi haydi başkan gel artık...........