Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

BekiRcaN_5s

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 19 March 2009, 01:13:49
vay beee İSMAİL UYANIK istifa etmemiş oda varsa bişeyler olur ozaman

böyle bi kanıya nerden vardın bu mesajda acaba??

ramcQ_55

Alıntı yapılan: ßqRcN_5s - 19 March 2009, 01:15:59
böyle bi kanıya nerden vardın bu mesajda acaba??

hayali yönetimde uyanıkda vardı ve istifa edenlerin arasında uyanık'da olmayınca böle düşündüm
İHŞALLAH'da böledir

AntZ

İstifa edenlerin sanırım bir bildikleri var. Turgut Tüfenk bile şu durumda bile istifasını veriyorsa kendisine sorulmadığından dolayı değil yönetimde olmasının ona gerçekten zarar vereceğini düşündüğü içindir diye de olabilir. Keza diğer 8 kişi de aynı şekilde, hepsi de biliyorlar ki kongre süresinde tek tek 1 saat içinde hepsi ile görüşecek yeni yönetim oluşturacak nezaket gösterecek zaman gerçekten de olmamış olabilir. Yani bu kişiler olası bir kayyum ya da soruşturma durumunda yönetici olarak kendilerinin de incelemeye tabi tutulmaması için yer almak istememiş olabilirler. Zaten kendilerinden yönetimde adı geçmesi dışında başka birşey beklenmiyorken neden kaçsınlarki.

ramcQ_55

bence sorun temlik olayı deil
temlik borcu kulübün borcunun onda biri bile deilken neden onu mana ederek gelmiyolar bilmiyorum bi sebebi olmalı yada ............

ramcQ_55

19 March 2009, 02:13:19 #469 Son düzenlenme: 19 March 2009, 02:15:10 ramcQ_55
Alıntı yapılan: Ant55 - 19 March 2009, 02:01:26
. Turgut Tüfenk bile şu durumda bile istifasını veriyorsa kendisine sorulmadığından dolayı değil yönetimde olmasının ona gerçekten zarar vereceğini düşündüğü içindir diye de olabilir.
.

ozaman neden SAMSUNSPOR'umuzu kullanıyor odamı reklam peşinde yada bi yerlere gelmek içinmi SAMSUNSPOR'umu kullanıyor gerci koskoca fabrikası var reklamada ihtiyacı yok ama yaa hiç gündeme getirme yada gel lama cuması yok bunun cocukmu oyalıyosunuz ...??????

az kaldı TURGUT TÜFENK'dende soğmaya başladım

AntZ

Alıntı yapılan: ramcQ_55 - 19 March 2009, 02:13:19
ozaman neden SAMSUNSPOR'umuzu kullanıyor odamı reklam peşinde yada bi yerlere gelmek içinmi SAMSUNSPOR'umu kullanıyor gerci koskoca fabrikası var reklamada ihtiyacı yok ama yaa hiç gündeme getirme yada gel lama cuması yok bunun cocukmu oyalıyosunuz ...??????

az kaldı TURGUT TÜFENK'dende soğmaya başladım

Tam olarak öyle değil kardeşim, Samsunspor dan ya da sorumluluktan kaçıyor değilde, olası bir kaayyuma kalma konusunda yönetimin içinde adının bile geçiyor olması zarar verebilir diye düşünüyor olabilirler demek istedim. Şahsi fikrimi soracak olursan da, reklam peşinde koşuyormu koşmuyormu bilmem, reklamını yapmaya çalışsada helal olsun, gördüğüm kadarıyla zaten yönetimde olmasa da dışardan destek vermeye çalışıyor. Olacaksa da böyle adamların reklamı olsun. Reklamını yapıp alacaklı olan çok kişi biliyoruz biz.

Sadece sezgi bu birşey var ya da yok demiyorum bu arada iyi bilmeden uzun uzun şöyledir böyledir diye yazmakta istemiyorum.

ErkÇay55

Arkadaşlar bu yönetimden istifa eden eski yöneticilerimizin Samsunspor'u ne kadar sevdikleri ortaya çıktı.Yazılı ve Görsel Medyaya çıkıp Samsunspor sevgisinden bahsetmeleri hiçte inandırıcı değil.Kimin ne olduğunu açık ve seçik şekilde görebiliyoruz.Efsane Başkanımız İsmail Uyanık yine zor günlerinde takımın yanında her zaman olduğu gibi.

jean

bktik vallahi ya su oldugumuz durumu eskiden gazetelerde okurdum ufak sehirlerin yada ilce takimlarinin basina gelirdi demekki hersey oluyormus hayatta

Nuri Asan

Nuri Asan,Mete,Muzaffer,Hasbi Ağa,Gürsu ve niceleri giderken bu takımı böyle bırakmadı kimseye.eminim ki hepsinin kemikleri sızlıyor ve utanıyor bu 2 yüzlü insanlardan.
ÖLÜMÜNE SAMSUNSPORLUYUZ...

Tribün_ali

O formanın hakkını verin samsunsporlu olmak kutsaldır herkeze nasip olmaz askerde bile moralimi bozdunuz ruhsuzlar bu takıma öle böle sahip cıkılmalı samsunda yaşan samsunsporlu arkadaşalrım tepskinizi getirin gerekirse cumhuriyet meydanında açlık grevi yapın ah ben olsam bakıyorum kimse sahip cıkmıyor nerde o büyük samsunspor taraftarları arkadaşlar takım elden gidecek ruhsuz davranmayın başka samsunsporumuz yok

YAŞAMA SEBEBİMSİN SAMSUNSPORUM ŞAFAK 57 allah nasip eederse askerden sonra kaldıgım yerden devam edecem ve daha cok baglı kalarak analdım gurbette samsunsporumun degerini bir kat daha

MeL_55

AlıntıSamsunspor için büyük çağrı!

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Yönetim sorunlarının bir kenara bırakıp hayati öneme sahip Samsunspor-Malatyaspor maçında herkesi destek vermeye çağırdı.

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, hafta sonu oynanacak Samsunspor-Malatyaspor maçı öncesi Nuri Asan Samsunspor Tesisleri'nde yönetim, teknik heyet ve futbolculara moral ve destek vermek amacı ile Samsunspor Kulübünü ziyaret etti.

Vali Güzeloğlu, Samsunspor kuruluşundan bu yana Türk futbolunda önemli bir yeri olan bir takım olduğunu belirterek, " Samsunspor değer olarak algılanan ve futbol camiasının her kesimi tarafından buluşulan bir marka ve kavramdır. Samsun ve Samsunun kent kimliği içinde önemli bir kurumdur. Futbol Kulübünün başarısı birçok etkenin sonucunda oluşur. Yönetim, teknik heyet, futbolcular, seyirci ve ona sahip çıkan bir kent kimliği. Her kulübün zaman zaman sıkıntıları olur. Bunlar hep aşılıyor, sona eriyor. Olumlu yönde gelişmeler oluyor. Genç, ama inançlı yüreğiyle oynayan bir takımımız var sahada. Ben Samsunspor'un başarıya giden yolda doğru adımlarla yol aldığını görüyorum. Bazı sorunlar var.Ama Samsunspor sahipsiz değil,ilgi, destek ve yönetim sorumluluğu dahil alaka gösterilecektir.Ziyaretimin amacı bu hafta oynanacak maç öncesi moral vermek,güç vermek,yalnız olmadığınızı hissettirmek, maç esnasında ve sonrasında sizlerle birlikte olduğumuzu ve Samsun'un sizlerle birlikte bu maç ve gelecekte oynanacak maçlarında duygu ve heyecanında ortak olduklarını bilmenizi istiyorum" dedi.

Güzeloğlu, �Bu maç önemli bir maç. Sizlerin yüreğinizi ortaya koyarak gayret göstereceğinize eminim. Ben sizlerin bu çabasından dolayı bütün Samsunluları maça davet etmekteyim. Pazar günkü maçta yüreği Samsun için çarpan, Samsunluyum diyen herkese stada sizlerle birlikte olmaya davet ediyorum. Türkiye'de futbolcu olarak görev yapmanın ve Samsunspor'da oynamanın bir değer olduğunu biliyorum ve sizlerde hissediyorsunuz. Buna yakışır performans bekliyorum. Çabanıza teşekkür ediyorum.Sizlere başarı dileklerimi iletiyorum.Emeğinize ve gönlünüze sağlık.�diye konuştu.

Samsunspor Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç, �Bu ziyaretinizle bizlere şeref verdiniz.Tüm yaşanılan sıkıntılara rağmen futbolcu kardeşlerim sahaya çıktıkları zaman formanın hakkını vereceklerdir.Bize düşende bu hizmetin karşılığını verebilmektir.Biz Samsunspor'u daha iyi yöne taşınabilmesi için bu görevi üstlendik.�ifadesinde bulundu.

Futbolcular adına bir konuşma yapan takım kaptanı Kenan Yelek,�Bize güç ve moral verdiniz teşekkür ederiz. Haftasonu oynayacağımız maçta ben ve takım arkadaşlarım mutlak galibiyet alıp tüm taraftarlarımıza hediye edeceğiz.�diye konuştu.

Konuşmaların ardından Samsunspor futbolcuları ile sohbet eden Sayın Valimiz,�Bu hafta oynayacağınız Malatyaspor maçından galibiyet bekliyorum ve bizlerde hep beraber orada olacağız.�dedi.

celebi

sayın valimi sürekli çağrıda bulunuyor hiç mi bu çağrıya cevap veren çıkmaz be kardeşim ya

gozgoz yýlmaz

Eğer bu şehirde Samsunspor, Erkut Tutu gibi müflis bir tüccara kaldıysa çok yazık. Piyasada bu kadar defosu olan bir adama güvenip de açık söyleyeyim benim param olsa yardım etmem, bu kadar diyorum.

Hakkı Tomaç zaten ayrı bir fecaat.

since1965

Su idmanlara gelen çakma yöneticiler adam başı 10 bin tl verselerde bir görsek adamlıklarını.

AntZ

Alıntı yapılan: since1965 - 21 March 2009, 00:27:37
Su idmanlara gelen çakma yöneticiler adam başı 10 bin tl verselerde bir görsek adamlıklarını.

Aman kardeş sakın ha, 1 verenin 10 alacağı oluyor sonra yarısını bağışlayıp! 5 olarak geri alıyorlar.