Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

kuzey55

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 14 March 2009, 23:50:05
Paranın  yüzü sıcaktır. Hele ki su donemde

yerel seçimden sonra görcekler parayı.sadece seçimleri bekleyelim.bakalım alacaklar 3 ün 1 ni...

Recep

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 14 March 2009, 23:50:05
Paranın  yüzü sıcaktır. Hele ki su donemde
bende onu diyorum ya söz vermek başka bir şey vermeye benzemez
para yüzü sıcak olabilir ama söz verdiysen eğer buda namus ve şeref meselesidir

Sempatik Bengülü

Allah aşkına ne olcak bizim bu halimiz

yzy.senide Allaha havale ediyorum >:(
:-[

ramcQ_55

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 14 March 2009, 23:37:20
SAMsunspor  son 15 yılda  kotu yonetılmıstır.

dediğine göre İSMAİL UYANIK'damı kötü yönetti sen demekki gecmişi ii bilmiyorsun bu borcların coğu ne zaman oluşdu yzy zamanında olmadımı 25 milyon borcun 16 milyonu sadece ceza ve vergi borcudur
her ne kadar kötüde yönetmiş olsa İSMAİL UYANIK bu takımı hep süper ligde tutmuş ve hep ilk 10 kalmışdır ama kötü yönetmemişdir asla ve asla

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: veis - 14 March 2009, 19:22:18
süper loto tutdugunda bile evden arabadan önce ilk samsunspora başkan olurum diyen taraftar sen üzülme sen adamsın sen samsunlusun sen samsunsporlusun.sen adi sen ne kansız nede yaramaz degilsin.

Üstad o hayali hepimiz kuruyoruz hatta stadın ortasına çıkıp taraftara üçlü çektiren olmayı arzuluyorum medya yazarlarda bunun etik olmadığını yazıp konuşuyorlar bilmiyorlarki bu sevda başka bir sevda... çok doluyum çok..

CriminaL

yerel seçimleri beklemekten başka yapacak birşey yok..yine bu taraftara beklemek düştü ne yazık ki bu kulubun içini boşaltanlar utansın..transfer olan oyunculardan ceblerine inen paraların hesaplarını elbet verecekler..

merkez

Yoğurtçunun battığı söylentileri ayyuka çıktı,tevekkeli boşuna koşmuyor verdiği üç kuruşun peşinden.Ama bu kulübe attığı kazığı bir gün mutlaka soracaktır bu taraftar.

Kim ne derse desin imkansızlıklara rağmen,önemli bir ameliyat geçirmiş olmasına rağmen şu süreçte bu takım için çırpınan Tahsin Kosif'e ayrı bir parantez açmak istiyorum.Şimdi de o var,bundan önce de o vardı hep kritik zamanlarda birşeylar yapma çabası içinde olan.

çok konuşan az iş yapan vekil beceriksizliğini lafı oraya buraya çevirerek örtbas etmeye çalışıyor,belediye başkanları kendi alemlerinde,bu takıma sahip çıkacak ne bürokrat,ne vekil ne bakan hiç kimse yok.

Allah topunun cezasını versin,bu şehirden nemalanıp trabzonluluğu ile gurur duyanların allah belasını versin !!!

MeL_55

Tek care Secimleri beklemek.

kuzey55

naci pınarın marketleri kapandı.carrfour almıs galiba.ondan istiyodur parasını

red_white

bu seçim son şansımız yzy kazansa bile düşük oyla kazansın yzy vereni uyarın bu seçimde oyları düşerse Samsunsporluların varlığı belli olucaktır.1 oy bir oydur

ugrass

Alıntı yapılan: kuzey55 - 15 March 2009, 02:55:53
naci pınarın marketleri kapandı.carrfour almıs galiba.ondan istiyodur parasını

ah alanlar biri battı... yzy damı batcak acaba bu secimlerde..  :P

nomak55

Varmı bir babayiğit takıma başkan olacak acaba merak ediyorum.Bizim kurtuluşumuz maliye bakanıının eskişehire sahip çıktığı gibi bir bakanında bize sahip çıkmasından geçiyor.Tayyip Erdoğanın yzy'i azarlayıp bu takımın hali ne bu şehire yakışıyormu neden bu takıma yardım etmiyorsun demesi gerekiyor.
Sonuç itibari ile bu iki olasılıkta olmayacağına göre durum wahim

nomak55

benim korkum ercüment hocanın bu takımı bırakması oda giderse eywah derim işte o zman ondan öncekilerde hizmet etti ama ercüment hocanın oyun yapısı mantalitesi çok iyi sadece takıma bir kaç takviye lazım

Ertuğrul Sağlam

Taraftarız susmayı bilmez kırmışız zincirleri
Samsunspor uğruna vermişiz şehitleri
Haya bilmez şehir yöneticisi kudurmuş itleri
İsyan edip Samsun'dan def  dostlar

şimşek_55

Alıntı yapılan: nomak55 - 15 March 2009, 13:42:52
benim korkum ercüment hocanın bu takımı bırakması oda giderse eywah derim işte o zman ondan öncekilerde hizmet etti ama ercüment hocanın oyun yapısı mantalitesi çok iyi sadece takıma bir kaç takviye lazım

gidişi yakındır merak etme.  Para yoksa kımse durmaz bu kulupte.Herkesın  bır aılesı  ve sorumlu oldugu kısıler  var unutmayalım.