Bank Asya 1.Lig 22.Hafta | Güngören Bld. 0 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 08 February 2009, 16:37:05

« önceki - sonraki »

FaT1h

AlıntıErsin'in neden böyle yaptığını anlamak zor değil ..

ERSİN ŞAHİN  
Kişisel Bilgiler  
Doğum Yeri  : TRABZON  
Doğum Tarihi  : 27 Haziran 1980  
Uyruk : RUM
Futbolcu Temsilcisi :  
Lisans Bilgileri  
Lisans No  : 752638  
Kulüp  : GÜNGÖREN BELEDİYESPOR  
Sözleşme Başlangıç T.  : 1 Haziran 2009  
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2010

bu hakemin varya...

Kaya

Alıntı yapılan: FaT1h - 15 February 2009, 19:58:43
bu hakemin varya...

hakem değil o bizim tribüne hareket yapmaya çalışan zavallı güngörenli topçu

HoliganSamSunLu

maça giriş tam bir rezalletti böyle bir stad böyle bir sistem olmaz lanet olsun ne maçtan birşey anladık rezil bir maçtı her yönüyle hakemiyle polidiyle lanet olsun

şimşek_55

SAmsunspor   4-2-3-1  taktıgıyle  maca  basladı.   Ilk  20  dakıkada  fazla  pozısyon olmamasına  karsılık samsunspor  topa  hakım bır goruntu  verdı. ortasahada  murat yıldırımın top kapma   mucadelesınde    ayagına  basıldı  kendısının  canı yandı  sanırım  tekme attı. Burada  bır anda  saha karıstı  . Ardından  Gungorenlı ıkı futbolcuya sarı  Murat yıldırıma  ıse kırmızı geldı  . Bu dakıkadan sonra   takım    4-1-3-1  ıle    dk 85 e  kadar amansız  bır mucadele  verdı . Bır tane  pozısyonları  dıregımızden  dondu. Bunun dısındakı ataklarını cılız olarak nıtelendırebılırız. Bızım ıse  Turgut ıle  yakaladıgımız  bır kontra  vardıkı     sahanın ıslak oldugundan  dustugunu dusunuyorum egerkı orada  devam edebılseydı  bu macta 3 puan hıcte uzak  degıldı.  Daha sonrasında  sercan,volkan,omur oyundan alınarak    h.kocarslan ,ısmaıl,g.kolomoc oyuna dahıl oldu ve mac bıttı. Ama emın olsun arkadaslar  samsunspr takım olarak  3 gomlek ustun bır goruntu verdı bugun. TAkım olma yolunda  buyuk bır asama kaydeden  takım  tam  bır kontratak   uzmanı . Haftaya manısayı SAmsunda yıkarsak  sanırım Levent Erısınde  koltugunun  kaderı  bu macta bellı olabılır.   

Syg

ali ihsan

45 dakikada ite kaka zor girebildim stada.İlk 15 dk.yı kaçırdık tabi.Hemen gruba takılıp tezahürata başladık ama daha nefesimizi açmadan Murat'ın kırmızı kartıyla şok olduk.Ercüment Hocayıda tribüne yolladı hakem denilen şahsiyetsiz şahsiyet.
Güngören çok kötü bir takım.10 kişi kalmamıza rağmen baskı dahi kuramadılar.
Takımımız 10 kişi kalmasına rağmen hiç bozulmadan top oynadı.Eşit şartlarda mücadele etseydik kesinlikle kazanan taraf biz olurduk.Herkes çok iyi mücadele etti lakin bir kişi gerçekten 55 numara top oynadı ; Turgay Gölbaşı.Kendisini kutluyorum.
Tribün olarak 1500-2000 kişi vardık.Dışarıda kalanlarda oldu.Lakin takımı ateşleyecek bir ambians oluşmadı bir türlü.Çok daha iyisi olabilirdi.

ali ihsan

ali ihsan

ali ihsan

Bu arada maçın devre arasında biber gazı yedik bir yerden ama anlayamadık nereden geldiğini.
Gol yemedik ya varsın biber gazı yiyelim  :D

GençKozluklu

15 February 2009, 23:36:30 #668 Son düzenlenme: 15 February 2009, 23:38:17 GençKozluklu
Güngören maçındaki taraftarımıza ait videolar. Hemen altında belki görmeyenler için maça ait resimleri tekrar paylaşıyorum.

Haftaya SAMSUN'nda stad full dolacak ve SAMSUNSPOR'un tekrar şahlanacağı gün olacaktır.

Hayırlı geceler.

http://video.google.com/videoplay?docid=-5291853709917421563

http://video.google.com/videoplay?docid=201974581357496721

Tufan

maviay55

resimler ve videolar için tşkler..

75 dk 10 kişi oynayan bi takım..tıklım tıklım tribünler atmosfer süperdi..soguga ragmen tribünleri dolduran kardeşlerim abilerime saygılar..slmlar..

75 dk 10 kişi oynadık 67 numara volkan çekiç çok pasif kaldı forvette..hiçbişey yapamadı buna bide turgutun beceriksizliği eklenince gol bulmak imkansız gibi bişidi zaten..ben eminim ki 11 e 11 oynasaydık bu güngöreni çıtır çıtır ekmek arası yerdik  :P 1 puan da deplasmanda 10 kişi kalmışız ii sonuç..

haftaya çok kritik maçlar var bank asyada..hayırlısıyla manisayı 19mayısta bogar play-off umutlarımızı sürdürmeye devam ederiz inş.

universite carsambalilar

manisa macin turubunler bir olmasi laazimm maratonda inletiriz samsun halkinii manisaya kadar gider sesimiz

Kadir ÇELEBİ

http://video.google.com/videoplay?docid=3377134373633108023

Dışarıda kalan rezalete dayanamayıp giden yüzlerce taraftarımız oldu Güngören belediye spor külübünü kınıyorum..

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: seckin55 - 16 February 2009, 00:48:12
kardeşim şurda bi amigoluk yapsaydın da bi üçlü çektirseydin super olurdu yavvv..hatta ortasahaya gidip samsunspor bayragı dıksen fena olmazdı:))))

Kuzenimdeydi kamera oda oradaki sağlık görevlilerinden rica edip çektirmiş öyle bir şans olsaydı keşke daha alt bölümle üst bölüm uyum sağlayamadı malesef..
Birazdan sorun çıkmazsa M.yıldırımın kart gordugu videoyu paylaşıcam..

Kadir ÇELEBİ

16 February 2009, 01:04:28 #674 Son düzenlenme: 16 February 2009, 01:14:11 SamsunSpor_34
http://video.google.com/videoplay?docid=7393353894413344425

Buda Tartışılan pozisyon Hakem burada adil davranmış olsaydı her iki oyuncuyada kırmızı kart Gösterirdi.

Bir arkadaşımız baygınlık geçirdi sanırım geçmiş olsun hakem öyle bir gerdiki ortamı sahaya girmem an meselesiydi o kadar sinirlendim..