Bank Asya 1.Lig 22.Hafta | Güngören Bld. 0 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 08 February 2009, 16:37:05

« önceki - sonraki »

merkez

Samsunluyuz takma adıyla login olup,yazı yazan ş.erefsiz !! kaç paralık kulüpsün,kimsin ,mazin ne ? senin !!

sana kızmak gereksiz,senin gibi ahmaklarla bizi muhatap edenlere laf söylemeli...

tiz vurun kelleyüü

atın dışarı bu namerdi...

beşnumara

la samsunluyuz nickli yaratık sen delikanlı olsaydın samsunluyuz nickiyle giriş yapmazdın.la siz portakallardan da büyük topmuşsunuz.adam olun önce.klavye delikanlısı. adam ol da samsunluyuz nickiyle küfür ve hakaretler yazma. sizi takmıyoruz çünkü sizin nasıl bir takıma nasıl bir taraftara sahip olduğunuz renginizden belli. konuş konuş tııınnnnn tıınnnnnn

kuzey55

şekerin yesin seni yavruuu :D tam kopil bunlar yha :D maçtan önce gelmişler bi de küfür olmasın diyolar.siz kimsiniz ya?güngören işte...maç sonundaki güngören kümeye tezahüratı zorunuza gitti galiba.

polis çıkarsaydı tükürüğümüzde boğardık sizi.200 kişiydiniz zaten...

**KaR6**

south_london

içerde 500 kişi deplasmanda 3 kişi.güngörenin yerinde beykoz karagümrük zeytinburnundan biri olsa keşke en azından deplasman gibi deplasman olurdu.

kuzey55

ya kopil 200 kişsiniz tükürsek boğulacaktınız.bordo-beyaz en büyük güngörenden baska sesinizi duyamadık zaten :D ait olduğunuz yere 3. lige hadi koçummm....stadına bak önce öyle konuş.köy stadı gibi

south_london

çarşambanın stadı bunlarınkinden iyidir.istanbulun en pasif semtlerinden biri.3 5 tane gsliliyle olmaz bu işler.gidin biraz daha staj yapın gsde öyle gelin.

red_white

güngörenli adam olsan güngören nickiyle girip efendi gibi kaliteli bi yazı yazardın ben güngörende oturdun 15 sene ve güngören bldnin alt yapısında 5 sene oynadım taraftarı olmyan bir kulüp he semtinize sahip çıkmak adına geliosunuz ama siz güngörensporlu değil bjk gs fb lisin tek takım tut çık herkes sana helal olsun desin

Sioux

Hayatımda gördüğüm en şaklaban tribündü Güngören.

Güngören şıkşıkşık
Sütveren şıkşıkşık   ;D ;D

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 15 February 2009, 19:07:05

Güngören şıkşıkşık
Sütveren şıkşıkşık   ;D ;D

Hiç sorma ya, 1990'larda Zeytinburnuna, Bakırköye deplasman yapardık. Zeytinburnu harbi semtti. Çoğu BJKliydi ama yumruk yumruğa girilirdi. Deplasman da yaparlardı zaman zaman.

Güngören herhalde İstanbul amatördeki İçerenköyspor kadar birşeydir tribün olarak.

şıkşıkşık ta çok şık olmuş..  ;D

havzalı55

kuzey55

Bu arada önümüzden gecmişler neden bişey yapmadınız diye soranlar var...önümüzden gecenler gs bjk atkılı 15-16 yaşında çocuklardı.onları dikkate alacak kadar da düşmedik.çoluk çocuklamı uğraşacaktık...

Sercan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 15 February 2009, 19:28:56
Bu arada önümüzden gecmişler neden bişey yapmadınız diye soranlar var...önümüzden gecenler gs bjk atkılı 15-16 yaşında çocuklardı.onları dikkate alacak kadar da düşmedik.çoluk çocuklamı uğraşacaktık...

Buna gülünür işte  ;D ;D

Akyol

yok ben en çok sögütlübahçe li arkadaşımın şıkşıkşık tezahüratına güldüm süperdi :))

CurvaSudSamsunspor

fotoalr güzel murat nasıl kırmızı kart yedi acaba ?