Bank Asya 1.Lig 22.Hafta | Güngören Bld. 0 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 08 February 2009, 16:37:05

« önceki - sonraki »

Sempatik Bengülü

valla istanbuldan daha yeni geldim bursaya benim için hem berbat maç oldu hemde süper eğlendim.Öncelikle böyle rezil bir sistem görmedim stada zor girdik girdiğimizde 3 bayan arkadaşımla zaten 10 dk.oynanmıştı.üstelik bursadan gelen abim ve bursa grubunu hiç sormayın 35.dk.'da girdiler ilk yarı bitmek üzereydi.Ama işin komik taflarıda vardı.
Mesela bayan arkadaşım dediki ya saydım güngörenli futbolcular samsunsporlu futbolculardan daha fazla bu nasıl iş dedi bende kırmızı gördü bizim futbolcu oyundan çıktı dedim oda peki hoca niye yerine futbolcu almıyor dediğinde ben çok güldüm.Ardından maç bitince hemen polisler salmadı abimde dönüp bana dediki ben 35 dk.geç girdim 35 dk.geç çıkarım hak geçmesin dedi :P :P Valla bu arada taraftarlarımızı yürekten kutluyorum

kuzey55

AlıntıSanki 19 Mayıs stadı

Samsunspolu taraftarlar karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Kırmızı- Beyazlı renklere gönül veren yaklaşık 2000 civarındaki taraftar topluluğu 90 dakika boyunca Samsunspor'u desteklediler.

Kırmızı- Beyazlı ranklere gönül veren taraftarlar takımlarını Güngören Belediyespor deplasmanında yalnız bırakmadılar. Samsun, İstanbul ve çevre illerden bu maçı izlemek için Güngören Mimar Yahya Baş Stadı'nı dolduran yaklaşık 2000 civarındaki Samsunsporul taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarını destekleyerek, ribünlerde renkli görüntüler oluşturdu. Karşılaşma boyunca iki takım arasında bir olay yaşanmaması her iki takım yöneticilerini de sevirdirirken, karşılaşma boyunca sahaya centilmenlik görüntüleri yaşandı.

Manisa altay maçını 1500 manisalı 300 de altaylı izlemiş..manisa lider şampiyonluğa gidiyor,altay az da olsa ilk 2 hsabı yapıyor..farkı siz kesin.

emre

Alıntı yapılan: kuzey55 - 16 February 2009, 15:15:02

Manisa altay maçını 1500 manisalı 300 de altaylı izlemiş..manisa lider şampiyonluğa gidiyor,altay az da olsa ilk 2 hsabı yapıyor..farkı siz kesin.

bir sevdadır SAMSUNSPOR...

maviay55

sevgilimizin yanındaydık geç de olsa 14 şubat geçti ama istanbulda buluştuk..seni çook seviyorumm

ErkÇay55

Takımımızı yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum.Stad fiziksel olarak uygun olmamasına rağmen cefakar taraftar takımı desteklemiş.Alınan bir puan bu koşullarda iyi diye düşünüyorum.İnşallah hafta sonu Manisadan da puanlar alacağız.

Tribün_ali

Kaya

Alıntı yapılan: kuzey55 - 16 February 2009, 15:15:02

işte büyük olmanın en somut kanıtı başka söze gerek yok

Kais

önemli olan şampiyonluğa oynayıpda takımı desteklemek değil önemli olan takımının iyi günde kötü günde arkasında durmakdır.biz her zaman her yerde(MALatya harici izin verilse orayada gideriz) takımın yanındayız.inşallah manisaya bir çelmede biz takarızda şunu bağırırız şampiyonluk yarınlara kaldıı gördünmü manisa .... gerisini biliyorsunuz  :D

Sempatik Bengülü

17 February 2009, 17:52:41 #713 Son düzenlenme: 17 February 2009, 18:04:34 sempatik bengülü

deado

stada giriş tek gişeden rezaletti.her türlü engellemelere ragmen geç de olsa içeri girebildim.içeri giremeyen birçok taraftarımız da vardı.
özetle takım 10 kişi kalmasına ragmen ağır şartlarda çok iyi mücadele etti bence.sonuç olarak alınan bir puan önemli.bu hafta evimizde manisa yı devireceğiz başka yolu yok.stadın da olacağına inanıyorum hep beraber tam destek

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: deado - 17 February 2009, 23:10:11
stada giriş tek gişeden rezaletti.her türlü engellemelere ragmen geç de olsa içeri girebildim.içeri giremeyen birçok taraftarımız da vardı.
özetle takım 10 kişi kalmasına ragmen ağır şartlarda çok iyi mücadele etti bence.sonuç olarak alınan bir puan önemli.bu hafta evimizde manisa yı devireceğiz başka yolu yok.stadın da olacağına inanıyorum hep beraber tam destek

maça giremeyen taraftarımız kalmadı geçte olsa zorda olsa hepsi girdi

bengülü

deplasmanda ne zaman 3 puan alıcağız altay maçı hariç ben takımdan patlama bekliyorum ama kime denk gelir bilemem artık

emre

Alıntı yapılan: bengülü - 18 February 2009, 01:07:16
deplasmanda ne zaman 3 puan alıcağız altay maçı hariç ben takımdan patlama bekliyorum ama kime denk gelir bilemem artık

ordu ya inşallah..

germencisse

Yine hakem kurbanı olduk neyse deplamanda 1 puan yinede iyi ama 3 puan alabileceğimiz bir karşılaşmaydı.

King Of The North

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 18 February 2009, 00:32:52

maça giremeyen taraftarımız kalmadı geçte olsa zorda olsa hepsi girdi

Kalmaz mı kardeşim ilk devre bitince dışarda kalanlarla kırmızı-beyaz yaptık ya.Yazık oldu,taraftarımıza büyük eziyet edildi.Güvenlik amiri denen zata bu kadar insanın bedduasını aldın herkes suratına baka baka sövüyor dedim insanlığından utanırsın ibşallah dedim sadece ckıpkırmızı kesildi ama neyseki kapıyı tekmelememiz sonuç verdi de 2,5 saat önceden orda olmamıza rağmen zor da olsa maç başlayınca girebildik.Herkeste atkı ve forma olması ayrı bir güzellikti zaten.Orada o kadar insan küçücük çocuklarını almış gelmiş onlara ayrıca üzüldüm sıkışanlar oldu çünkü.Neyse gün olur devran döner herkes hakettiğini görür elbet.