MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

**KaR6**

sanmıyorum uzun sureli bi başlık olacagını.. ben de acayım ahmet ertem gelsin diye bi baslık, baskası da besim hoca gelsin diye acsın, uzasın gitsin mesele..

mehmet yılmaz

Her yeni isme başlık açmayalım; birleştiriyorum Hayrettin Gümüşdağ istifa etsin mi başlığı ile...

Orada zaten bazı isimleri konuşuyoruz.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 November 2008, 00:25:54
sanmıyorum uzun sureli bi başlık olacagını.. ben de acayım ahmet ertem gelsin diye bi baslık, baskası da besim hoca gelsin diye acsın, uzasın gitsin mesele..

ne bu yaaa anaaaaa bi başlık açtık diye sil başlığı allah allah yaaa

**KaR6**

ne ne yaa? eleştirilmezmisin sen? konusmasını biliyodun yok bu hocaya guveniyorum, arkasında duralım, yanlıs konusuyosunuz diye? yanlışsa yaptıgın konusurum, kimseye soracak değilim..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 November 2008, 00:32:46
ne ne yaa? eleştirilmezmisin sen? konusmasını biliyodun yok bu hocaya guveniyorum, arkasında duralım, yanlıs konusuyosunuz diye? yanlışsa yaptıgın konusurum, kimseye soracak değilim..

bende sana soracak değilim hocanın arkasında durup durmayacağı mı ;)

seckin55

ercument hoca ahmet ertem yucel uyar orhan kapucu ertuğrul sağlam cok isim var ama...bu saloyu kim kovacakki..:D

55.hakan

hoca madem gitmiyo üzerine kuma hoca alalım  >:( valla çıldıracam ne durumlara düştük nası kurtulacaz bu hocadan

**KaR6**

Alıntı yapılan: hakanelgun - 03 November 2008, 00:56:07
hoca madem gitmiyo üzerine kuma hoca alalım  >:( valla çıldıracam ne durumlara düştük nası kurtulacaz bu hocadan

bu yuzsuz o zaman bile gitmez.. ben bi kosede dururum der valla..

Kaya

ya ALLAH aşkına isimler üzerinde tartışmayalım hepimiz SAMSUNSPOR umuzun başarılı olmasını istiyoruz bu bizim ortak noktamız ve SAMSUNSPOR umuz için en iyisi ne ise onu seçmeliyiz isimler önemli değil elbet birisi gelir bakın başımıza geleni tanıyormuyduk düşündüğümüz isimlerdenmiydi tabi ki hayır eee o zaman ne yapmalıyız tepkimizi koyarak yönetimin aklını başına getirmemiz gerekir yöneticiler seçimlerini bazı lobisel faliyetlerle yapmamalı bu takımın sahibli olduğunu unutmamalı tepkimizi birbirimize değil yanlış seçimler yapan insanlara verelim mesela bu adam ı takımın başına kim getirmiş ona tepki koyalım ki bir daha böyle hatalar yapmasınlar

55.hakan

Alıntı yapılan: iak5529 - 03 November 2008, 01:00:35
ya ALLAH aşkına isimler üzerinde tartışmayalım hepimiz SAMSUNSPOR umuzun başarılı olmasını istiyoruz bu bizim ortak noktamız ve SAMSUNSPOR umuz için en iyisi ne ise onu seçmeliyiz isimler önemli değil elbet birisi gelir bakın başımıza geleni tanıyormuyduk düşündüğümüz isimlerdenmiydi tabi ki hayır eee o zaman ne yapmalıyız tepkimizi koyarak yönetimin aklını başına getirmemiz gerekir yöneticiler seçimlerini bazı lobisel faliyetlerle yapmamalı bu takımın sahibli olduğunu unutmamalı tepkimizi birbirimize değil yanlış seçimler yapan insanlara verelim mesela bu adam ı takımın başına kim getirmiş ona tepki koyalım ki bir daha böyle hatalar yapmasınlar
tahsin kosif getirdi ancak burada tepki verilmesi gereken hoca gümüşdağ ve yönetimdir.(tahsin kosif o zamanlar yönetimde aktif rol alıyordu o ayrı konu)yönetim hoca konusunda acele karar verdi sözleşme imzalattı şimdi görevden alıp boşa para vermemek için alamıyor görevden hoca da kalan paramı alamam diye istifa etmiyor herkes para peşinde şu an samsunspor'lu taraftarlar ne azap çekiyor kimsenin umrunda değil

gozgoz yýlmaz

Arkadaşlar önemli bir yanlış yapıyorsunuz, hocayı Tahsin Kosif getirmedi, Fuat Köktaş getirdi. ( Ne buldu bu adamda bilmiyorum, Köktaş'ın futboldan anlamadığı ortada zaten. Tahsin Kosif İsa Turan'ı getirecekti. ) Ama inşallah Tahsin Kosif postalar bu doktoru. Yoksa ucu yönetime dokunacak!

tuzlalı

03 November 2008, 01:17:49 #341 Son düzenlenme: 03 November 2008, 01:27:23 tuzlalý
Geçenlerde bir ortamda, sezon öncesi Davraz kampında bizim takıma yabancı oyuncuları getiren şahısla tanıştım (kaleci Mandanda ve iki oyuncuyu daha getiren menajer). Şuanda Bank Asya liginde oynayan yabancı oyuncuların tamamına yakınını takımlara getirmiş biri.
Bize teklif ettiği oyuncuların biri dışında diğerlerinin, düşük maliyetlerine rağmen neden tercih edilmediğini anlayamadığını söyledi.
Vakit kaybettiği içinde Sasmunsporu tercih etmiş olmasının pişmanlığını dile getirdi.

Gelelim sohbetin Hayrettin Gümüşdağla ilgili kısmına;

Ben fikrimi belli etmeden daha, bir futbol şehri ve markası olarak gördüğünü söylediği Samsun ve Samsunspora Hayrettin Gümüşdağı yakıştıramadığından bahsetti. Kendi ifadesiyle 'koca Samsun bu adama mı kaldı' diyerek.

Maalesef evet bu adama kaldı. Hatta öyle kaldı ki, taraftardan ve Samsunun özdeğerlerinden göz göre göre vazgeçilerek.

Hayrettin Gümüşdağ; Lütfen istifa.
Lütfen.  >:(

Kaya

İçimden bir his çok büyük oyunlar oynandığını söylüyor ama çıkar kokusu .... eğer bütün futbol camiası hakkında olumsuz düşünüyor da sadece yönetim ya da başkan olumlu düşünüyorsa ben artık bunda art niyet ararım

veis

hayrettin hocayı getiren zihniyet o gitdikden sonra yine bu tarz bir hoca bulur ve takımın başına getirirse durumumuz aynen devam edecek.

METE_55

ARKADAŞLAR LÜTFEN YANILMAYIN HAYRETTİN BELASINI BİZİM BAŞIMIZA ASAL PETROLUN SAHİBİ ANKARADA YAŞAYAN SAMSUNLUYUM DİYE GEÇİNEN GALİP ASAL VE İLHAN CAVCAV YOLLADI TABİKİ TAHSİN KOSİFTE ONAYLADI ASLINDA BU TAKIMIN BAŞINA  İSA TURAN VE HAMZA GELECEKTİ AMA ONLARIN 4 DİLİ YOKYA ONDAN HAYRETTİN GELDİ BİZE BİZE YABANCI DİL DEĞİL DEĞİL FUTBOLUN DİLİNİ BİLEN KARAKTERLİ VE AHLAKLI BİR HOCA LAZIM BİLMEM ANLATABİLDİMMİ SAMSUNSPOR SEVDALISI KARDEŞLERİM ALLAHA EMANET OLUN ÇÜNKÜ MORALİM ÇOK BOZUK İÇİM YANIYOR İÇİM BU BİZİM İÇİMİZİ KİM YAKTIYSA ALLAHTA ONUN İÇİNİ  YAKSIN... >:(