MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

selahattin55

arkadaşlar bu hayrettin samsunspor yönetimine üste para veriyor heralde samsunsporda kendinin reklamını yapıyor.bu adama hiç bir yönetim 9 hafta sabretmez.artık böyle düşünüyorum yani bu adama neden bu kadar sabrediliyor.süresi dolunca gider inşallah.

jean

diyelimki kovduk cokda iyi demiyorum bu kadroyla ligemi cikartacak baska hoca rize macinda ustun oynadik forvetler gol atamiyorsa adam ne yapsin

Kaya

forvetin gol atamıyorsa çekersin yedeğe atan gelir orda serkan aykut oturuyor hakan akman oturuyor ver onlara 90 dakika şansta bak bakalım nasıl atıyorlar

GençKozluklu

Alıntı yapılan: iak5529 - 31 October 2008, 00:49:01
forvetin gol atamıyorsa çekersin yedeğe atan gelir orda serkan aykut oturuyor hakan akman oturuyor ver onlara 90 dakika şansta bak bakalım nasıl atıyorlar

Serkan Aykut bir hafta bilemedin 2 hafta oynar sonra geen yıl olduğu gibi yatmay devam. Nasıl olsa elini kolunu sallayarak bu takımda yer bulacağını biliyor ya...

Serkan'da kaçırdı Rize maçında. Çok mu mükemmel oynadık Serkan girdi diye. BIrakında Serkan hayranlığınıda gençlere destek verelim.

Tabi bizim gençlerde cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar ya orasıda ayrı mevzuu....

METE_55

genç kozluklu samsunsporlu kardeşim serkan aykuta kimsenin hastalığı yok ama adam kral onun oyunda olması demek rakip takımın hocasının en az 2 oyuncusunu ileri  çıkartmamaktır yani serkan bunu yaparken hakan akmanıda oynatsa hoca bir bak neler oluyor ayrıca sanada bir hatırlatma diyarbakırspor  coşkunu, karşıyaka yunustan medet umuyosa bizim serkan onların yanında bir kral hem unutmaki yıllarca bu beğenmediğin serkanın golleriyle sevindin...55 :-\

GençKozluklu

Serkan'ı beğenmemek ne haddime. kalitesini kesinlikl tartışmıyorum. Bugün idmanlarını yapsın, kendine iyi baksınz onun kadar klas bir golu yok daha ülkede.

Ancak Serkan yeterince kendine baklıyor mu? Sezon öncesi gençler kamptayken o tatildeydi. Bem kralım istediğim zaman oynarım mantığına karşıyım. Bolu maçının devre arasında herkes soyunma odasına giderken o tek başına yedek kulübesinde oturmayı tercih etti.

Benim çok tuhafıma gitmişti. Gidip soyunma odasında gençelri ateşlese moral verse olmaz mıydı?

Üstelik tek başına otururken bir kça kişide talimatla Serkan tezahüratı da dikkatimden kaçmadı.

Ben oynayan emek harcayandan tarafım. Serkan'ın klasına, büyük golcülüğüne diyecek bir şeyim yok. Geçen yılda kaç maç oynadı. O kadar ihtiyacımzı olduğu haftalarda Serkan ortalıkta yoktu. Yanlışsam düzeltin lütfen.

Hoca değişebilir. Ancak bu tkaımda istikrara ihtiyaç var. Biraz sabırlı olunursa oyuncularda futbolcularda hocada özlenen başarıyı yakalayabileceklerdir diye ümit ediyorum.

Hocaları çabuk harcıyoruz. Ertuğrul Sağlam'ı dahi gönderdik. Sabredemedik Ertuğrul'a. A

Saygılarımla

METE_55

arkadaşım acaba merak ediyorum bu sene kaçdefa idmana gittin serkan aykut busene  tabiri yerindeyse köpek gibi çalışıyor hemde nasıl belli olmuyomu erciyes maçı,kartal maçı, güngören maçının son dakikasında gir gol at hemde ne gol, ayrıca rize maçının bir ilk yarısını birde ikinci yarısını kafanda canlandır serkan gol atıyo faul deniyo ve 2 tanede yüzde yüz topunu kaleci ferhat alıyor ee oynatsana be müslüman serkanı 90 dakika bak neler oluyo hoca o zaman, birde ertuğrulu biz yollamadık kendi gitti hemde sezon bitmeden 1 ay önce  biz yollasaydık  5 maç sıfır çektinde ismail başkan yollardı o nu bence artık geçmişi değil malatya maçını düşünelim arkadaşlar saygılar bu konu burda bitmiştir..55 ;)

Recep

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 31 October 2008, 15:46:56Bolu maçının devre arasında herkes soyunma odasına giderken o tek başına yedek kulübesinde oturmayı tercih

Benim çok tuhafıma gitmişti. Gidip soyunma odasında gençelri ateşlese moral verse olmaz mıydı?

Üstelik tek başına otururken bir kça kişide talimatla Serkan tezahüratı da dikkatimden kaçmadı.

Saygılarımla
hep talimat falan diyorsunda dikkatimi çekti bu taraftar satılık mı yada kiralıkmı
yada birilerinin emrinde aylıkla mı çalışıyor bildiğin bir şey varsa açık açık söyle

Sadece Samsunspor

HAYRETTİN HOCA BU ZAMANA KADAR HEP ARKANDA DURDUM AMA MALESEF SENLE OLMUYOR BURAYA GELMEDEN PAŞA PAŞA GİT YOKSA NASIL GİDECEĞİNİ BİLİYORSUN

HAYRETTİN İSTİFA

mehmet yılmaz

O kadar kötü bir takıma 3-1'den maç veren hocanın istifası da yeterli değildir, mesleği bıraksın!

Recep

Birazcık şerfin haysiyetin onurun varsa hiç Samsuna gelme bile
ama sende o karakter olacağını zannetmiyorum
ya seni bu takımı düşür diye mi getirdiler
YÖNETİM OLAYLARA EL KOYSUN YOKSA KÖTÜ ŞEYLER OLACAK

seckin55

Sen bırak Samsunspor' u futbolun f ' sini agzına alamazsın.seni başımıza getiren adamın da Allah belasını versin..

Kadir ÇELEBİ

Eğer bu adam gonderilmezse Bundan sonra yonetimi baskı altına almaya başlamalıyız..

Biz geleceğini duydugumuz gunden itibaren karşıydık ve haklıda çıktık bu nedenle sorumlusu olan yönetim gereğini yapmalıdır..

HaSaNCaN

SALI GÜNÜNE KADAR GİTTİN GİTTİN HAYRETTİNNN

Recep

kurt kocayınca ite köpeğe maskara olurmuş
kocattın lan bizi hayrettin
senin yüzünden senin gibi ite köpeğe maskara olduk
DEFOL GİT LANNNNNNNN