MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

veis

.adam samsunspor dergisine verdigi röportajda ne diyor beni samsun senelerdir istiyor 3 defa kapıdan döndüm diye.demek oluyorki yıllardır takip etmişiz bu hocayı.

SamsunluReis

ya lanet olsun bunun gibii hocaya resmenn kümeye düşüyoruzz yaa varmıı böle birşeyy hemen istafa etmesii lazımm hatta yönetiminn kovmasıı lazımm  :-\

selahattin55

bize 4dil bilen adam lazım değil.avrupa kupalarınamı katılacaz sanki.futboldan anlayan adam lazım.

seckin55

'3-1'den nasıl maç verilir. Bunun hesabı sorulacak' diyen Başkan Köktaş, "Takım içinde kimin kellesinin kopması gerekiyorsa kopacak. Böyle bir şey olamaz. Bu sonuca inanamıyorum" dedi.

BU NASIL İŞ?
3-1 öndeyken Malatyaspor'a 4-3 mağlup olan Samsunspor'da Başkan Fuat Köktaş, açtı ağzını yumdu gözünü. Maç sonunda çok üzgün olduğu gözlenen Köktaş, "Bu nasıl bir iş? 3-1 öndeyiz ve 15 dakikada 3 gol yiyip mağlup oluyoruz. Bunun hesabını soracağız. Bu rezillikten başka bir şey olamaz. Ben Malatyaspor'a 3-1 öndeyken yenildiğimize hala inanamıyorum" dedi.

SERT BİR DİLLE UYARDI
Köktaş, "Takım içinde kimin kelesinin kopması gerekiyorsa, kopacak. Buraya puan için geliyoruz, 3-1 öndeyiz ama yeniliyoruz. Böyle bir disiplinsizlik olamaz. Bunun hesabını soracağım. Samsun'a döndüğümüz andan itibaren artık çok ey değişecek. Kimse bu takım ile oynayamaz" diye oyunculara ve teknik ekibe sert uyarılarda bulundu.

------
hade bakalım kimin kelleleri kopacakmış..
---------

Kaynak:samsun.net

harbisamsunsporlu5517

hayrettın efendıden basla sayın koktas koparmaya

Nuri Asan

hayrettini gonderin diyoruz aylardır size aksi taktirde yönetimin ve sizin kelleniz gidecek

selahattin55

bizim başkan hamsi temizlicek heralde kelle koparacakmiş.bu ne kellesi.hocayı gönder yeter.

gozgoz yýlmaz

Hayrettin Gümüşdağ yaktı yakacak bu yönetimin başını. Bunu neden göremiyorlar? Mesela ben Samsunspor Dergisi alıyorum ama bir başkasına yalvarsam da aldıramıyorum. Adam diyor ki, niye alayım? Dergide sürekli mağlubiyet haberleri var? insanda ne aşk kalıyor ne heves.

Şimdi kimse çıkıp da "biz skor taraftarı değiliz" demesin. Evet, beklki biz değiliz ama biz azınlığız, büyük bir kısım skora bakar.

Bu adam küçük düşünen, hedefleri olmayan bir adam, anti sosyal... sevimsiz. Başımızda kaldığı her hafta zarardır.

Ben inanıyorum, yönetim bunu gönmderecek birkaç gün içinde. Yoksa, kendi suları ısınacak çünkü.

METE_55

03 November 2008, 14:06:52 #353 Son düzenlenme: 03 November 2008, 14:10:35 samsuni
NİYEMİ YAZMADIM ÇÜNKÜ HEPSİ  BOŞ BU LAFLARIN HALA KELLEMİ ARIYON BAŞKANIM KELLE ORADA HAYRETTİN GÜMÜŞDAĞ UZAKLARDA ARAMA ÇOK YAKININDA EĞER GALİP ASALDAN DOLAYI AYIP OLUR DİYE KOVAMIYORSANIZ SORUN SAYIN ASALA SAMSUNSPORUN HALİ NE O ZAMAN DİYE SİZE İBRAHİM TATLI SESİN BİR ŞARKI SÖZÜNÜ HATIRLATİM ,,, NERDE BENDE O YÜREK YARDAN CAYACAK (HAYRETTİNDEN)  ANCAK SEN CAYARSIN BAŞKANIM BU EKİBİN KOVAMAZ O NU YETER ARTIK .. >:(

@mete55
lütfen bundan sonra mesajlarınızı küçük harflerle yazınız.

Teşekkürler

mehmet yılmaz

Alıntı

KÖKTAŞ: KELLELER KOPACAK
'3-1'den nasıl maç verilir. Bunun hesabı sorulacak' diyen Başkan Köktaş, "Takım içinde..
03 Kasım 2008 Pazartesi 12:12
'3-1'den nasıl maç verilir. Bunun hesabı sorulacak' diyen Başkan Köktaş, "Takım içinde kimin kellesinin kopması gerekiyorsa kopacak. Böyle bir şey olamaz. Bu sonuca inanamıyorum" dedi

BU NASIL İŞ?
3-1 öndeyken Malatyaspor'a 4-3 mağlup olan Samsunspor'da Başkan Fuat Köktaş, açtı ağzını yumdu gözünü. Maç sonunda çok üzgün olduğu gözlenen Köktaş, "Bu nasıl bir iş? 3-1 öndeyiz ve 15 dakikada 3 gol yiyip mağlup oluyoruz. Bunun hesabını soracağız. Bu rezillikten başka bir şey olamaz. Ben Malatyaspor'a 3-1 öndeyken yenildiğimize hala inanamıyorum" dedi.

SERT BİR DİLLE UYARDI
Köktaş, "Takım içinde kimin kelesinin kopması gerekiyorsa, kopacak. Buraya puan için geliyoruz, 3-1 öndeyiz ama yeniliyoruz. Böyle bir disiplinsizlik olamaz. Bunun hesabını soracağım. Samsun'a döndüğümüz andan itibaren artık çok ey değişecek. Kimse bu takım ile oynayamaz" diye oyunculara ve teknik ekibe sert uyarılarda bulundu.

AlıntıYusuf Ziya ÇAKIR
y.ziyacakir@halkgazetesi.com.tr

Sular ısınıyor 

Malatya takımı dar karo yapısının sıkıntısını çekiyor... Ligin devre arasını hasretle bekliyorlar... Transfer yapmak için... Aldıkları başarısız sonuçlar da cabası... Taraftarı takımından umudu kesmiş, ikinci lig ekiplerinden Belediyespor'a odaklanmış... Böyle bir ekip karşısına çıkan Samsunspor, oyunun büyük bölümünde tempoyu istediği ayarda tuttu... Futbol kalitesi olarak vasatın üstüne çıkmayan oyun , Samsunspor'un işine geliyordu... Turgut ve Burhan ile gol arama arzusu maçın ilk dakikalarında, meyvesini verdi... Turgut'un asistliğinde Murat'ın kaydettiği gol inisiyatifin tamamen Samsunspor'a geçmesine neden olacağını umarken, bir yan top da defans ve kaleci zaafiyeti sonucu yenen gol kelimenin tek anlamıyla evlere şenlik görüntüdeydi...

Devre karşılıklı gollerle tamamlandıktan sonra ikinci yarının özellikle ilk çeyreğinde akıl dolu ataklar yapan bir ekip vardı sahada... Turgut'un sürüklediği atakda kaydettiği gol yüreklere su serpti. Ardından Buhan'ın çatala giren şık kafa vuruşu takımı rahatlattı... İki farklı skorun rehaveti savunmaya ters etki yaptırmaya yetti... İnanılmaz ve akıl almaz kaleci ve savunma hataları sonucu yenen üç golün izahını futbol bilimiyle uğraşan hiçkimse yapamaz... Amatör kümede bile böylesi goller yenemez...

Bir takım hele de böylesine tecrübeli eldüven ve ayaklar dediğimiz futbolcuların böyle gollere izin vermesini anlamak mümkün değil... Yenilgiye katkı sağlayanlardan biride teknik yönetimdir desek ağır konumuş olamayız... Gümüşdağ'ın akıllara ziyan oyuncu değişiklikleri ise işin tuzu biberi oldu... 3-1'den 4-3'e dörüyen bir maçın faturasını K.D.V'si ile birlikte kenar yönetimine kesmek gerek... Kaybedilen tüm maçlarda takımın aksayan bölgelerine müdahale etmek gerekirdi...

Hoca bunu yapamadı... Aksayan, hata üstüne hata yapan Gökhan'a, kaleci Hasan'a hala tahammül etmek nasıl bir anlayıştır doğrusunu isterseniz aklım almıyor... Sercan'ı çizgiye hapsederek ondan verim alamamak, Oktay'ı yedeke kulübesine çekmek, Hakan Akman'ı yerinde oynatmamak benim suçum değil elbet...

Şurası bir gerçek üç maçta 0 çeken bir takım var ortada... 10 maçta sadece 10 puan toplayabilen kalesinde çuvalla gol gören bir takımda acilen operasyon yapmak şart oldu... Birilerinin suyu iyice ısındı... Buna müdahil olacak bu tasarrufu kullanacak kişi yönetim kuruludur... Yoksa gidişat hiç de iç açıcı değil... Benden söylemesi...

FaT1h

bu lafları cok duyduk hamsi yerine bi faliyet yapsında görelim bakalım yönetim varmış diyelim

Nuri Asan

Kovarlarsa tazminatmı odeyecek acaba yonetim?
Sebep bu ise Durun bir telefon açayim hayrettine bafralıyım dediğimde anlar ne de olsa iyice fişlendik iyi biliriz nasıl t.direkor vurulucağını.o zaman korkar gider belki.Bu adamda utanma yok kafadan problemli istifa edecek onur olsa giresun maçından sonra gidardi.en iyisi şiddet

METE_55

uyarı için teşekkürler arkadaşım... ;)

mehmet yılmaz

Tazminatı olduğunu sanmıyorum. Zaten piyasaya göre çok düşük bir ücretle çalışıyormuş; Samsunspor teknik direktörü etkieti verdiğimiz için onun bize tazminat ödemesi lazım bence.

yusuf celebi

Bu açıklamadan şunu çıkarıyorum,bir kaç oyuncu kadro dışı kalabilir yada ceza alabilir onun dışında beklediğimiz bir hadise olabilirmi ?.

Bana görede hadise tazminat meselesi değil işin içinde başka şeyler olabilir.