MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 02 November 2008, 17:19:17
SALI GÜNÜNE KADAR GİTTİN GİTTİN HAYRETTİNNN
gitmedin çarşambaya kadar vaktin var o da olmadı en geç cuma namazına mütakiben

mehmet yılmaz

Deplasmanda bizi kimse yenemez demişti hazret, galiba baskı hatası olmuş, deplasmanda biz kimseyi yenemeyiz demesi lazım.

3-1 öne geçtiğin bir maçı, üstelik kötü bir takıma 4-3 veriyorsan senin liderlik özelliğin, kenar yönetimin, taktik becerin yok demektir.

Hep diyor ya, takım tecrübesiz diye, asıl tecrübesiz olan kendisi.

Ayrıca şunu da söyleyeyim, yönetim düşündüğümüz kadar da arkasında değil hocanın, ipi çekilebilir yani.

METE_55

YAZIKLAR OLSUN SANA GALİP ASAL HİÇMİ DÜŞÜNMEDİN BU ADAMI BURAYA  GETİRİRKEN SEN NASIL SAMSUNLUSUN HİÇMİ İÇİN SIZLAMADI  HAYRETTİN GİT GİT GİTKİ BİZİ DELİ ETTİN YETER LİGİN EN ÇOK GOL YİYEN TAKIMIYIZ SAYENDE VE REZİL OLDUK  SAMSUNSPOR SEVDALILARI HAYDİ TESİSLERE HOCAYI İSTİFA ETTİRMEYE  ETMEZSE KARABÜK MAÇINDA HEM YÖNETİMİN HEMDE HAYRETTİNİN KAFASINA GEÇER BU STAD HOCAMI LAZIM İŞTE AHMET ERTEM, YÜCEL UYAR, TANJU ÇOLAK KARİZMALARI VE SAMSUNLULUK VE SAMSUNSPORLU OLMALARI YETER....55

**KaR6**

hala istifa haberi gelmedi mi? ben de etmiştir artık diyodum ama nerde o haysiyet..

kuzey55

yok bizde sabırsızlıkla bekliyoruz ama malsef gelmedi hala iyi haber...

seckin55

kalp krizi geçirsede yada uçaktan aşaga atsalar ölse geberse

seckin55

gozgoz yýlmaz

Şimdi de beyanatlarıyla oyuncularını satmaya başlamış.

At sahibine göre kişner Doktor Hayrettin, üstelik bu oyuncularının hemen hemen tamamı senin onayın ve isteğinle geldiler bu takıma. Sen istedin yani bunları. Senin almadığın iki adam Murat ve Oktay, yani takımın en iyi iki ismi. Diğerlerinin hali ortada. Prensin Çağatay koşmaktan aciz, Veysel, Volkan paso sakat. Mesut kademe bile yapamıyor.

Sen gidersen herşey bundan daha iyi olacak.

Rize maçında gol atsak farka gidecektik diyorsun, Malatya'da, Bolu'da gol atıyoruz ama görüyoruz farkı.

Yönetim bu adamı kolladığı müddetçe kendi topuğuna sıkıyor demektir.

Yete lan, her hafta bu başlığa girip aynı şeyleri yazmaktan bıktık, her geçen hafta daha da can sıkıcı oluyorsun.

Bunlardan bir halt olmaz dediğin topçular nasıl motive edeceksin salı günü? Asıl senden bir halt olmaz, Pursaklar Belediyespor'u bile çalıştıramazsın sen, adamlar bugün maç kazanmışlar, seni alsalar puan yerine mazeretleri olacaktı.

Git artık, bunalttın...

HaSaNCaN

02 November 2008, 18:40:06 #308 Son düzenlenme: 02 November 2008, 18:55:26 samsuni
lan baytar mısın ne sin doktormuş yerim lan seni. sen ne yaptırıyon antremanlarda futbolculara. Orhan hocanın yarısı olmazsın.

ali ihsan

Git be kardeşim.Ne istiyorsan yaparız yeter ki bu ızdıraba son ver.Al bavulunu sen,uçak biletini ben alırım hatta yurtiçi değil istersen seni taaaaaaaa Papua Yeni Gine'ye yollarım.

HoliganSamSunLu

ya bu adama git ve istafa dışında başka bir şey söylemeliyiz hangi dilden anlıyor acaba

SapýnaKadar 55

Ya bırak git kardeşim artık az onurlu haysiyetli olur daa insan,ilk akademik kariyerli tek bilmem neymiş,ortada icraat yok kardeşim.3-1 den maçı veriyosan tükürürüm senin teknik adamlığına.

samsunmania

Denizli ve HAcettepe'nin hocaları gibi yakışanı yap ve yakamızdan düş artık. Sayın DR. Gümüşdağ bitirdin bizi. Oyuncuları suçlayarak ne kadar dayanacaksın burada?

Kais

SapýnaKadar 55