MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

red_white

Sioux

Durduğu kabahat

Yönetim bu adama tahammül ettiği sürece kendi kendine ateş edecek demektir.

3-1'den maç veren adamın ne işi var Samsunspor'da?

METE_55

arkadaşlar yüzsüz adam şimdide kaleciye defansa kesmiş faturayı benim anlamadığım hala bizim yönetim  neden duruyor ne zaman kesecek hocanın biletini bilemiyorum  git artık hayrettin herşeyini kaybettin  >:(

55.hakan

başkan neyi bekliyo anlamadım ömür boyu sözleşme mi yaptınız adamla hep yapsanız nolur yollayın be yeter!

MeL_55

orhan hocanin serisini özledik 4te 4.
ORHAN hoca geri dön.

55.hakan

bu hoca istifa etmiyecek anlaşıldı yönetimin toplanıp karar alması lazım acil hem de

Sadece Samsunspor

resmi sitenin forumuna yazssak etkili olur mu sizce

Recep

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 02 November 2008, 22:02:49
resmi sitenin forumuna yazssak etkili olur mu sizce
evet arkadaşlar hep beraber resmi siteye yüklenelim belki uyanmalarını sağlarız

Ladikli

Hala istifa etmedimi?Asgari ücret ve sigorta primlerimin ödenmesi durumunda göreve hazırım.hayrettinden daha iyi yapacağımada yürekten inanıyorum

Sadece Samsunspor

arkadaşlar resmi sitenin forumunda teknik kadro bölümü var lütfen oraya yüklenelim ve hocaya istifa çağrılarında bulunalım

MeL_55

bank asyada oynadigmiz 2 sezonunun en kötü sezonunu yasiyoruz.
1 sene de : 11 puan ( o sezon kac hafta sonuncuduk hatdaha)
2 sende de : 14 puan
ve simdi ise : 10 puan

yazik... hayrettin istifa !

Recep

BU ADAMI BAŞIMIZA MUSALLAT EDENLER GÖNDERMEYİ NEDEN BİLMİYORLAR
HAYRETTİN KOVULSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Sadece Samsunspor

Arkadaşlar hepimiz Ercüment Coşkundere'yi çok yakından tanıyoruz, kendisi gerçek bir samsunsporlu ve samsunsporumuza bir çok oyuncu kazandırdı bunların en iyi örneği emre balak ümit millide oynadı kendisi.
ve ercüment coşkundere türkiyede pro lisans grubuna girdi 20 kişilik bir grup bu. ve bu sayede türkiye uefaya girdi antrönör olarak. ve bu takımda çoğu futbolcuyu çok yakından tanıyor ve biliyor. eğer teklif sunulursa kabul edeceğinden 1 gram şüphem yok.

yönetimden birileri illaki okuyordur buraları lütfen sesimize kulak verin ercüment hoca bu takımın başına gelsin.

**KaR6**

ne cabuk döndun hayrettin de, ercument gelsin diye baslık acıyosun? ayrıca her aklımıza gelen isme baslık acsak ooo..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 November 2008, 00:21:40
ne cabuk döndun hayrettin de, ercument gelsin diye baslık acıyosun? ayrıca her aklımıza gelen isme baslık acsak ooo..

bugünki maç konusunda'da yazdım bugünden itibaren hocanın arkasında durmuyorum bu zamana kadar durdum yetti artık 3-1 den 4-3 maç verince hocanın ne olduğu anlaşıldı bide futbolcuların üzerine atıyor suçu - her neyse ben açtım başlığı isten ilgi gösterir istemeyen göstermez ;)