Adidas'a Samsunspor Forması Yaptırıyoruz

Başlatan kaan, 28 August 2008, 21:39:49

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 30 August 2008, 18:04:58
önemli değil, yeter ki yeterli sayıya ulaşabilelim de hevesler kursaklarda kalmasın..

haklısın inşallah yeterli sayıya ulaşır formalarımıza kavuşuruz...

mctlçy

peki formalar nezmana kadar elimizde olur?13ü gibi giresuna gdiorm..

maviay55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 30 August 2008, 18:00:27
işlem tamamdır arkadaslar.. sistem şu şekilde işliyor.. pazartesi gunune kadar formayı kesin olarak alacak herkes bu başlık altında isimlerini yazdırıyor.. ben pazartesi gunu gidip tam sayıyı veriyorum ve p.tesi den itibaren 1 hafta içerisinde forma isteyen herkes çiftlikteki bakan spora giderek formasının ucretini verip adını yazdırıyor oraya.. kesin fiyatta yine p.tesi gunu belli olacak.. forma tam istediğimiz şekilde olacak onun garantisini aldım ayrıca.. şimdi bize dusen kesin sayıyı belirlemek ve zamanı geldiğinde gidip parayı yatırmak.. minimum 20 kişi olması lazım sanırım.. ayrıca sehir dısındakiler için hesap no su verebileceklerini söylediler ama forma nası gönderilir onu bilemiyorum.. benden bu kadar şimdilik, gerisi sizlere kalmış..

kaan abi biz gurbettekiler için de bu önemli ne zmna elimizde olur bu forma yaptırırsak? üniv e gitcek ark larvar ben gibi bian evvel elimizde olmalı..bi de fiyat konusu?nolur abi en son bana  :P derrmişim..

mehmet yılmaz

Gurbette olanlar paralarını verirken, ya da yatırırken sipariş formuna not düşürürler, adreslerini yazarlar. Formalar gelince de Bakanspor onları size kargo ile alıcı ödemeli yollar. En fazla 5-6 lira tutar. Bu kadar abartacak birşey yok, yeter ki paranızı verin, adamlar ilgilenirler.

SametYılmaz55

30 August 2008, 22:16:41 #79 Son düzenlenme: 30 August 2008, 22:38:04 sheva_55
parayı yatırırım ben ne zman yatması gerekiyosa da forma adnanın üstündeki gibi mi olcak?bide üsütünde Turkcell mi olcak ?? inşallah çıkar 20 kişi de şöyle doğru düzgün bi formamı giyer önce Kocaelide sonrada Ispartada gezerim....

SametYılmaz55

ekledim zaten reis inşallah 20 kişi olur

CurvaSudSamsunspor

kombineyle nasıl bir araya gelir öffff  :( :( :( :'( :'( :'(

eLLis

Kulube para kazandırılması taraftarıyım kombine forma filanda alacakmısınız?

SametYılmaz55

beyler benim ismim iki tane var bi 11 de Samet bide sheva_55 diye onuda kardeşim için yaptırım bari sayı artar....sheva_55 in ismi yerine Furkan yazarsanız iyi olur...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: eLLis - 30 August 2008, 23:04:39
Kulube para kazandırılması taraftarıyım kombine forma filanda alacakmısınız?

Zaten toplu kombine aldık; yaklaşık 20 tane. Bu sezon ki forma çıkarsa onu da alacağız. Bu Adidas bambaşka birşey. Ben sıkı bir Adidasçıyım bu konularda ve hepsinden de öte Adidas forma bize Süper Ligi hatırlatıyor.

1 Kaan Acarel
2 Samsuni I
3 Samsuni II
4 Camakf1
5 Camakf2
6 slymnbsrn (Süleyman Başaran)
7 Yalnızca BİZ (Kerem Akça)
8 Shane Falco (Suat Yalçınkaya)
9 55sercan55 (Sercan Bayram)
10Sadece SAMSUNSPOR-Tuğberk
11 sheva_55 (Samet)
12 grkn55 (Gürkan Yüksel)
13 caneRisse
14 sheva_55 ( Furkan )
15- Samsuni III

Cagdas Ünver

red_white

31 August 2008, 00:06:45 #86 Son düzenlenme: 31 August 2008, 00:16:44 samsuni
bende istiyorum large bedeninden...

1 Kaan Acarel
2 Samsuni I
3 Samsuni II
4 Camakf1
5 Camakf2
6 slymnbsrn (Süleyman Başaran)
7 Yalnızca BİZ (Kerem Akça)
8 Shane Falco (Suat Yalçınkaya)
9 55sercan55 (Sercan Bayram)
10Sadece SAMSUNSPOR-Tuğberk
11 sheva_55 (Samet)
12 grkn55 (Gürkan Yüksel)
13 caneRisse
14 sheva_55 ( Furkan )
15- Samsuni III
16- red_white

Sercan

Alıntı yapılan: kaan - 30 August 2008, 22:35:06
13 kişilik bir listemiz var istersen alacaksan ekle oraya ismini turkcell olmayacak adnanın ustundeki formann beyaz ağırlıklısı olacak.

nası turkcell olmayacak???aynısı olmucakmu resimdekinin...

**KaR6**

aynısı derken model olarak aynısı olacak, reklamları ve isimleri olmayacak.. eğer istersen gidip kendin yaptırabilirsin ama..

maço

turkcell olmasın zaten en sevdıgım forma reklamsız adıdas formasıdır