Adidas'a Samsunspor Forması Yaptırıyoruz

Başlatan kaan, 28 August 2008, 21:39:49

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

SamsunluReis

adnan güngör ün üstündekii forma güzel ah o günler ahhhhhh  :'(

Recep

arkadaşlar adidasa forma yaptırıyor olmak güzel fikir ama kafama bir soru takıldı
adidas o formaların üstüne kulubün armasını isim hakkı olmadan takabilecek mi
çünkü şu anda forma lisans hakkı başka firmada  böyle firmalar sakat işlere girmez diye biliyorum

Sercan

29 August 2008, 09:56:39 #33 Son düzenlenme: 29 August 2008, 09:59:18 55sercan55
1 Kaan Acarel
2 Samsuni I
3 Samsuni II
4 Camakf1
5 Camakf2
6 slymnbsrn (Süleyman Başaran)
7 Yalnızca BİZ (Kerem Akça)
8 Shane Falco (Suat Yalçınkaya)
9 55sercan55 (Sercan Bayram)

Şimdilik liste bu arkadaşlar bende o Adnan'ın üzerindeki formadan olmasını istiyorum arkaya isim yazdırmak isteyenler için ne yapcaz fikri olan söylesin...

KocumVolkan

Alıntı yapılan: MeL_55 - 06 July 2008, 16:22:07
Adidas 2008-2009

Mel_55 Nick li arkadaşımızın çizdigi formaları yaptıramazmıyız :) bunların 2 sinden biri güzel olur, ayrıca formanın fiyatı ne kadar olur ? listeye adımızı yazdırdıktan sonra ne yapacagız formayı nerden alıcaz parayı kime ödeyecegiz bunların açıklarsanız sevinirim :)

cnkbs

beyler hiç farketmez bence ya renklerimiz yetmez mi ya

Sercan

Mel_55 kardeşm teşekkürler ama sanki biraz antrenman forması gibi olmamış mı?ama senin çizdiğn celtic tarzı formanın bazı yerlerine siyah renkleride eklersen çok hoş olur...

maviay55

abi ben konuya muhafak olamadım fiyat nedir acaba?bizde isteriz askerdeki maximum_55 de istiycektir eminim ne zmn proje gerçekleşecek?

Sercan

Alıntı yapılan: kaan - 29 August 2008, 13:57:53
1 Kaan Acarel
2 Samsuni I
3 Samsuni II
4 Camakf1
5 Camakf2

evet arkaşlar mustafa abi gelsin son sözü söyler şuan 60 ytl civarında olan adnanın üstündeki çubuklu formayı yaptırıyoruz.

Ewet ewet o forma gerçekten çok güzel...

Sercan

Alıntı yapılan: kaan - 29 August 2008, 14:55:12
Mustafa abi siteye girdiğin zaman bizleri bilgilendirirsen seviniriz ne yapıyoruz son durum ne tam olarak adını koyalım şu işin.

İnşallah en kısa zamanda bu işi halledebiliriz...

Cagdas Ünver

**KaR6**

alt tarafı bi kaç saat giremedim işler baya ciddiye binmiş :) ben dun gittim konustum, forma yaptırabileceğimizi 50 ytl civarında tutacagını ve yaklasık 1 ay sureceğini söyledi engin bakan.. ben 15 gun daha samsundayım sadece.. bu sebepten formanın şekline yazılarına karar verildikten sora takriben önumuzdeki 1.5 ay daha samsun da bulunacak bir arkadasımızla beraber gidip konusuruz, ben tanıştırırım işleri bağlarız ve geri kalan sorumluluk benimle gelecek arkadasta olur.. herkes hemfikirse kararlaştıralım.. ayrıca daha sonra problem olmaması için net fiyat cıkarıldıktan sonra paraların da toplanması gerecektir söyleyeyim..

SametYılmaz55

çalıştığım için internetten çok takip edemiyorum ama bende katılmak isterim tabiki adnanın üstündeki forma gerçekten güzel ama ıspartada olacam büyük ihtimalle genede bi şekilde ödemeyi yaparım ne kadar olursa
1 Kaan Acarel
2 Samsuni I
3 Samsuni II
4 Camakf1
5 Camakf2
10Sadece SAMSUNSPOR-Tuğberk
11 Samet

Sercan

29 August 2008, 19:20:54 #43 Son düzenlenme: 29 August 2008, 19:41:34 samsuni
Bu formada kısa kol olarak hemfikiriz heralde arkadaşlar...

**KaR6**

bana hala bi gönullu ve kesin bilgi lazım  :)