Adidas'a Samsunspor Forması Yaptırıyoruz

Başlatan kaan, 28 August 2008, 21:39:49

« önceki - sonraki »

kaan

28 August 2008, 21:39:49 Son düzenlenme: 28 August 2008, 22:14:18 samsuni
Tuğberk kardeşimizin adidas forması aramasından sonra olay buyudu buyudu forma yaptıralıma kadar geldi arkadaşlar.Ama samsuni abimizinde dediği gibi FORZA ADİDAS ;D

Mustafa abimizin önderliğinde adidas firmasıyla görüşüldü ve tam belli olmasada 60 ytl civarında anlaşıldı.

Şimdi adidas kalitesini gözle görebilmeniz için eski adidas formalarımızdan bi kaç tane koyuyorum.
ÇUBUKLU FORMAMIZ

DÜZ KIRMIZI

YARI PARÇALI

BEYAZ FORMAMIZ

Hepimiz adidas konusunda hem fikiriz heralde.Tarihimizdeki en güzel formalar bu firmadan ama elimizde sadece bikaç arkadaşımızda var sitece birşeyler yapalım dedik ve burdan çıktık yola.Zamanla ki bu zaman bi kaç gün dizaynlarımızı ekler büyüklerimizin önderliğinde formamız son halini alır.

MeL_55

bunların ınsallah her bedenı vardır ? S-M-L-XL ?

Sadece Samsunspor

ben adnan'ın üstündekinden yanayım - ve 1 tane alıcam - eğer çok alırsak 50 ytl'ye iner heralde - bu formalardan daha bulamazsınız geniş bir katılım bekliyoruz

eLLis

Şuan forma beni aşar baya masrafım var alırsamda yeni sezon almaya çalışacağım ama atkı olabilir hatta yazlık atkı yaptırılsa birde çok güzel olur hava sıcakken lazım olduğunda kullanırız

He bu arada bu formalara verilen paraların kulube gitmesi taraftarıyım birde yeni sezon forması alacaksınız değilmi?

Sercan

Adnanın üstündeki forma çok hoş bu formaya dizayn konusunda bişeyler eklemek isteyen olursa beğenirsek o da olur...

Tufan

atkıyıda formayıda almaya calısacam photoshoptan anlayan kardeslerimiz bi el atsa su atkı işine güzel olur

Sadece Samsunspor

forma bence adnanın üstündeki gibi olsun turkcell yerinde'de samsunspor.biz olsun

MeL_55

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 28 August 2008, 22:13:15
forma bence adnanın üstündeki gibi olsun turkcell yerinde'de samsunspor.biz olsun

aynen reklam samsunspor.biz olsun
cubuklu bence en güzelı ama fıyatda güzel

mehmet yılmaz

28 August 2008, 22:18:20 #8 Son düzenlenme: 28 August 2008, 22:22:44 samsuni
Gençler, Adidas'a Samsunspor forması yaptırabilirseniz gerçekten çok iyi olur, hatta dediğim gibi çubuklu ve Ajax modelinden ben de birer tane alırım. Ancak üzerine samsunspor.biz yazdırmayı uygun bulmuyoruz.

Ayrıca site yönetimi olarak www.samsunspor.biz yazılı atkı, pankart gibi faaliyetlere halen sıcak bakmıyoruz.

En güzeli sadece Samsunspor yazan yazlık atkılar -ki kulübün satış reyonlarında var zaten. Oradan almak, kulübe katkı sağlaması bakımından en iyisi.

Ocak ayında rahmetlinin hatırası için yeni bir atkı yaptırabiliriz, ama o da kesin değil...

Adidas'ı yaptıralım ama ben Legea da alacağım. Hepsinin yeri ayrı.

Sadece Samsunspor

o zaman turkcell yerinde "sadece samsunspor" yazsın uygun mu

mehmet yılmaz

Bence reklam olmasın...

İlla da olacaksa Süper Ligi hatırlattığı için Turkcell olsun.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 28 August 2008, 22:20:30
ama ben yinede klüpe katkı için legea olanları alalım derim.Ama atkı olayını yaptırabilirz.Eğer toplanıp forma yaptırılacaksa bende katılırım arkadaşlar...

yok abi legea'yı bırakalım şimdilik onu 2.devrede alırız he kimse istemiosa adidası bilemem

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kaan - 28 August 2008, 22:22:38
Bence adidas yaptıralım derim.

tamam o zaman adidas yaptıralım adnanınki genelde beğenildi - turkcell yerinede samsunspor.biz olmuyormuş o zaman "SADECE SAMSUNSPOR" yazdıralım hem anlamlı olur ;)

CeLiL_55

Adnanın üstündeki forma güzel ama benim en çok beğendiğim Serkanın üstündeki forma

eLLis

Samsundan bir firmayla anlaşın reklamını koyun öne formaların tutarını karşılasın ve ya bir bölümünü.