Adidas'a Samsunspor Forması Yaptırıyoruz

Başlatan kaan, 28 August 2008, 21:39:49

« önceki - sonraki »

Sercan

Yha demekki biz böyle bişey yapmasak insanlar forma bulamıcak.Klüp forma satışından kazanmak istemiyo heralde.Sahi bu LEGEA formalar ne zaman çıkıp satışa sunulcak ben bir tane de ondan almayı düşünüyorum ne de olsa Samsunspor'un bu seneki resmi forması...

MeL_55

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 29 August 2008, 12:52:58
Mel_55 Nick li arkadaşımızın çizdigi formaları yaptıramazmıyız :) bunların 2 sinden biri güzel olur, ayrıca formanın fiyatı ne kadar olur ? listeye adımızı yazdırdıktan sonra ne yapacagız formayı nerden alıcaz parayı kime ödeyecegiz bunların açıklarsanız sevinirim :)
Alıntı yapılan: 55sercan55 - 29 August 2008, 13:31:58
Mel_55 kardeşm teşekkürler ama sanki biraz antrenman forması gibi olmamış mı?ama senin çizdiğn celtic tarzı formanın bazı yerlerine siyah renkleride eklersen çok hoş olur...

ıstedıgınız formayı cızerım. ama en az 1 hafta sonra...

ÇaÇa

Reklamsız,çubuklu forma yapılacaksa 1 tane de ben almak isterim. (sayıyı çoğaltabilirim)

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 29 August 2008, 18:28:02
alt tarafı bi kaç saat giremedim işler baya ciddiye binmiş :) ben dun gittim konustum, forma yaptırabileceğimizi 50 ytl civarında tutacagını ve yaklasık 1 ay sureceğini söyledi engin bakan.. ben 15 gun daha samsundayım sadece.. bu sebepten formanın şekline yazılarına karar verildikten sora takriben önumuzdeki 1.5 ay daha samsun da bulunacak bir arkadasımızla beraber gidip konusuruz, ben tanıştırırım işleri bağlarız ve geri kalan sorumluluk benimle gelecek arkadasta olur.. herkes hemfikirse kararlaştıralım.. ayrıca daha sonra problem olmaması için net fiyat cıkarıldıktan sonra paraların da toplanması gerecektir söyleyeyim..

Arkadaşlar lütfen Samsunda sürekli kaln birisi yardımcı olabilir mi arkadaşa...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ÇaÇa - 29 August 2008, 19:53:13
Reklamsız,çubuklu forma yapılacaksa 1 tane de ben almak isterim. (sayıyı çoğaltabilirim)

Evet, yeni dizaynlara falan gerek yok, fotoğraftaki çubuklu forma olsun; reklam olmasın, illa da olacaksa Süper Ligi hatırlattığı için Turkcell olsun...

Bir de birisi Mustafa ile irtibat kurup, yardımcı olsun :)

Yalnızca BİZ

Ben yapalım diyecem ama samsunda deilim. ne zamana kadar istiorsun KAR6?

Shane_Falco

Arkadaşlar ben istiyorum formayı belirttim ama ist de oturuyorum nsl olacak samsun dışındaki arkadaşlara iletilmesi formaların ?

vlkn55

Bende o formadan almak istiyorum. Beni de yazın listeye. Zaten forma bulamıyoruz..  :D

Ama bir iki sorum var.. 1. Bakanspora nasıl ödeme yapılacak kişisel mi yoksa paralar bi elden mi.. Kredi kartıyla ödeme yapabilecekmiyiz... 2. Bu 50 YTL'yi kredi kartına 2-3 taksite böldürebilirmiyiz. Malum kombine taksitleri filanda olucak.. Fazla gelmesin bize.. 3. Formalara isim yazdırabilirmiyiz..? Teşekkürler..

mctlçy

aynısı olacaksa bende alırım..reklamsız da olabilr

grkn55

çubuklu formadan bende istiyorum arkadaşlar çok beğeniyorum bu formayı daha öncedende almayı çok istemiştim olmadı şimdi olur inşallah. açılış maçında 55sercan55 le de konuşmuştuk bu forma çok güzel demiştik hatta birinin üzerinde gördük maratonda. bu formadan mutlaka istiyorum..

1 Kaan Acarel
2 Samsuni I
3 Samsuni II
4 Camakf1
5 Camakf2
6 slymnbsrn (Süleyman Başaran)
7 Yalnızca BİZ (Kerem Akça)
8 Shane Falco (Suat Yalçınkaya)
9 55sercan55 (Sercan Bayram)
10Sadece SAMSUNSPOR-Tuğberk
11 Samet
12 grkn55

mehmet yılmaz

Bu konuda herhangi bir görev almak istemiyorum. Sitede bugüne kadar para toplama ya da organizasyon işlerinde ben ve Cem55'e yük bindi. Bu işi yapabilecek birileri varsa, yapsın. Hatta en iyisi Kar6 konuşsun Bakanspor ile. Onlar buraya bir hesap numarası ve mail adresi versinler; dileyen elden gitsin ödesin peşin peşin, dileyen hesaba yatırsın ve beklesin. Bakanspor da isteyene 5 YTL kargo masrafı da ekleyip, mail yoluyla adres alsın, isteyen de gidip elden alsın.

Reklam olursa Turkcell olsun ama olmasa da olur.

Bir de örneğin ayın 10'una kadar siparişler verlisin Bakanspor'a; onlar da ona göre başlasın işe. Tahiminim 25-30 tane çıkar -ki Bakanspor için iyi satış.

Son olarak isim yazdırma işi olmaz, dileyen formasını aldıktan sonra isim de yazdırır masal da...

Bence çözüm budur.

mehmet yılmaz

Dileyen isim, numara, şort işini Okan Spor vb. yerlerde halleder; bunlar ayrıca masraf ve tek tek takip gerektiren şeyler.

grkn55

Sercan

Alıntı yapılan: kaan - 29 August 2008, 23:57:58
Tamam o zaman abi orjinali gibi yapıyoruz kabulmudur arkadaşlar turkcell ve shubuoda dahil formanın aynısını yaptırıyoruz?

ewet bencede turkcell shubuo falan olsun aynısı sadece isimi isteyen yazdırsın...

Arkadaşlar bu formanın kısa kol versiyonu....

Ama buda kısa olmasına rağmen daha farklı yapılmış yapılmış zaten belli oluyo...

hangisini yaptıralım beyaz ağırlıklı olan daha güzel bence yani üstteki...

caneRisse

30 August 2008, 00:52:17 #59 Son düzenlenme: 30 August 2008, 00:57:27 berusa55
ABICIM BIRTANEDE BEN ISTIYORUM VALLA  ( M )BEDEN OLSUN  YAZIN BENIDE

@Mesajın tamamını büyük harfle yazmayınız...