Yeni formalarımız

Başlatan fanli03, 26 August 2008, 23:33:23

« önceki - sonraki »

ngonge

legea ile irtibata geçtim, samsunspor için forma yapmadıklarını söyledi. sanırım bizim forma anlaşmamız yok şu anda ve standart bilinmeyen bir formayı reklam için göndermişler.

mehmet yılmaz

Yönetici İsmail Özkan, bize 15-20 gün kadar önce Legea ile anlaşıldığını söylemişti oysa... Tuhaf bir durum doğrusu.

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 27 August 2008, 19:31:31
Yönetici İsmail Özkan, bize 15-20 gün kadar önce Legea ile anlaşıldığını söylemişti oysa... Tuhaf bir durum doğrusu.

Okan spora yaptırsınlar formayı en azından istediğimz dizaynda olur:):):)

berusa55

Ligin başlamasına dört gün kalmış ama daha takımımızın lisanslı ürünleri, hangi formayı giyeceği belli değil...

Sercan

27 August 2008, 19:36:46 #34 Son düzenlenme: 27 August 2008, 19:39:23 berusa55
Alıntı yapılan: ngonge - 27 August 2008, 19:00:57
legea ile irtibata geçtim, samsunspor için forma yapmadıklarını söyledi. sanırım bizim forma anlaşmamız yok şu anda ve standart bilinmeyen bir formayı reklam için göndermişler.

Nasıl irtibata geçtin legeayla

mehmet yılmaz

Okan Spor, Adidas'ın 2007 modelini aynen copy-paste yapmış; ismine de Erzincanspor modeli diyor. :) Bizim okul takımına yaptırmıştım kırmızı-beyaz... Fena da değil hani..

Eskien Golspor vardı, Menteşoğlu döneminde Adidas, olmazsa Gol spor giyerdik. Samsun firmasıydı.

Sercan

27 August 2008, 19:39:30 #36 Son düzenlenme: 27 August 2008, 19:39:53 berusa55
olur bence en azından formamızı kendi şehrimizde üretiriz::):):)

HaSaNCaN

Ya ne zaman geliyo bu formalar erciyes maçında giycektim ne güzel yalanmı oldu şimdi

ngonge

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 27 August 2008, 19:36:46
Nasıl irtibata geçtin legeayla

mail yoluyla, arzu edersen orjinal metinleri yollarım buraya. bu takıma forma sponsoru olmadıklarını söyledi yetkili. kısa sürede cevap geldi.

erciyess

valla Biz kendi formamızı kendimiz basıyoruz ERC-STORE adı altında ama sizin forma güzel ancak şı DIT biraz değil tümdet kötü olmuş ayrıca legea denen firma Kayseride mağaza açtı çok kaliteli markaymış diyorlar birde ucuz. Belki bu yüzden o marka tercih edilmiş olabilir.

fanli03

Abilerim anasponsor(BANKASYA) bi forma istiyor ve bizzat başkan Fuat KÖKTAŞ 3 forma yolluyor.2si sitede.Neden puma,lotto,nike değilde LEGEA.Demekki Samsunspor bu sezon bu şirketle forma çıkaracak.Ayrıca formanın fiyat yerinde 20 EURO yazıyordu.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: fanli03 - 28 August 2008, 00:16:46
Abilerim anasponsor(BANKASYA) bi forma istiyor ve bizzat başkan Fuat KÖKTAŞ 3 forma yolluyor.2si sitede.Neden puma,lotto,nike değilde LEGEA.Demekki Samsunspor bu sezon bu şirketle forma çıkaracak.Ayrıca formanın fiyat yerinde 20 EURO yazıyordu.

o dışardan gelmiştir 20 euro35 ytl yapıo desek bize vergi üstüne vergi biner kulüpte para kazancak satanda kazanacak 60-70 ytl olur

kaan

1 Euro = 1,7094047 Yeni Türk Lirasından 20 euro 34 milyon formalar ucuza gelecek desenize ;D

fanli03

Alıntı yapılan: erciyess - 27 August 2008, 22:20:04
valla Biz kendi formamızı kendimiz basıyoruz ERC-STORE adı altında ama sizin forma güzel ancak şı DIT biraz değil tümdet kötü olmuş ayrıca legea denen firma Kayseride mağaza açtı çok kaliteli markaymış diyorlar birde ucuz. Belki bu yüzden o marka tercih edilmiş olabilir.

Kardeş bu sponsorluk tanıtımında en sevdiğim 2.forma erciyesin NEON formasıydı aldım hemen ordan çıkışta süper forma ERCSTORE yi tebrik ederim:)

erciyess

bizimkiler tüm herşeyi kendileri üretiyorlar en son kalite fakat fosforlu sarı forma ve siyah şort bizi tümden bozdu. Fakat turkuaz formalar çok süper . Hangi şehrin takımı olursa olsun eğer bi tarftar mağazası olur ve fiyatlar tabiki biraz ucuz olursa başka şehrin adamı bile o ürünleri alası geliyor bence.