Yeni formalarımız

Başlatan fanli03, 26 August 2008, 23:33:23

« önceki - sonraki »

fanli03

26 August 2008, 23:33:23 Son düzenlenme: 26 August 2008, 23:46:19 samsuni

Samsunsporun bu sezon giyeceği forma tek fark reklam bölümünde BANKASYA yazacak siteye sunulur...

Sadece Samsunspor

bu ne forma mı ? dıt ne abi ? tamam üstünde amblemimiz olduktan sonra sorun yok alırız dedik ama bu ne ? düz kırmızı puma bile daha güzeldi

nomak55

arkadaşlar bu forma hakkaten yeni sezon formamızmı şakamı bu adidas puma falan dururken legea da nedir umarım sadece bi uyarlamadır

CurvaSudSamsunspor

26 August 2008, 23:47:03 #3 Son düzenlenme: 26 August 2008, 23:51:46 samsuni
buy ne biçim amblem be ne biçim forma... chelsea bile kuruluşundan bu zamana kadar 3 amblem değiştirmiş biz daha bu ambleme gecemedik

CurvaSudSamsunspor

arkadaşım sen nerden aldın bu formayı sen yönetime yakınsan yukurıdaki amlemi kullanalım lütfen ya

mehmet yılmaz

Ben ilk formanın estetik olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen beyazı da ters renkler kullanılarak yapılmıştır. En azından Puma'nın düzlerinden iyidirler.

Bunların yanına bir de çubuklu çıkarmaları lazım.

Formaların sorunu amblem ve reklam baskısı. Hem de önemli bir sorun. Ama bunun geçici olarak yapıldığı kanaatindeyim. Okan Spor'daki ütü baskı gibi olmuş, bu şekilde kullanılmayacaktır. Zaten tek yıkamada sökülür numara ve amblem.

Ama estetik açıdan kötü değiller.

Yine de Forza Adidas :)

Kaya

her geçen gün geriye gidiyoruz arkadaş senelerdir güzel ve karşı tarafı etkileyici bir formayla çıkamadık nedir bu çektiğimiz en son kaç sene önceydi bilmiyorum süper lig deyken adidasın bir fosforlu kırmızı formasını hatırlıyorum işte samsunspor dediğim...
ama artık yeter biz mahalle takımı değiliz koskoca samsunspor uz ya

gozgoz yýlmaz

alooo
buyur
gozgoz bey ben legea'dan pınar
buyur bebişim
yeni formamızı gördünüz mü?
gö-rü-yorum
beğendiniz mi? legeaya geçer misiniz?
hemen geçelim...

:) :)

ama o ambmlemi oraya yapıştıran herifi elime geçirmeyeyim
onu değiştireceğiz efendim
iyi o zaman, bak sabaha kadar bekliyorum ha, bir de o dıt ne oluyo bebişim?...

:)

KocumVolkan

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080826/bank_asya_12_takimla_anlasma_imzaladi.html

yukarı linkdeki forma bu forma anlaşılan :D Amblem ciddi bir sorun olmuş, ben hırvatistan forması gibi damalı bi forma hayal ediyordum... :(

HaSaNCaN

ilk olarak söylim bunlar bizim forma olamaz 1. formada amblem oraya koymuş 2. formada amblem yok. formalar çıktımı amblem işi düzelir. reklamda düzelir. ve koşa koşa gider formamızı alırız.

CurvaSudSamsunspor

27 August 2008, 08:05:55 #10 Son düzenlenme: 27 August 2008, 08:09:25 CurvaSudSamsunspor
arkadaşlar yukarıdaki benim koyduğum amlem kullanılması lazım ve kenarları bunun gibi olması lazım

CurvaSudSamsunspor

27 August 2008, 08:10:58 #11 Son düzenlenme: 27 August 2008, 10:39:18 samsuni
ben artık sıkıldım.  gidelim anlatalım bu resimleri gösterelim forma böyle olur AMBLEM BÖYLE KULLANILIR DİYE

kaan

Arkadaşlar formalar siteye koyan bi arkadaşın tanıdığı tarafından yollandı bank asyanın her kulüpten(sponsoru oldukları) birer forma ve yöneticiyi istanbula çağırıp bi bakıma defile tarzı bi toplantı yapılmış.Bizim yönetimde legeayı yollamıs ama acil olduğu için heralde amblemimiz ütüyle yapıştırılmış bank asya reklamıda ütüyle yapıştırılmış diye düşünüyorum.

yukarıdaki amblem ve yan tarafında bank asya yazan güzel bir reklam ve işlenmiş bi samsunspor amblemi ikinci resimdeki formaya uygulanırsa busenelik idare edebileceğimizi düşünüyorum.He pumanın parçalısının yerini tutarmı tabiki hayır.

fanli03

Arkadaşlar amblem tabiki olacak fakat BANKASYAnın sponsorluğu için Bş.Fuat KÖKTAŞtan istenilen formalara karşılık bunlar yollandı amblem yok orayı okursanız asyacard yerine BANK ASYA yazacağını bilirsiniz.Legea 12 takım arasında gördüğüm kadarıyla en kötü formaydı.Tabiki bu bizim forma almayacağımız anlamına gelmez biz yeni samsunspor için formamızı alıcaz.Ligler içinde en fazla borcu olan galatasaray ı bile geçen bi takımın adidas forma giymesini bekleyemeyiz.formalarımızın ana hatları bunlar.Beyaz formamızın da resmini çekip inşallah siteye koyacağım ayrıca;formalara olan sitemleriniz bana olmasın yönetime olsun teşekkür ederi...

eLLis

Reklam ve Amblem daha düzenli yapıldığı zaman pumadan iyi olacağı kanaitindeyim.
2. formanın yaka kısmı çok güzel bence 2 forma daha çıkar en az bakalım onlar nasıl olacak.
Bu arada bu asya kart DIT lı formaları otobüs duraklarının reklam panolarında gördüm.