Sevgi Konvoyu´nda buluşalım

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 22 August 2008, 15:05:38

« önceki - sonraki »

Tufan

bulvardan ve çiftlikten geçilirken oradaydık hatta yanımda 2. başkanımız ismail türedinin kardeşi vardı takımdan borçlardan konuştuk yaklaşık 30 trilyon borç olduğunu öğrendim nasıl yapıldı bu borc anlayamıyorum

mehmet yılmaz

24 August 2008, 00:44:42 #46 Son düzenlenme: 24 August 2008, 00:51:24 samsuni

Timofte'nin Atakum'daki evinin önü ve pencereden Samsunspor atkısı sallayan Aynur annemiz

Ve ona el sallayan Samsunsporlu futbolcu ve yöneticiler; mekanın cennet olsun Timofte...

Kaya

gerçekten harika insanın tüyleri diken diken oluyor inşallah futbolcularımızda bu düşünceyle lige başlarlar inanmak başarmanın yarısıdır derler

Kaya

ayrıca şu tişörtlerden maliyeti uygun bir şekilde ya da zor ama bedava dağıtılsa herkes aynı giyinsek maçta ne güzel olur

Recep

samsuni sağolsın emeğine teşekkürler

mehmet yılmaz

24 August 2008, 01:06:30 #50 Son düzenlenme: 24 August 2008, 01:07:13 berusa55
Alıntı yapılan: iak5529 - 24 August 2008, 00:54:40
ayrıca şu tişörtlerden maliyeti uygun bir şekilde ya da zor ama bedava dağıtılsa herkes aynı giyinsek maçta ne güzel olur

Tanesi 20 liradan satışa çıkarılmış; satış reyonlarından edinilebiliyormuş.

Alıntı yapılan: recep55 - 24 August 2008, 01:03:15
samsuni sağolsın emeğine teşekkürler

Estağfurullah, gurbetteki Samsunsporluların ateşlerine bir damla su dökebiliyorsak ne mutlu bizlere...

Kadir ÇELEBİ

inşallah sezon sonu süperlig kutlamalarını yaparız şarkılar konvoylar eşliğinde
teşekkürler..

Sadece Samsunspor

24 August 2008, 01:21:51 #52 Son düzenlenme: 24 August 2008, 01:23:57 berusa55
Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 24 August 2008, 01:13:48
inşallah sezon sonu süperlig kutlamalarını yaparız şarkılar konvoylar eşliğinde
teşekkürler..

ağzının duası abi - bugün gerçekten şehirde az da olsa hareket oldu unutulan samsunspor kimliği az da olsa kendine geldi - milletin unuttuğu samsunspor akıllara geldi - inşallah yere düşen samsunspor alnının akıyla buralardan da çıkacaktır

34 SS 1965

herkesden allah razı olsun teoman abımızı yenıden andık emınım kı aynur yengem cok mutlu olmustur bu davranıstan

Cadde55

Çok güzel görüntüler gerçekten, olması gerekende bu, emeği geçenden allah razı olsun, Resimler için teşekkürler...

Clint_Eastwood

Bugün Çarşamba'da olduğumdan ne katılabildim ne de görebildim ama duyduğum kadarıyla çok güzel olmuş, resimler için de teşekkürler...

celebi

resimler için sonsuz teşekkür

oguz_5528

Çok teşekkürler...Samsunlu olupta ist takımı tutanlara ibrett olsunn.

cem 55

samsuni abi ellerine saglık cok güzel resimler burdan teoman abimizi de tekrardan anıyoruz mekanı cennet olsun.bu sene şehrin havaya girmesi en büyük avantajımız olur baskanımıza yönetim kurulumuza böyle güzel düsünceleri hayata geçirdikleri için cok tesekkür ediyoruz maddi sorunlarımızı biliyoruz ama taraftarı şehri heyecanlandıracak şöyle 1-2 kaliteli transferde yaparlarsa herşey cok güzel olacak.

maviay55

resimler için çok tşkler biz qurbettekiler için çok güzel görüntüler pazar sabahı çok mutlu oldum günüm de böle geçcek inş :)