Sevgi Konvoyu´nda buluşalım

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 22 August 2008, 15:05:38

« önceki - sonraki »

CurvaSudSamsunspor

bence saat 16:00 da stadın orda olalım ...

eLLis

Stadın orda olsak kalırsak ölece çiftliğide göremeyiz :)

cembaba

yok yanı araba ya bınemezsınız de, arabanın arkasından gezecez zaten hıphızlı gecmıcek zaten yawaş yawaş şehir turu atıcak :)

cembaba

ARKADAŞLAR BEN GAZİ CADDESİNDE OTURUYORUM DA BUTUN CADDEYİ DUN GECE BOYLE SUSLEDILER. SUPER OLDU. YANI SAMSUNUMUZU UZUN ZAMANDIR ILK DEFA, BU KADAR GUZEL GORDUM. CADDEYI CANLI GORSENIZ WAR YA TUYLERINIZ DIKEN DIKEN OLUR.. GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OLMUŞ YAPANLARIN ELLERINE SAGLIK

Tufan

sanırım astıkları bayraklardan konvoydaki arabalarada takılacak güzel olucak bugün saat4de çiftlikteyiz   :)

Sadece Samsunspor

atakumdan samsuna gelirlen bütün kavşaklarda'da asılı o bayraklardan çok güzel görüntüsü var

Baþkent_55

arkadaşlar açılışı tv veriyormu

eLLis

Atkı giyecek olan varmı bu havada :)

Sadece Samsunspor

23 August 2008, 13:30:46 #23 Son düzenlenme: 23 August 2008, 14:14:59 tuqberk
daha demin yine minibüsler geçti saat 4'de stadda konvoy başlayacak diye baya iyi oldu ya şehirde her yerde bayraklar asılı minibüslerde duyurular ve samsunspor marşı bide lige galibiyetle başlasak değme keyfine

samsun geliyor,efsane geri dönüyor,en uzun sahili olan samsunun en önemli sevgisi samsunspor geliyor,samsunlu,samsunsporlu herkes araçlarını alıp gelsin saat 16.00'da staddda buluşalım - minibüsde böyle duyuru yapılıyordu adam bayaa bi gaza geliyor :)

HaSaNCaN

Birazdan gitcez stada inş. açıkta kalmayız.  :-[

KocumVolkan

birşey soracagım arkadaşlar.... stadda  her hang bi gösteri yok dimi yani sadece stadda başlıcak çiftlik etrafında vs tur atılacak degilmi ?

MeL_55

arkadaslar cıftlıkde nerde bulusalım ?

berusa55

23 August 2008, 16:28:29 #27 Son düzenlenme: 23 August 2008, 16:47:49 berusa55
Şehirde Her Yer Kırmızı - Beyaz

red_white

fotoğrafların dewamını bekliyrouzz

34 SS 1965

ah be teoman abımın ne kadar cok hosuna gıderdı sımdı bu olaylar o bayrakları asılı gormek sehırde