Sevgi Konvoyu´nda buluşalım

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 22 August 2008, 15:05:38

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

22 August 2008, 15:05:38 Son düzenlenme: 22 August 2008, 15:10:13 berusa55
AlıntıSamsunspor, cumartesi günü şehir turu yapacak. Samsunspor Sevgi Konvoyu adı verilen şehir turu, saat 16:00'da 19 Mayıs Stadyumu'ndan başlayarak Bulvar, Çiftlik, Atakum, Türk-İş ve tekrar Bulvar güzergahından 19 Mayıs Stadyumu'nda gidilerek burada sona erecek. Konvoya yoğun ilgi beklediklerini belirten Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, "Samsunspor'u daha güzel yerlere getirebilmek için, tüm Samsunlu hemşerilerimizi bu konvoya davet ediyoruz. Bu konvoyu yapmamızdaki en büyük sebep, Samsunspor'u şehirle, şehri de Samsunspor'la bütünleştirmektir" dedi. Kombine biletlerle ilgilide bilgi veren Başkan Köktaş, "Kombine bilet satışlarımız VİP Tribün ve Şeref Tribünü'nde iyi gidiyor. Şimdi Maraton ve Kale Arkası Tribün'lere ilgi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=16270

kaan

Alıntı yapılan: SS55 - 22 August 2008, 15:16:43
araç tahsis etsinler.arabasızlar ne yapacak. konvoyun arkasından mı koşacaklar?
Taraftar dernekleri katılırsa araçları olur diye düşünüyorum ama reklamı pek yapılmadı bbu konvoyun.Samsunspor takımıda otobüsle yer alaacaktır.

pitbul055

düşünce güzel ama sen halka bu futbolcularımı göstereceksin.halk bu futbolcuları görürse hiç gelmez stada.en iyisi iptal etsinler bu işi

Sadece Samsunspor

merak etmeyin katılım yüksek olur ;)

Tribün_ali

Tüm samsunsporlular katılmalı güzel bir fikir  yeni yönetim SAMSUNSPOR SEVGİSİNİ aşılamaya calışıyor böle organizasyonlar yeni nesil için samsunspor sevgisi için güzel adımlar herkez arkadaşına yakınınna akrabasına komşusuna hebr vermeli kalabalık olmalı ve samsunda yaşayan ist köpekleri görsün anti bizans

HaSaNCaN

Tamanda Bu konvoy saat kaçta hareket edecek. Hadi biz gitti oraya, orda arabaya binebilcezmi buda var. bunları bi açıklarsanız sevinirim.

Kadir ÇELEBİ

haberde konvoyun saati ve güzergahı belirtilmiş...saat 16:00 da stadyumdan hareket edilecek
arabası olmayan arkadaşlar gurup halinde konvoyun geçecegi güzargahta bayraklarıyla formalarıyla konvoyu karşılasınlar buda bir destektir..
ayrıca konvoy katılımcılarına bayrak dağıtılacağı söyleniyor..

eLLis

20 25 dk önce lise caddesine doğru Samsunspor bayraklı araç geçti marşımızda çalıyordu anons yapıyorlardı tabi katılım olurmu o saatte Samsunspordan bi haber millet bi taraflarını kaldırıpta katılırmı orası bilinmiyor işte.

mehmet yılmaz

Ben arabamla gitmeyi düşünüyorum; orada yanıma birkaç kişi alabilirim. Stadın önüne gelen kimse açıkta kalmaz, eminim buna.

eLLis

Ben aydına gideceğim kaç senedir bir heyecan yaşamadım umarım gitmeden bir coşku yaşarım stadın oraya gideceğim araba bulurum umarım ve katılım çok olur inşallah :(

MeL_55

22 August 2008, 21:53:40 #10 Son düzenlenme: 22 August 2008, 21:56:53 MeL_55
pazar günü acılıs macı kacta arkadaslar bılen varmı ?

MeL_55

Alıntı yapılan: samsuni - 22 August 2008, 18:02:14
Ben arabamla gitmeyi düşünüyorum; orada yanıma birkaç kişi alabilirim. Stadın önüne gelen kimse açıkta kalmaz, eminim buna.

samsuni abi bende katılıyorum sahıp cıkarsın artık bana  :)

HaSaNCaN

Valla oraya gidip de açıkda kalmak adama koyar :D

cembaba

Arkadaşlar Adamlar, 3 Dolmuş Gezdirdi Bugun Samsun' da Katılımın Olacagını Dusunuyorum. Burada Taraftarlarımıza buyuk İş DÜşmekte.. Ozellıkle Ciftlik Caddesinde Taraftarlarımın Super Bi Şekilde Dolması Lazım.. O Çiftlik İnlemeli. Ben Saat 16.00'dan İtibaren Çiftligin Basinda Bekleyeceqim Arkadaşlar Ordan İtibaren Destek Vermeyi Planlıyorum Zaten Taraftar Grupları da Orda Olur Kalabalık Oluruz ya :) HERŞEY SAMSUNSPOR İÇİN !

HaSaNCaN

peki çiflikte beklersek arabaya binebilcezmi