Sevgi Konvoyu´nda buluşalım

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 22 August 2008, 15:05:38

« önceki - sonraki »

jean

vallahi yillardan beri hasretiz bu goruntulere insallah lige cikinca aynisini kat kat yasariz

Sadece Samsunspor

24 August 2008, 12:21:34 #61 Son düzenlenme: 24 August 2008, 12:23:12 tuqberk
Alıntı yapılan: jean - 24 August 2008, 12:13:11
vallahi yillardan beri hasretiz bu goruntulere insallah lige cikinca aynisini kat kat yasariz

aslında şehrimizde kapasite var ama işte başarısızlık belimizi büküyor 1-2 galibiyet alsak uyuyan dev uyanır - dün konvoyda gerçekten gördümki herkesin içinde samsunspor sevgisi var ama istikrar olmayınca yarım kalıyor bunlar - konvoyda herkes bağırıyordu helal olsun size diye biz bayrak vermediğimiz halde bile herkes bayrak istedi - küçük çocuklara duvarlarına assınlar diye armamız olan kağıtlardan verdik - az bi başarı ve istikrar samsunu ayağa kaldırır - ama işte samsunsporun uzun zaman şehirden uzak kalması şehriyle içiçe olamaması samsunsporu bu hale getirdi - ama bu yönetim bu işi başaracak bu takım şehirle bütünleşecek

eLLis

Trafik çok olduğundan konvoy dağıldı zaman zaman.Makinem olsaydı bende çekerdim bazı yerlerde daha büyük oldu katılım.

cembaba

24 August 2008, 12:27:36 #63 Son düzenlenme: 24 August 2008, 12:51:19 berusa55
ARKADAŞLAR DUN SUPERDI GERCEKTEN.. CIFTLIKTE BI FAALIYET YOKTU.. ALKISLADIK ARKADASLARIMLA BERABER.. SONRA ONLAR EWINE DERKEN.. GAZI CADDESINE BI INDIM KARŞILIKLI PENCERELERDEN KONFETI YAGDIRDI BIZIM KOMŞULAR SUPERDI YAA.. TESEKKURLER SAMSUNSPOR YONETIMI... HER NE KOSULDA OLURSA OLSUN SOYLEYECEGIMIZ TEK ŞEY VAR "BİZ SAMSUNSPORLUYUZ"

@Mesajın tamamında büyük harf kullanmayalım...

Sadece Samsunspor

AlıntıSevginin böylesi

Samsunspor Yönetimi´nin, takımın şehirle bütünleşmesi için düzenlediği ´Samsunspor Sevgi Konvoyu´, Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, sporcular ve çok sayıda taraftarın katılımıyla gerçekleşti. Vatandaşlar, şehir turu atan sporculara büyük sevgi gösterisinde bulundu

ŞEHİR TURU ATTILAR
Samsunspor Yönetimi´nin, Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve çok taraftarın katılımıyla gerçekleştirdiği ´Samsunspor Sevgi Konvoyu´ dün gerçekleşti. 19 Mayıs Stadyumu´ndan başlayan konvoyda yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, üstü açık otobüsle şehir turu attı. AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç´ın da katıldığı konvoya eşlik eden anons aracı, yöneticileri, teknik kadroyu ve futbolcuları sırayla vatandaşlara tanıttı.

KARANFİL ATTILAR
Bulvar, Çiftlik, Gazi Caddesi, Adnan Menderes Bulvarı, Atakum, Türk-İş ve tekrar Bulvar güzergahından 19 Mayıs Stadyumu´na dönen otobüse eşlik eden taraftarlar, kornalarla ve tezahüratlarla konvoya renk kattılar. Taraftarlar futbolculara ve yeni yönetime büyük ilgi gösterirken, üstü açık otobüste bulunan sporcular, ellerindeki karanfilleri kendilerini alkışlayan vatandaşlara attılar. Samsunspor´un şehirle bütünleşmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, yeni sezonun hep iyi şeyler getirmesini temenni etti.

http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=16326

ali ihsan

Gerçekten çok güzel olmuş.Bu takımı şehirle bütünleştirmek ve yeni nesillere Samsunspor sevgisini aşılamak zorundayız.

Kais

ya bızım hoca cok matrak ya butun olgun bayanlara gul atarak buyrun dıor yok dıenede atıor dedım hocam napıonz ya dıerk gldm banada sapı kopmus gulu verdı - bırde sıyhı oyncumz gul attı bana gldı bende tkrr onu ısaret edrk grı attm oda az capkın dııl attım gulu bı kıza atı * hele furkan cıftlıkde parfumcunun ıcne ble gul atıor nerede kız varsa oraya atıor bu 3 u cok capkınya bvalla :D:D

cem and naz55

çok güzel oldu arada bir insanlara hatırlatmak lazım samsunspor un varoldunu...
şehir hep samsunspor bayraklarıyla süslenmiş müthiş olmuş ama şehir
ben bunu söylerim samsunspor bu şehirde tutulur ve sevilir insanlar sadece biraz başarı bekliyorlar hep şuna inanmışımdır bu takım içerde ve dışarda maç kazansın 3.hafta samsunda maça girmek için bilet bulamazsınız dışarda insanlar kalır bunun hep beraber şaiti olduk

ozkan17

sanki şampiyonluk turundaymışız gibi yaa...İnsan duygulanıyor gerçekden de

celebi

Alıntı yapılan: ozkan17 - 24 August 2008, 15:49:38
sanki şampiyonluk turundaymışız gibi yaa...İnsan duygulanıyor gerçekden de

o günlerde gelecek inşaallah

red_white

bide erciyes galibiyeti gelmiomu ilk maçtaa allaaa

ozkan17

Alıntı yapılan: red_white - 24 August 2008, 15:55:01
bide erciyes galibiyeti gelmiomu ilk maçtaa allaaa
anoooouwww kopar sehır kopparrr ;D yzy'ninde ıcı yanar hahaha ;D hıc sevmıyorum onu yaa

red_white

nomak55

şunu bir kez daha gördkki yönetimlerimizin bu stadın boş kalmasında ve samsunsporu bu hallere getirmesinde çok büyük hataları var. Halbuki halkla takımı bütünleştirmek bu tip şeyleri yapmak çok önemli az bi kıvılcım bile yetiyor yeterki şehirden takım koparılmasın

red_white

açılışta ufak bi konserde olabilirdi