Sevgi Konvoyu´nda buluşalım

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 22 August 2008, 15:05:38

« önceki - sonraki »

Baþkent_55

gözünü sevdiğimin memleketi varmı böyle bi şehrş olan varmı böyle güzel insanları olan varmı be varmı böyle takımı olan ...................kara sevdamsın samsunspor

KocumVolkan

Alıntı yapılan: Başkent_55 - 23 August 2008, 17:37:49
gözünü sevdiğimin memleketi varmı böyle bi şehrş olan varmı böyle güzel insanları olan varmı be varmı böyle takımı olan ...................kara sevdamsın samsunspor

ne güzel demişsin abi helal olsun... güzel bir gündü sonuna kadar katılamadım ama olsun sokaktaki şehirdeki insanların gülümsemesi beni çok mutlu etti Teşekkürler Samsunspor umarım sezon sonu şampiyonluk konvoyuda bukadar güzel olur....

MeL_55

cıflıkten gectı süper dı butun ınsanlara cıcek attılar. helal samsunsporuma !!

MeL_55

Alıntı yapılan: kaan - 23 August 2008, 17:54:23
Yokmu resim melih

kaancım...
resım cekmesıne cektımde.. usb kablom almanyada kaldı...
ve bıde ınternet cafede zor...

Recep

bu haberler gerçekten çok iyi
inşallah uyuyan samsun halkı ile birlikte uyuyan dev Samsunsporumda
şahlanışa geçer

maço

sımdı bızım tukanın ordan gectıler

baya bı kalabalıktı konvoy

Baþkent_55

bari ankara yoluna sapsalarda bi de başkentten geçseler alem takım görsün ;D

CurvaSudSamsunspor

konvoydaydım süper diya bulvar bulvardan in çifliğe çiflikten dön gazi caddesine ordan meydana meydandan sahile döndük atakuma doğru düm düz devam atakum sahilinde herkes bize bakıyor ordan türk-iş türkişden sonra geri döndük BİRDE SAMSUNSPORUMUZUN FUTBOLCULARIN OTOBÜSÜNE BİNİNCE BAMBAŞKA OLUYO ya klima üsten offff

mehmet yılmaz

eve şimdi girdim
harka oldu

bu arada Samsunspor futbolcularını taşıyan konvoyun Atakum'da rahmetli Teoman'ın evinin önünde durması, kornalar, tezahüratlar eşliğinde Timofte'nin annesi Aynur Teyzeinin cama çıkıp samsunspor atkısını sallması... Futbolcuların ona el sallaması... Dizlerimin bağı çözüldü, gözlerim doldu; muhteşem bir sahne idi.

Teşekkürler Samsunspor yönetimi...

Fotoğrafları gece yarısı atabilirim ancak; şimdilik bu kadar.

Gelen futbolcu Ganalı imiş, Kamerunlu değil. Yarın denenecekmiş. Görmek isteyenler Bafra maçına.

Sadece Samsunspor

mehmet abi ile konvoydaydım konvoy süperdi herkes destek verdi samsun biraz olsun hareketlendi milletin aklına samsunspor geldi kaybolan samsunspor geri döndü herkes bayraklarla destek verdi çiflikte çok güzel atakumdakide çok güzel teoman abinin evinin önünde durdu konvoy el salladık annesine resimler mehmet abinin fotoğraf makinasında yakında ekleyecektir

Kadir ÇELEBİ

Orada olmayı çok isterdim.. fotoğrafları bekliyoruz..

Sempatik Bengülü

23 August 2008, 21:40:21 #41 Son düzenlenme: 23 August 2008, 22:05:42 sempatik bengülü
Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 23 August 2008, 21:25:51
Orada olmayı çok isterdim.. fotoğrafları bekliyoruz..

hangimiz istemezdikki ya samsunu memleketimi çok özledim :'( samsunda olup samsunsporun maçlarını izlemeyi çok istiyorum ama gidemiyorum

kumkoylu ahmet

samsunsporumuza basarilar dilerim insallah hayirlisi olur busene bizim icin.ama acikcasi umudum yok kardesler

celilsin samsun yok olur erir gider

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: kumkoylu ahmet - 23 August 2008, 21:53:42
samsunsporumuza basarilar dilerim insallah hayirlisi olur busene bizim icin.ama acikcasi umudum yok kardesler

celilsin samsun yok olur erir gider

biz celil konusunu artık bıraktık evet biliyoruz onsuz malesef gol sorunu yaşıyoruz ama yapılacak bişe yok kendisi isterse gelir yönetime söyler ama istese bu saate kadar gelirdi ;)

Sercan

şehrin her tarafı kırmızı beyaz muhteşem birşey...