Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

target_t.t.b

arkadaşlar antrenman takip eden varsa biraz bilgi aktarabilir mi?maluım gurbetteyiz heyecanlıyız:)

ugrass

passo.com.tr bilet bakmak istiyorum neden stadyumun yarısından fazlası satışa kapalı görünüyor? fikri olan var mı?

samsun 55

Alıntı yapılan: ugrass - 10 August 2017, 14:32:09
passo.com.tr bilet bakmak istiyorum neden stadyumun yarısından fazlası satışa kapalı görünüyor? fikri olan var mı?

sorun çıkmış biletletler yarın satışa çıkacakmış

evolution55

Adana demir maçı canlı yayın listesinde yokken eklenmiş yoksa ben mi yanlış biliyorum :(

evolution55

Arkadaşlar instagramda tahta kapalı, lisanslar çıkartılamadı yazıyor, bilgisi olan var mı?

Sadece Samsunspor

jean

Neden hep son dakikaya kaliyor anlamiyorum

sadece55

Son dakika para kopartmak için :)

GurbetciFanatik

Slm arkadaslar bana acil yardim edebilirmisiniz.
Suan Samsundayim pazar maca ben hanim ve 10 yasi daki kizim ile maca gitmek istiyoruz.
1. Passoligi ve bileti nerden alabilirim
2. Hanim laa kizimin gelmesi lazim mi bilet veya passolig almaya.
3. Ne lazim bilet almaya evrak olarak
4. 10 yasindaki kizima dami passo karti lazim

orucreis

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 11 August 2017, 09:34:31
Suan Samsundayim pazar maca ben hanim ve 10 yasi daki kizim ile maca gitmek istiyoruz.

Abi stad gisesine git nufus cuzdani ile yengenin ve senin (cocugun yasi buyuk degilse passolig almana gerek yok) birer tane fotograf yeterli

GurbetciFanatik

Yeni stadyuma gidiyorum yanima herkesin nufüs cüzdanini aliyorum o kadar dogru mu anladim.

adige73

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 11 August 2017, 09:34:31
4. 10 yasindaki kizima dami passo karti lazim

Stadda henüz passolig gişeleri hazır değilmiş. Yabancılar pazarı veya 56 lardaki store dan passo kartınızı alabilir bilet yükletebilirsiniz kartınızı aldıktan sonra internetten veya n kolay işyerlerinden de bilet yükletebilirsiniz.passo kart çıkarmak için kişilerin nüfus cüzdanı yeterli.normalde 7 yaşından büyükler için bilet alınması gerekiyor ama çocuk minyon tipli ve yaşını göstermiyorsa almayabilirsiniz

sadece55

Bir de Aile tribünü kısmından bilet temin edebilirsiniz .

GurbetciFanatik

Sagolun arkadaslar kizim 10 ama 12 gösteriyor  :D
Yani almama gerekecek. 56 lar yakin ordan alirim bari.
Aile tribün yaparim aslinda maraton istiyorum ama hanimla kiz var rahat mac baksinlar. Macta görüsmek üzere arkadaslar 3 senedir bi ani bekliyorum  ???
Özel arabayi getiemuyorum galiba park sorunu oluyormus dolmus la geliriz artik.

adige73

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 11 August 2017, 09:53:55
Sagolun arkadaslar kizim 10 ama 12 gösteriyor  :D
Yani almama gerekecek. 56 lar yakin ordan alirim bari.
Aile tribün yaparim aslinda maraton istiyorum ama hanimla kiz var rahat mac baksinlar. Macta görüsmek üzere arkadaslar 3 senedir bi ani bekliyorum  ???
Özel arabayi getiemuyorum galiba park sorunu oluyormus dolmus la geliriz artik.
park sorunu olacağını zannetmiyorum çünkü etrafta geniş boş alanlar var ama bence tramvayı deneyebilirsiniz