Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Yonetim taraftarin istedigi kombineyi cikaracakmis yakinda

Karabudun

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 25 January 2017, 18:14:20
Yonetim taraftarin istedigi kombineyi cikaracakmis yakinda

Taraftarın istediği kombine derken?

yirmiuc

isa55

Yıllardır üç pas yapamayan takım izledik. Aklımda kalan iyi oynadığımız sayılı maç var. Süper ligdeki Eskişehir ve Fenerbahçe, ptt de yıllar önceki Tavşanlı, Alanya playoffları, geçen seneki 1461 maçı. Bu sene ise Osman hoca ile iyi oynuyoruz(özellikle son maçlar). Tek eksik gol. O da gelecek inşallah. Malatya maçıyla başlangıç yaparız diye düşünüyorum.

celebi

MALATYA MAÇI MARATON 7,5 10 maçlık kombine 90 nasıl oluyor o

tactician

Alıntı yapılan: celebi - 26 January 2017, 07:43:46
MALATYA MAÇI MARATON 7,5 10 maçlık kombine 90 nasıl oluyor o

sosyal medyada maraton 50 tl kale arkaları 25 tl olacak şeklinde haberler var.

sadece55

Bugün açıklanacak kampanya inşallah özellikle kale arkalarına talep olur. Bu şekilde bir kampanya olursa bende ihtiyacı olan 4 kardeşimize kale arkası kombinesi hediye edebilirim varsa etrafta ihtiyacı olan

celebi

Alıntı yapılan: töngel - 26 January 2017, 09:09:38
sosyal medyada maraton 50 tl kale arkaları 25 tl olacak şeklinde haberler var.

inşaallah  :)

yirmiuc

Alıntı yapılan: Erdinc - 26 January 2017, 09:11:48
Bugün açıklanacak kampanya inşallah özellikle kale arkalarına talep olur. Bu şekilde bir kampanya olursa bende ihtiyacı olan 4 kardeşimize kale arkası kombinesi hediye edebilirim varsa etrafta ihtiyacı olan

Kombine alamayıp maça gitmek isteyenler için de böyle bir şey yapmak lazım. (Lise öğrencilerine vs.)

sadece55

Aynen onlar için diyorum bende. Bir ara Dedefon ( Deplasman Destekleme fonu) yapıyorduk :) deplasmana gidemeyen maddi durumu olmayanları karşılamak gibi. Sitenin eski etkisi olsa iç sahada ki maçlar için de uygulanabilir.

brigand

Bugün yönetimin kombine fiyatlarını açıklamasını bekliyoruz. Taleplerimiz her türlü mecradan iletildi. Buna kayıtsız kalıpta bir akılsızlık yapmaları muhtemel. Belirtilen maraton için 50 TL, kale arkaları için 25 TL'lik fiyatlar hem teşvik edici, hem de fazladan alıp hediye edilmeye çok müsait. Bir hava oluşacağı kesin ama bu ateşe en büyük odunu yönetimin atması gerekiyor. ÖZet olarak kombine olayında mecbur resmi açıklamayı bekliyoruz.

Diğer taraftan bu takımda kim oynarsa oynasın, kalite olarak en düşük seviyede bile, içeride tam dolu tribün önünde öyle kolay kolay yenilmez. Bin kere kanıtlandı bu. İçeride kemik 3.000 kişiyle Göztepe'de Eskişehir'de zar zor galip gelebildi. Benim en büyük umudum taraftardır. Havaya girmiş, kenetlenmiş, stadı dolduran Samsunspor taraftarı maç aldırır, seri yaptırır. Bu fikri tekrar canlandırmamız lazım.

Takımın yeni kurgusu için hepimiz umutluyuz. ama gol sorununu çözmemiz ve aç oynamamız lazım. Saldırgan, sert olmamız lazım. Bu hafta bu yüzden tarihi derecede önemli. Yeni gelenlerle birlikte oluşan bu yeni takımı içeride verilen tam destekle motive edebilir, uyum sürecini hızlı atlamayı sağlayabilir.

yirmiuc

Malatya maçı biletleri satışta.
Kalan maçları kapsayan kombine biletler Malatya maçından sonra çıkacakmış.

sadece55

Dün yönetimden biriyle konuştum bilet fiyatları için toplantı yapılmış bugün büyük ihtimal açıklanır ancak rakamları bilmiyorum.

brigand

9 maçlık değilde 8 maçlık olur. Yine de fiyat olarak düşürdüğün ve çağrı yaptığın kombine kampanyası insanları havaya sokar.
Toplantıdan istediğimiz sonuç çıkmayacak diye biliyorum ama inşallah yanılırız.

sadece55

Kale arkaları zaten boş kalıyor.Yüksek fiyat belirlemek anlamsız.Bırakın oraya ilgi olsun maraton bir türlü zaten doluyor.