Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Sezon basinda zaten lige katilmayacaklardi. Maddi sikintidan dolayi. Yaslari kucuk arkadaslarimiz oynuyor sanirim. Hatta 2-3 oyuncusu isitme engelli milli takiminda diye biliyorum.

jean

Ilhan cavcav vefat etmis allah rahmet eylesin her kulube oyle bir baskan nasip etsin adam isi biliyordu kurus borcu yok kulubun

özkan

bayfa55

Bu kadar kötü bir Samsunspor belki tarihte olmamistir. 18 maç 6 gol atmissin. Saka gibi

55_OrHaN_55

Gel de Hüseyin Kalpar dönemindeki bereketi arama. Şişirme toplardan gol atar sürekli kazanırdık. Şimdi güzel paslaşıp gol atamadan sürekli yeniliyoruz.

sadece55

Düşüyoruz düşüyoruz artık durumu anlayın yönetim

heryerdesamsunlu

Evet arkadaş doğru söylüyor düşüyoruz hemde tam gaz bırakın inadı yollayın şu hoca bozuntusunu alın hüseyin kalparı yol hala yakınken.yok biryerlerden garanti aldıysanız bu takım küme düşmeyecek diye bizede söyleyin yalandan sinir sahibi olmayalım yeteeeeeeer artık

celebi

Levent ÖCAL

Bu takım Erhan Altınlar, Besim Durmuşlar, Engin Korukırlar, Süper Ligde Petkoviçi gördü. Bunlara tahammül edildiyse Osman hocaya da sabretmek gerekir diye düşünüyorum. Ben şahsımca yukarıda saydıklarımdan daha başarılı olacağı kanaatindeyim.

Karabudun

Özköylü, 12 maçta 6 puan toplamış. Takım kazanamadıktan sonra nasıl oynadığının bir önemi kalmadı artık. Resmen dibe demir attık. Haftaya Malatya maçından da üç puan alamazsa yollar ayrılmalı. Özverili, uğraşıyor ama olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.

sadece55

Haftaya kaybedersek hangi hoca gelir ki zaten bize.Olay Osman da değil biz de yönetimsel hataların cezası bunlar.

bayfa55

Kesinlikle yönetimsel hatalar.Bu yönetim sene başında iyi adamları bırakarak zaten harakiri yaptı. Kaldı ki geçen sene transfer yasağı almadan önce bile kısıtlı kadromuz vardı.

sadece55

Çaresizce bekliyoruz içim yanıyor anasını satim ne durumlara düştük.

Karabudun

Alıntı yapılan: brigand - 24 January 2017, 16:19:02
https://twitter.com/yirmiocakorg/status/823851418843054081

Retweet'ledim. Herkes elini taşın altına koysun, hep birlikte yapalım bir şeyler. Aslında Malatya maçı öncesinde bir yürüyüş tertiplense, stada kadar yürüsek ne güzel olurdu. Samsun'da yaşayan arkadaşlar ayarlayın bu işleri, gözünüzü seveyim tuzluk gibi durmayın.