Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Bizim bu noktada olmamızın tek sebebi sezon başı yapılan hatalar. Ekigho ve İvanov bile olsaydı iyi oynayıp gol atamadığımız bir çok maçı kazanabilirdik,en azından kaybetmezdik. Ancak bu saatten sonra şu olsaydı bu olurdu gibi yorumların pek anlamı kalmadı. 16 final maçımız var. Ya ligde kalırız ya da bu kulüp K.Erciyes'in düştüğü durumlara düşer,3. bir ihtimal yok. İşimiz çok zor,çok puan farkı yok ancak maç kazanamadığımız her hafta 2.lige daha çok yaklaşıyoruz.

Lusage

Adanademirspor maçı geride kaldı. Kaybettik ama artık önümüze bakmamız lazım.

İçeride Yeni Malatya ve Deplasmanda ki Sivasspor maçlarından kaç puan çıkarırsak ekstra olur. Özellikle Sivas maçından gelebilecek 1 puan bile avanstır benim gözümde.

ADS macini cikartirsak İkinci devre içeride 9 deplasmanda 7 maç oynayacağız.

İçerde ki Mersin, Bolu, Antep, Manisa, Ümraniye, Giresun ve Bandırma maçlarını muhakkak kazanmalıyız. (21 Puan)
Balıkesir ve Yeni Malatya bize sıkıntı çıkarabilecek takımlar buradan gelecek 1 puan bile değerlidir.

Deplasmanda Altınordu mutlak 3 puan.
Denizli, Urfa, Elazığ maçlarından en kötü 1 puan çıkarmalıyız. Özellikle Elazığspor'a yenilirsek psikolojik olarak geride kalırız.

Deplasmanda ki Sivas, Eskişehir ve Göztepe maçları benim gözümde 0 çekeceğimiz maçlar. Buradan gelen her puan ekstradir.

Toplamda alabileceğimiz en iyi puan 27. Yani 38 puana ulaşırız.

Mersin İY bence düştü. Transfer tahtasına bile acamamisken alabilecekleri puanlar çok sınırlı.

Elazığ ve Bandirma icerde 7 maç oynayacak.

Herşey bizim elimizde. Bizi rkadan sikistirabilecek bir rakip yok. Sahaya çıkacak oynayacak, puan veya puanları alıp rakiplerin ensesine yapisacagiz. Sahada bizim değil onların ayakları titreyecek. Bu takım DÜŞMEYECEK.

samsunsporlu1994

Hep diyorum 15. olalım ligde kalalım bu sezon. 4 puan fark birşey değil ancak maç kazanamadığımız her hafta 2.lige yaklaşıyoruz.

samsun 55

Facede maraton kombine 100 tl oldugu haberleri var oyleyse hepten pahaliya satıyorlar

emre

Transferlerimiz ilk yari ki kadroya göre kesinlikle daha iyi ama yapilan transferleri begenmeme sebebi bize iyiden daha fazlasinin gerekmesi. Sene basinda bu tarz bir kadroyu kurmak mantikli olabilir ancak bu kadronun uyum saglamama ihtimali buyuk risk. Telafisi olmayan zamanlardayiz. Ornegin ABS ne yapacagini ne yapamayacagini bildigimiz biri. Bu tarz net transferleri yapmak mutlaka zordur ama dönüşü olmayan şu zamanda sartlari zorlasak daha iyiydi. Gerci belki de zorlanmıştır bilemiyorum. Bundan sonra her mac bizim için ölüm kalım maci. Ve bize iyi oynamaktan iyi pas yapmaktan dahasi lazim, puanlar lazim.

Şunu da belirtmek lazim ki taraftar olarak biz de ustumuze duseni eskisi gibi yapmiyoruz. Mac kazandiran taraftar havasi yok bizde. Bakalim Yeni Malatya macinda ne kadar olacagiz ne yapacagiz taraftar olarak.

oguz_5528

şu başlığı açmak zorunda bırakanlara sözüm..Düştüğümüz hallere bakın ..takım iyi arkadaşlar hesaba kitaba yer yok adı kalır bu ligde Samsun'umun .Allah bize 5 hafta sonra play off hesabı yaptırır inşallah

orucreis

Kimse lutfen yanlis anlamasin kimse alinmasin ama ben bu basligin acilmasinin yanlis oldugunu dusunuyorum. Biz SAMSUNSPOR'uz. Bugun bu dusunceyi kendimize yer edersek yarin kim gider stadda bagirir. Zaten dusucez der niye kendimi harap edim der. Biz dusmeyecegiz biz osman hocanin dedigi gibi dimdik ayaktayiz biz hep bitti denilen yerden basladik SAMSUNSPOR un adi bile bu ligde kalmaya yeter.

orucreis

Alıntı yapılan: Karabudun - 24 January 2017, 10:28:21
Özköylü, 12 maçta 6 puan toplamış. Takım kazanamadıktan sonra nasıl oynadığının bir önemi kalmadı artık. Resmen dibe demir attık. Haftaya Malatya maçından da üç puan alamazsa yollar ayrılmalı. Özverili, uğraşıyor ama olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.

Hocam yanlis anlamayin ama bu takim degildi 12 macta 6 puani toplayan. O 12 macta 10 transferin hangisi 91 dk oynadi. Hocaya simdilik guvenmek arkasinda olmak zorundayiz. Sezonun basindan bu yana engin korukirla devam etseydik 12 macta 0 puan cekmistik. Su durumda bize herkes hoca olur.  Su takim 3 mac kazansin ligde kalir o zaman gelen hoca ben biraktim ligde der piyasa yapar transfer yapilmis yeni duzen oturmaya baslayan takima. Hocaya simdi 2-3 mac avans verilmeli ondan sonra elestirili yapilmali

celebi

celebi

8 galibiyet 2 beraberlik en az yeter.

sadece55

Kolay değil gerçekten sanılan kadar kolay olmadığı Ads maçında belli oldu artık

Karabudun

Tamam, düsmekten ben de korkuyorum ancak bu tarz başlıklara lüzum yok.

Lusage

Sıkıntı yok. Adminler uygun görürse kapatılabilir veya uygun bir yere taşınabilir.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yirmiuc

Biletler daha satışa çıkmamış.
Samsun dışında yaşayanlar olarak maça gidemeyen ama passolig kartı olan kardeşlerimize bilet kampanyası mı yapsak? 

Ned Stark

Selam
Uzun süredir siteye yazmıyordum. .
Ortamı özlemişim 
Takımımıza 1 hafta daha verelim bence
Yukarıda okuduğum her seye katılıyorum. ..
Lakin başka Samsunspor yok. ..