Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

jurista

Malesef birine,birilerine  yaranmak bizim camiada son dönemde moda oldu ... Düne kadar küfrettiğimiz şeylere şimdi normal diyorsak armanın değil kişilerin adamı olmuşuz demektir....

eprianu

Konu Samsunspor ise trabzon lobisi ile galip öztürk arasında pek fark kalmıyor.
Kazım Yılmaz'ı sanki kendi şirketiymiş gibi bu takımın başına getiren,
Sonra çıkar uyuşmazlığı yüzünden türlü entrikalar döndüren,
Kazım Yılmaz'ın başkanlığı düşsün diye 22 yöneticiyi istifaya zorlayan,
adamlarından birini gönderip bir maçın devre arasında takıma "oynamayın" dedirten ben değildim
galip öztürkün ta kendisiydi.

Hakikaten Samsun'un Samsun'dan başka dostu yok!

SametYılmaz55

İki otobüs,bir depo benzine her şeyi unutan adamlar var.Hüseyin Karataş Ankaraspor maçından önce, Anıtkabir'in önünde taraftarla röportaj yaparken insanları zorla Galip Öztürk'e teşekkür ettirdi.Kimilerinin para sevdası Samsunspor sevdasindan daha önce geliyor.Galip Öztürk'e hala imparator diyenler ceplerini Samsunspor'dan daha çok düşünüyorlar. o yüzden gecsinler büyük Samsunpor'luyuz ayaklarını

cembaba

O bu değilde, bu televizyoncular boş konuşmaktan başka hiç bir şey yapmıyorlar. Özellikle diksiyon yönünden berbatlar. Ayrıca çıkarları doğrultusunda hareket ediyorlar. Aşağı yukarı 2004 - 2005'den beri Samsunsporluyum. Bu adamların Samsunspor için yaptığı hiçbir şey görmedim. Ne bir kamuoyu oluşturmak, ne bir küskünleri barıştırmak, şehrin geleceğiyle ilgili somut bir adım. Hiç bir şey... Ha pardon 20 Ocak Gecesi hariç. Hak yemeyelim.

Samsunspor Camiası kadar nankör, bir birinin kuyusunu kazan, yıllardan beri kurumsallaşamayan, kulübün içindeki ikili çatışmaları bolca olan, muhalif kesimlerin de yazarak bir şeyleri gösterek; "şöyle yapsanız daha iyi olur" demesi yok mu? Çıldırmamak elde değil. Bolca yazacağım bu sezon...

Stoper

Samsun'da ki programlar vasat. Yorumcuların hepsi sporun içinden gelen insanlar değil. Hüseyin Karataş kimdir mesela? Diğer tarafta Avni Demirlerin programı var. Takimin ligde ki siralamasini bilmez, gelmiş 70 yaşına kamuoyu oluşturma peşinde. Ordu'nun yerel bir televizyonun da spor programına denk geldim.Konuşmacılardan biri eski hakem,hoca ve futbolcu.Teknik,taktik yorumları çok çünkü bizzat bu oyunun içinden geliyorlar, kendilerini dinletiyorlar.Kaliteli programları var. Bizimkiler yaptiklari programda yediklerini, içtiklerini gösterir. Reklam ajansi gibi kişilerin propagandasini yapar.

Desiqner

Sevgili arkadaşlar üstte yazdığım yorumda Hüseyin Karataş ilgili.yorumda hakaret gececek cümleleri sildim.Kendisinden bu kelimeler için özür diledim ama Özür üm seçtiğim kelimeler için oldu.Yoksa sablon olarak dusunduklerim ayni.Hüseyin bey kardeşlerinin yazılan şeyleri haber verdiğini söyledi. Bu sitede konusulanlari yetiştiren ve Hüseyin bey gibi düşü en arkadaş kimse yazsın da bizde ona göre tavrınmizi alalım.

SametYılmaz55

Hüseyin Karataş'a burada konusulanlari yetistiren arkadaş laf taşımak yerine keşke düşüncelerini burada söyleseydi

brigand

Bu konu iyice can sıkmaya başladı. Gazeteci veya herhangibi birisi farketmez. Varsa bu forum için denecek birşey gelsin burada desin. Uzaktan beri insanların canlarını sıkmayın. Burada herkes kişilik haklarını ihlal etmeden bağımsız şekilde istediği görüşü dile getirebilir. İspit olayına bu ara fazla rastlamaya başladım. Can sıkıcı olaylar bunlar.

mehmet yılmaz

Aslında yüz yüze söylemeyi düşünüyordum ama madem Hüseyin Karataş'ın burayı takip edip, vaziyetleri bildiren bazı kardeşleri varmış. Bunu da tezvir ederler kendisine. ( Bu arada bir zamanlar bizzat kendisi takip ediyordu bu siteyi. Demek ki bırakmış! İlginç.)

Neyse, ben uzun zamandır yerel basını ve tv programlarını mümkün olduğunca az takip etmeye çalışıyorum. Kendisiyle sohbetimiz, hukukumuz da olmasına rağmen nedense facebookta eklememişiz birbirimizi. Bunları söylememin sebebi, onu takip edebilecek vasıtalarım az olmasına rağmen benim bile dikkatimi çeken, karşıma çıkan bir durum. Dönem dönem birilerinin üzerine aşırı düşmesi, abartılı mesajlar yazması kamuoyunda farklı yorumlanıyor. Evet, belki de gerçekten bir bağı, bağlantısı yok ama kraldan çok kralcı davranmak, profilde, kapakta, sayfada bazı kişilerin resimlerini paylaşmak her şey bir tarafa yapmaya çalıştığı işe, 'basın ahlakına' uygun değil.

Özetle, ben kendisini severim ama böyle yaparak 'sonradan düzeltilmesini istediği' bazı yaftalamalara maruz kalması ve maalesef insanların onun hakkında bazı farklı düşüncelere kapılması kaçınılmaz oluyor.

Laf taşıyan arkadaş kimse, onun kapasitesini aşabilir bu sözler. En iyisi muhatabı doğrudan okusun.

berusa55

PTT 1.Lig 2014 - 2015 sezonu Bucaspor - Altınordu maçıyla başladı. Hadi hayırlısı olsun hakkımızda...

##kdc##

lato

Altınordu'da Mertan'la Halil İbrahim çok can yakar gibi geldi bu sezon :)

jurista

Bu site kurulduğu günden beri sadece taraftarın sitesi olmuştur.Yeri geldi İsmail Uyanık gibi bu takımın Menteşeoğlundan sonra en güzel günlerini yaşatan efsanesine bile eleştiriler yapıldı ,haddini aşmış hakaretamiz yazılar yazıldı ama ben bir kere olsun Sn İsmail Uyanık'ın bizzat kendisi bu siteyi takip etmesine rağmen ne müdahale ettiğini ne de yazı yazanlara tekzip yazdırdığına şahit olmadım .

Ben bile çok iyi hatırlıyorum o zamanlar yeri geldi eleştirdim ,yazdım çizdim bir kez olsun da bana ne özelden ne genelden bir allahın kulu çıkıp da yazma demedi.Ama şimdi o günlerden bu günlere gelişimizi yaşadıklarımızı gördüklerimizi kimlere güvenip kahroluşlarımızı gördükçe eşşekler gibi pişman oluyorum o adama laf söylediğim için yazdığım için .Ama o her zaman taraftarın yanındaydı bizim içimizdeydi bizim serzenişimize bile eyvallah diyecek kadar bizi özümsemişti.

Elbette küfrü,galiz hakaretamiz söylemleri kabul etmiyoruz arkasında durmuyoruz.Hele de bu sitenin yazarları böyle bir anlayış içinde asla olmaz.Ama taraftar olarak yanlış gördüğümüz herşeyi söylemek bu takımın zararına olduğunu düşündüğümüz hissettiğimiz her eylemi konuşmak dillendirmek bizim asli vazifemiz.

Bu sitenin sahibi bu armaya kayıtsız şartsız gönülden destek vermiş herkestir.Biz dönem adamı değiiz olmadık olamayacağız, ömrümüz vefa ederse nefes aldığımız son ana kadar Samsunsporun adamı olmaya and içtik.Evlatlarımıza,kardeşlerimize  bu anlayışı öğütledik öğütleyeceğiz.

Hülasa , Hüseyin Karataş'ı tanımam nasıl bir tepki verdi onu da bilmiyorum ama isterim ki gelsin konuşalım tartışalım ,böyle uzaktan müdahaleler burada yazılan çizilenleri farklı biçimlendirmeler olmuyor , biz bir kere taraftar olarak bu takıma renklere gönül vermişller olarak birbirimizi sevemezsek bir olamazsak birlikte hareket edemezsek ,birbirimizle kavga edersek guruplaşırsak ocu bucu diye ötekileştirilirsek bizden bi halt olmaz.

İstiyorum ki herkes herkesi sevsin,fikirlerine saygı göstersin tartışmalar eleştiriler anlayışla karşılansın büyük küçüğe tölerans göstersin küçük büyüğe saygı göstersin , samsunspor geleneğine ahlakına duruşuna halel getirmeyelim biz kenetlenelim kişiler gelip geçiyor geçecek biz senelerdir burdayız ve daima  burda olacağız ...

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: jurista - 29 August 2014, 23:53:49
Biz dönem adamı değiiz olmadık olamayacağız, ömrümüz vefa ederse nefes aldığımız son ana kadar Samsunsporun adamı olmaya and içtik.Evlatlarımıza,kardeşlerimize  bu anlayışı öğütledik öğütleyeceğiz.

>l< >l< >l< >l< >l< >l<