Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

brigand

ekşi'de kamp ile ilgili bir yorum;

''karşıyaka ve bucaspor ile yaptıkları hazırlık maçlarını izledim. rakiplerine göre çok üstün oynadılar. teknik direktörleri çok heycanlı ve hırslı. bu sezon başarılı bir sezon geçirebilirler. adını yanlış hatırlamıyorsam alperen diye çocuk sayılabilecek çok yetenekli futbolcuları var.''

ask55

Samsundaki arkadaşlar idmanlara gitmiyor musunuz ?
nedir takımın durumu yeni transferler vs. biri şöyle gidip idmanı izlesede bizlere özet geçse..

kaptan 55

kısmetse yarın akşama niyetim var

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: ask55 - 21 August 2014, 14:31:22
Samsundaki arkadaşlar idmanlara gitmiyor musunuz ?
nedir takımın durumu yeni transferler vs. biri şöyle gidip idmanı izlesede bizlere özet geçse..
İdman izlemeye gelecekseniz dürbün ile gelin. Taraftara idman izlettirilen yer ile idman yapılan saha arasında kaca bir saha var, bırak idman izlemeyi o uzaklıktan futbolcuları bile tanıyamıyorsun.
Ahh İsmail Uyanık taraftar rahat idman izlesin diye tribün yapmıştı... :(

lucarelli

Fanatikte orduspor kapaniyor diye bir haber gordum. Futbolculara lisans cikartamiyorlarmis. Maddi krize girmisler. Kayseri macina cikamayacaklarmis. Bilgisi olan var mi

evolution55

samsunum

Her zaman bu tür haberler çıkmakta bir çoğunda da şehri harekete geçirmek için bu tarz yöntem deniyorlar.Fazla inandırıcı olduğunu düşünmüyorum.

SametYılmaz55

Dolandırıcılar artık aştı kendilerini.Şimdi de insanların facebook hesaplarını çalıp sanki kendisiymis gibi konuşuyorlar.Karşısındaki insan da arkadaşıyla konuştuğunu sanıp bazı kişisel bilgilerini veriyor.o yüzden herkes dikkat etsin şu aralar.Facebookta bir arkadaşınız bu tarz kişisel bilgilerinizi istediği zaman uyanık olmak gerekir.Başka bir durumda organ mafyası ile alakalı.Gene facebook üzerinden insanların hesaplarını çalıp kardeşim çok zor durumdayım yada kaza yaptık hemen şuraya gelir misin diye mesaj atıyorlar.gene bu tarz durumla karşılaşan olursa uyanık olsun lütfen...

özkan

twitirda paralel Samsunspor diye bir sayfa var.bu ne lakayiklik nerden buluyolar bu yüzü.kimdir bilen varmı.adamın sinirlerini hoplatıyolar.

beşnumara

Paralel Samsunspor da neymis :)

özkan

abi kafa buluyolar herşeyle ya.gir bak bi istersen.

YaşarDoğu

Az önce Gaziantep BB ile Sivasspor un 3-3 berabere biten maçını izledim. Antep iyi görüntü çiziyor. Birazdan Adana demir - Mersin maçı başlayacak.İzlemek isteyenler kanal 58 ten canlı verilecek.

Ayberk

Şimdi yarın ordu bizim maça çıkacak mı

ult55ras

Ertuğrul Sağlam

Akşam sordum sorun yok dediler saat 4 de Samsun'da olacaklarmış.