Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Stoper

İlkadım-Terme maçında kimi tutacaksınız peki :)

BAL ligi play out maçı.
Pazar 14;30 da. 19 Mayıs stadımızda.
Güzel maç olur.Ben büyük ihtimalle giderim.
Terme 3.lig gördü.Belli bir kitlesi olan ilçe takımı.
İlkadım'da desteklediğimiz aday kaybetti onlar elensin :)
Şaka bir yana Terme'yi bu ligde görmek istiyorum.Destek verilirse 3.lig için sıkı takımda kurarlar.

Merzifonspor-Yeni Amasyaspor arasında ki play out maçı Samsun 19 Mayıs stadyumunda.
Cumartesi 14;30 da.
Merzifonspor ; Nuri Asan tesislerimizde , Yeni Amasyaspor ise Çarşambaspor'un tesislerinde antreman yapıyor.
Yapılan bu jestlerin karşılığını alırız.Bölge takımlarıyla ikili ilişkiler önemli.Yıllar önce Merzifonspor'dan Emre Balak'ı almıştık.Yakın zaman da Amasyaspor'dan Sedat Yüce'yi aldık.Gerçi ondan faydalanamadık takımdan ayrıldı.

Duško Milinković

Termesporun başında güven gümüşdağ ve kemal hoca var. Güven hoca kemal tokak,adem alkaşi ve murat yıldırım gibi futbolcuları zamanında samsunspora kazandıran izleme heyetindeydi. Samsunspora faydası olacağını bildiğim için termesporun kazanmasını isterim.

celebi

Sadece Samsunspor

Samet Torun

Bende termespor dan yanayım ama ilkadımın pek zorlanacağını sanmıyorum. 2 ya da 3 farklı bir skor alırlar gibi geliyor bana

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

mimar55

Seçimden önce olsa ilkadım diyebilirdim belki ama şuan kesinlikle termespor

kuzey55

ts clup açılışı varmis bugun ts futbolculari da gelecekmis.bakalim hangi siyasetçiler gidecek

ChucKeR

paly-outu neden atakum yerine ilkadım oynuyo anlayamadım. atakum daha aşağıda bitirmiş ligi

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ChucKeR - 24 April 2014, 15:01:59
paly-outu neden atakum yerine ilkadım oynuyo anlayamadım. atakum daha aşağıda bitirmiş ligi

Çünkü Atakum küme düştü.
İl kontenjanı nedeniyle...
Onun yerine Ladik doğrudan çıktı.

Önümüzdeki sene
Bafra
Çarşamba
Ladik
İlkadım-Terme galibi olacak o grupta.

Bu arada zor ama inşallah Terme kazanır.

celebi

Kais

bi gazi caddesine inin bakın yazıklar olsun bu sehre adamlar tese sarkılarıyla store acıyorlar yuh dıyorum tam tersı olsa neler olur bı dusunun adamlar sarkılarla acıolar

ugrass

17 Aralık'ın ilk iddianamesi kabul edilmiş ilk duruşmada 11 kasım 2014.
Ne adelet ama :) 2015 genel şeçimlerinden sonra duruşma sonuçlanır

Sadece Samsunspor

Malesef yargi siyasallasti yapacak birsey yok. Kim secilirse o otturuyor dudugu. ts club konusunda malesef tepki koyamiyoruz koysakta ili yonetenler yuzde 70i tsli o yuzden savasmak bi ise yaramiyor. Ayrica superlige cikmadan ts ile sahada karsilasip yenmeden bi mesruluk kazanamayiz. Superlige cikinca hesabi sahada gorucez insallah.

##kdc##

1 maç saha kapatma cezası almışız. Maraş maçında olaylar olaylar..

beşnumara

Şaka değil gerçek
Ksk maçında çirkin ve kötü tezahürattan dolayı Maraş maçı seyircisiz.