Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Musti

23 April 2014, 16:06:30 #40380 Son düzenlenme: 23 April 2014, 16:10:14 Musti
Samsun-Kuş cenneti arası sahil düzenlemesi. Proje resminde kumsal gözüküyor ama sosyal medyada paylaşılanlardan pek de öyle olmadığı anlaşılıyor.

http://www.samsun.bel.tr/proje-detay.asp?SayfaId=1844

##kdc##

Çingene diye diye gerçekten Samsun'u çingeneler mi bastı yoksa Rus Pazarı'nın çevresinde mi sadece bu yoğunluk?? Bugün Çingeneler için özel bir gün mü, her yerdeler  :hnk:

55.hakan

Sahile hiçbir şey yapmasalardı daha doğal ve güzel kalacaktı.Bu kadar vizyonsuz olup üstüne hunharca davranıp sahilin içine ettiler.Biri çıkıp da bir şey demiyor.Bu şehrin hukukçusu, derneği yok mu.Kaç tanesi kalkıp bir şey dedi?Şehir dışında olduğumdan takip edemiyorum.Bir eylem şart bu sahillerin yok olmasının önlenmesi hakkında.Bu konuda neler yapılabilir düşünmek lazım.Gerekirse ilk felaketi getiren dereköy de yapılan barınaktan itibaren yıkılmalı.

Ollivanders

Kesinlikle hakan abi . Her sey derekoye yapilan balikci barinagi ile basladi . Denize gitmrk icin can atardik , denize gidene kadar ayaklarimiz yanardi . Simdi ise o sahil yok . Bir allahin kulu da dur demedi .

55.hakan

Alıntı yapılan: Serpico - 23 April 2014, 19:59:20
Kesinlikle hakan abi . Her sey derekoye yapilan balikci barinagi ile basladi . Denize gitmrk icin can atardik , denize gidene kadar ayaklarimiz yanardi . Simdi ise o sahil yok . Bir allahin kulu da dur demedi .
Samsun dayken Taflan daki 87 kamp sahibi köylülerle konuştum.Evet kötü oldu ama yapacak bir şey yok dediler.Adamların ekmekleri oynanıyor ama doğrudürüst tepki gösterdikleri yok.Bizim ne zaman böyle nutkumuz tutuldu anlamıyorum.

ChucKeR

siyasi bi mevzu açıp insanları kışkırtmak ya da üzmek istemiyorum ama son 1 yılda yaşananlar ve toplumun olaylara geri dönüşü bu ülkede eylemle, bildiriyle hak arama işini bitirmiştir bence.

Ertuğrul Sağlam

Bayern Munih suan yenik durumda olmasina ramen dunyaya futbol dersi veriyor.

Ollivanders

Bayern %75 e %25 öndeydi topla oynamada . Tek pozisyon gol yaptı benzema .

mehmet yılmaz

Ollivanders

kuzey55

Alıntı yapılan: Serpico - 23 April 2014, 23:39:16
Tuttugumuz her takim yeniliyor

bazen bunu ben de düşünüyorum.kimi istesek yeniliyo. Samsunspor'u rahat bıraksak başarılı olacakmış gibi geliyo bana :)

##kdc##

Başka takımları bilmem de bizim memleketten bi cacık olmaz. kimi neresinden tutarsak tutalım Samsunspor'dan bişi olmaz. Şu anda Samsun'u yöneten kuşak ne zaman emekliye ayrılıp yerine yeni Samsuncu bir kuşak gelirse o zaman başarıya ulaşırız..

55.hakan

Alıntı yapılan: ##kdc## - 23 April 2014, 23:54:02
Başka takımları bilmem de bizim memleketten bi cacık olmaz. kimi neresinden tutarsak tutalım Samsunspor'dan bişi olmaz. Şu anda Samsun'u yöneten kuşak ne zaman emekliye ayrılıp yerine yeni Samsuncu bir kuşak gelirse o zaman başarıya ulaşırız..
Samsun a Ankara dan sahip çıkmaya çalışan benim gibiler için de dediğin sözler geçerli.

cakir55

Çok birşey istemiyorum şu Eskisehir kadar olsak yeter. Her sene üst sıralara oynayan, kendi evinde zor kaybeden. Kolay yoldan da uefaya gitsek kebab :D

# tapatalk #