Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Bu Adnan Olmez de uyanik adam yilda 1 kere 20 30 milyarlik yardim yapip kendini Samsun sevdalisi gostermeye calisiyor. Yemezler Adnan Olmez yemezler. Samsunspor sayesinde o fabrikayi buyuttugunu yurt disina ihraca basladigini biliyoruz. Ah bu Samsunspor kimlere mevkii para kazandirdi da kendine bi faydasi olmadi. Olan hep kulube taraftara oldu.

Shane_Falco

Seyircisiz oynama cezası alındığında kadın ve çocukların girebilmesi için passolig isteniyor mu ? Bilen var mıdır acaba ?

cakir55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 25 April 2014, 09:18:49
Seyircisiz oynama cezası alındığında kadın ve çocukların girebilmesi için passolig isteniyor mu ? Bilen var mıdır acaba ?
Geçende gsde yedi çok seyirci vardı ama istenmiyor herhalde çünkü o kadar doldurmalari imkansız gibi birşey.

# tapatalk #

Ollivanders

Istenmiyor . Kadinlara ve cocuklara ucretsiz

Ollivanders

samsunu inletmisler . Bu ayip da bize yeter .

Duško Milinković

http://www.bomba32.com/gurbetcinin-onlenemeyen-yukselisi/6489/
Bu çocuk iyi bir futbolcu. Yönetim gelecek sene için izleme listesine alırsa iyi olabilir.

Sadece Samsunspor

25 April 2014, 11:39:51 #40431 Son düzenlenme: 25 April 2014, 11:53:59 Sadece Samsunspor
Bu ts clubun 50 100 metre yakınında explorer cafenin orda Samsunspor oluşumu yokmuydu. Kapandımı orası uzun süredir gelemedim Samsun'a. Açık olsa tepki olurdu heralde.

alın videosu açılışın izdihama bak utandım resmen şehrimden yazıklar olsun. polislerde ip gibi dizilmişler. yazık yazık içim acıdı resmen izlerken: bize her yer tarbzon sesleri son sn.lerde

video: http://haberler.com/hami-mandirali-takiminizi-seviyorsaniz-5948719-haberi/

Ayrıca Hami Atakum bld. başkanınıda ziyaret etmiş oh oh:

http://spor.haberler.com/hami-mandirali-baskan-tasci-nin-konugu-oldu-5948588-haberi/

sadece55

Biz olsak giremeyiz kapıdan anasını satim...

cgr

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 25 April 2014, 09:18:49
Alıntı yapılan: Serpico - 25 April 2014, 10:44:01
Istenmiyor . Kadinlara ve cocuklara ucretsiz

Cezalı maçlarda Kadınlar ve Çocuklarda PASSOLİG Kartına sahip olmak zorundalar.

sadece55

Geçen Galatasaray maçında o kadar kadının Pasolig kartı mı vardı yani ?

berusa55

Kombinelerdir o girenler. Gidemeyen erkek taraftarlar, kombinelerini eşine çocuğuna vermiştir.

sadece55

Alıntı yapılan: berusa55 - 25 April 2014, 14:29:54
Kombinelerdir o girenler. Gidemeyen erkek seyirciler, kombinelerini eşine çocuğuna vermiştir.

Stad fulldü.Sadece kombineler olduğunu sanmıyorum.Pasolig şartnamesinde yazıyormu böyle birşey?

berusa55

25 April 2014, 14:33:09 #40437 Son düzenlenme: 25 April 2014, 14:39:46 berusa55
Stad full değildi Erdinç kardeşim; kale arkaları ve üst katların genelinde büyük boşluklar vardı. Kaldı ki gs iyi kombine sattı bu sene için. Normaldi yani o kadar gelen o akşam. Çağrı'nın yazdığı gibi kadın ve çoucuklarda da girerken passolig kartı şartı aranıyor yeni uygulamada.

Sadece Samsunspor

Gs stadin yuzde 70i kombine zaten

eprianu

Seçimde gereken tepkiyi veremedik. Bence boşverin bu vakitten sonra birşey demeyelim. Desek de çok faydası olmayacaktır.
Zaten bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ellerini kollarını sallaya sallaya her şeyi yapacaklar.
Şahsi görüşüm Samsun önümüzdeki 4-5 yıl belediyelerden hiçbir şey beklemesin.