Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ChucKeR

Alıntı yapılan: altunay - 22 April 2014, 13:19:12
Samsunspor tesisleri satilcakmis yeni tesis tekkeköye yapılcakmis bilgisi olan varmı?

klüp iyice izole olacak şehirden tekeköy belediyespor yapsınlar adını da madem

Forvetim

bu e-bilet iptal olmazda birtakım düzeltmelerle işi geçiştirirlerse seyirci sayımızda ki azalmanın önüne yinede fazla geçilmez ve yeni stad ile birlikte iyice düşer diye düşünüyorum, stad yeni diye bu eziyete kimse katlanmaz. ekstradan bir ulaşım masrafı da çıkacak ve maça gidiş dönüş için daha fazla zaman ayırmak gerekecek velhasıl stadın uzak, e-bilet var yani maça falan gelmeyin kardeşim diyorlar vatandaşa. bu yıllarda ki  her maç en az 10 bin seyirciye oynadığımız günler süperlige çıkamazsak tarih olur. çok ararız bu günleri tekkeköyde.

Ayberk

Alıntı yapılan: altunay - 22 April 2014, 13:19:12
Samsunspor tesisleri satilcakmis yeni tesis tekkeköye yapılcakmis bilgisi olan varmı?

Aslı astarı var mı bilmem ama o kadar değerli arazide bizi tutmazlar ne yazık ki bu da acı bir gerçek. Herşeyi parayla ölçen bu düzen var oldukça biz gibi "taraftarların" sözlerinin en ufak bir değeri yok. Oysa o tesisler kimin adını taşıyor, kimin parasıyla ve nasıl yapılmış? Bunları düşünebilecek birileri olsa o tesislere dokunmayı bırakın bu fikri akıllarının ucundan bile geçirmezlerdi ama nerde...

Stoper

23 April 2014, 01:12:27 #40368 Son düzenlenme: 23 April 2014, 02:33:45 Stoper
Tekkeköy'e trafik,inşaat,insan gürültüsünün olmadığı 1.sınıf bir tesis yapılırsa sıkıntı yok.Şuan ki tesislerimiz şehrin göbeğinde kaldı.Futbolcuların daha sağlıklı,daha sessiz ortamlarda antreman yapmaları için şehir dışında tesis olayı çok daha iyi.Nuri Asan tesislerinde futbolcuların kaldığı bina , prefabrik evlere benziyor.İdari bina samanlık gibi.3 tane saha var ve bence yeterli değil.Yeni tesislerde en az 4 doğal çim,1 tanede suni çim saha olmalı.UEFA standartlarında yeni tesisimiz prestij kazandırır bize.Kabul belki şehirden uzaklaşacak,kopacak.İnsanlar antremanları,hazırlık maçlarını izleyemeyecek ama Nuri Asan tesisleri şehrin tam ortasında değerli topraklar üzerinde.Bildiğim kadarıyla tesislerin arazisi de büyükşehir belediyesinin.Orayı değerlendirmek isterler.

south_london

Tekkekoy'e metro, metrobus hatti projesi ne durumda. Stadin acilisina yetismeyecekmi? Bu konu icin neden bir baski yaratilmiyor herkesin   arabasi var sanirim stada rahat rahat gidecek.

ErkÇay55

Metrobüs çalışmalarında denizi doldurma işlemi devam ediyor.Şu anda Lovelet'in karşısında denizi doldurma işlemi devam etmektedir.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: ErkÇay55 - 23 April 2014, 10:00:43
Metrobüs çalışmalarında denizi doldurma işlemi devam ediyor.Şu anda Lovelet'in karşısında denizi doldurma işlemi devam etmektedir.

Ben anlamam izine geldigimde Denize girecem ben.
Simdi zipliyipta kuma cakilmimde , yani azicik biraksinlar güzelim Denizden.
Ben her nedense su Denizi doldurma isine karsiyim.

55.hakan

Yakında Samsun da denize girilecek yer kalmayacak.Güzelim geniş kumluklu sahil tamamen yok oluyor.Sırada Atakum u yok etmek var galiba.

Stoper

Yusuf Ziya Yılmaz'ın açıklaması vardı.
2014 yılının sonuna kadar bitecek demişti.
Stadyumun açılışına yetişecek.

##kdc##

Deniz mevzusu açılmışken Taflan ve Çatalcam'daki yazlıkların bulunduğu bölgedeki sahil kesimini de taşla doldurmuşlar diyorlardı. Doğal güzellikler göz göre göre niye mundar edilir ki. Bu millet nerede denize girecek??

Dartagnan

Demek değil cüno yaptılar. Sahil yok artık. Gidip görün oraları içiniz acır. Bizim halk sahiline,  degerine sahip cıkamıyor. Zamanında verilmedi tepki simdi iş işten gecti herkes konusur oldu.

beşnumara

kdc bu millet baldırcıplak denize giriyor racona ters ;)
Stadın açılışı 2015 haziran seçimlerinden önce Başbakan Samsun'a geldiğinde olur. Seçimden Önce yeni stada geçmek zor.

ErkÇay55

TARAFTARA MÜJDE

Samsunspor yönetimi, iki maç için geçerli olacak kombine bilet satışı başlatacak. Buna göre çok cüzi fiyatlara taraftara satılacak kombineler hem K.Maraş ile oynanacak son lig maçında hem de Samsun'da oynanacak play-off maçında geçerli olacak

YÖNETİM ÇAREYİ BULDU
Kırmızı beyazlı yönetimden kombine harekatı. Yürürlüğe giren e-bilet uygulaması nedeniyle taraftar sayısının neredeyse yüzde yüz düşmesi karşısında çözüm arayan Samsunspor yönetimi, çareyi kombine bilette buldu. İki maç için geçerli olacağı öğrenilen kombine biletlerin Kahramanmaraş ile oynanacak son lig maçında ve yine Samsun'da oynanacak play-off müsabakasında geçerli olacağı açıklandı.

İKİ MAÇLIK KOMBİNE
Konuyla ilgili olarak derin bir çalışma başlatan kırmızı beyazlı yönetimin, kombine bilet konusunda kamuoyunu aydınlatıcı bilgileri en kısa sürede paylayacağı öğrenildi. Karşıyaka maçında tribünlerin boş olmasının çok can sıkıcı bir durum olduğu görüşünde birleşen kırmızı beyazlı yönetimin bulduğu bu çözüm kısa vadede taraftarın işini de kolaylaştıracak. Gözler Samsunspor yönetiminde.

Sadece Samsunspor

Resmi sitedeki Samsunspor facebook sayfasını beğenen kişilere bakın fbli gsli hepsi.

south_london

Samsunun en ozel dogal guzelligi sahilleri. Y.Ziya Samsunun bu ozelligini silecek kadar vizyonsuz gozukmuyordu. Ama sorun halkda birtek Samsun halki degil Turkiye genelinde uyusukluk vurdum duymazlik var. Yap bakalim avrupada boyle bir rezalet kiyametmi kopuyor gorelim. Istanbuldaki orman katliamini gormeniz lazim. Toroslarda karadenizde HES rezaleti, oksijen deposu Kaz Daglarinda siyanurle altin ariyorlar. Uzungolun etrafini betonla cevirdiler. Simdi kackarlara duble yol yapmanin pesindeler! Samsun sahillerine dokunuyor embelek kafalilar. Ulan Miami gibi sahil seridin var kafasiz nerde var bu kadar uzun sahil. Ben anlamiyorum dogadan neden bu kadar nefret ediyor bu insanlar.Kucukken ormanda Sirinleri goremediler herhalde.