Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

##kdc##

Şirinler kale arkasında bir ara "Kardeşler burada kaypaklar nerede" diye bağırdılar bu yüzden mi yedik acaba ??

Yoksa "e bilete hayır" denildiği için mi??

kuzey55

gazi caddesi karışmış bizim taraftarlar orda ts taraftari dağıtıldı.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 24 April 2014, 15:32:21
Çünkü Atakum küme düştü.
İl kontenjanı nedeniyle...
Onun yerine Ladik doğrudan çıktı.

Önümüzdeki sene
Bafra
Çarşamba
Ladik
İlkadım-Terme galibi olacak o grupta.

Bu arada zor ama inşallah Terme kazanır.
Erdoğan Tok İlkadım Beld.spor'un futbol şubesini kapatacağı söyleniyordu.

berusa55

Kötü tezahüratın bir sezonda 4.kez tekrarlanması nedeniyle Maraş maçını seyircisiz oynama cezası almamız biraz da hayırlı olmuş. Ceza almamızı gerektirecek durum Maraş maçında yaşansaydı, play off ilk maçını seyircisiz oynama ihtimaliyle karşılaşacaktık.

Ellibeş Numara

Karşıyaka maçında stadda, kötü tezahürat yapıldı da bizim mi haberimiz yok? Sadece e-bilet tezahüratları yapıldı. Heralde Tff, bu tezahüratları kendine küfür edildi diye sayıyor.  :evet:

brigand

Bence iyi oldu. Taraftarsızlık biraz daha anlaşılır. Hem de Maraş maçıyla beraber ceza alma ihtimalimiz kalmadı.

Sadece Samsunspor

Hayirlisi olsun bosverin playoffda kapanamasinda onemli olan o. Taraftarin kiymetini tekrar anlarlar.

samsunmania

Samsun'da TS Club mağazası açıldı..

Samsun'da TS Club mağazası, Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı'nın katıldığı törenle açıldı.

İlkadım ilçesi Gazi Caddesi'ndeki mağazanın açılış kurdelesini kesen Mandıralı, daha sonra bordo-mavili taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi, forma imzaladı.

Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mandıralı, Samsun'da ilginin olağanüstü olduğunu belirtti.

Trabzonspor'un büyük bir aile olduğunu vurgulayan Mandıralı, şunları kaydetti:
"Samsun'da bir arkadaşımız büyük bir risk alarak bu mağazayı açtı. Ben de Trabzonspor taraftarlarına sesleniyorum, eğer takımınızı seviyorsanız lütfen ürünlerimizi alın ve takımınıza destek olun. Çünkü biz böyle büyeyeceğiz, bir tek sahadaki sonuçlar yetmiyor, dışarıda da destek olunması lazım. Saha ve dış desteği birleştirip daha güçlü bir Trabzonspor ortaya koymamız lazım."

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20140424/samsunda_ts_club_magazasi_acildi.html?utm_campaign=samsunda_ts_club_magazasi_acildi&utm_medium=son_4_tur_haber&utm_source=habersayfalari

Camı çerçevesi her indiğinde yeniden mi açılış yapıyor bu herifler? Mesaj mı vermeye çalışıyorlar? Vallaha harbiden büyük risk almışsınız.

kuzey55

Alıntı yapılan: samsunmania - 24 April 2014, 18:49:16
Samsun'da TS Club mağazası açıldı..

Samsun'da TS Club mağazası, Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı'nın katıldığı törenle açıldı.

İlkadım ilçesi Gazi Caddesi'ndeki mağazanın açılış kurdelesini kesen Mandıralı, daha sonra bordo-mavili taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi, forma imzaladı.

Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mandıralı, Samsun'da ilginin olağanüstü olduğunu belirtti.

Trabzonspor'un büyük bir aile olduğunu vurgulayan Mandıralı, şunları kaydetti:
"Samsun'da bir arkadaşımız büyük bir risk alarak bu mağazayı açtı. Ben de Trabzonspor taraftarlarına sesleniyorum, eğer takımınızı seviyorsanız lütfen ürünlerimizi alın ve takımınıza destek olun. Çünkü biz böyle büyeyeceğiz, bir tek sahadaki sonuçlar yetmiyor, dışarıda da destek olunması lazım. Saha ve dış desteği birleştirip daha güçlü bir Trabzonspor ortaya koymamız lazım."

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20140424/samsunda_ts_club_magazasi_acildi.html?utm_campaign=samsunda_ts_club_magazasi_acildi&utm_medium=son_4_tur_haber&utm_source=habersayfalari

bugün bizzat kendisi gördü o riski.

beşnumara

Bu şehri yönetenlerden,bu şehirde çorba peşinde kosanlardan iğreniyorum.

furkan5534

Bu acilista neler yasanti bilen varmi? Resim falan.

Forvetim

e-biletten sonra seyiricili yada seyircisiz, bir fark varmıydı ki sanki

isa55

Düğmeye basıldı.
Öncelikle sahamız kapatıldı.
Sıra play-off ta.

mimar55

O bişey değilde seyircisiz maca kombine mi cıkacak geniş bakmakta fayda var bu işe bir cağre ayrıca seyircisiz bu takım oynamıyorda

Desiqner

Store açılışında hiçbirşey olmamış.Kimse tepki vermemiş.İlkadım belediyesinide aldılar artık sırtları yere gelmez.
Biz kuzu kuzu oturmaya devam...
Ama Allah büyük...