Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SSKLA

Alıntı yapılan: berusa55 - 15 August 2012, 21:41:32
Milli takimda Mert Gunok show!! 5dk'da takimin icine etti sagolsun.

hangi kanalda abi?

cembaba

15 August 2012, 21:43:17 #32101 Son düzenlenme: 15 August 2012, 21:47:11 CemBaba
Kanal 55'te Erhan Altın Canlı Yayında... Çok güzel konuşmalar yapıyor.

- Armağan Kuş'un maç temposu düşüktü. Ben Armağan'ın patlama yapacağını düşünüyordum. Fakat tempo olarak istediğim ritmi yaklayamadı. İlk maç biraz iyi idi. Sonraki maçlar form olarak da düşüktü. Sadece Armağan değil, diğer oyuncular da kendini geliştirecek ve geliştirmeli.

Ercüment Gül soru olarak; yapılan transferleri sordu.

- Bundan sonra dört transfer daha bekliyorum dedi. Bu transferler de bu süreçte değil, kamp görmüş olan hazır futbolcular olacak. Boşta olan oyuncuyu almayı düşünmüyoruz dedi.

- Bu süreçte adaptasyon sorununu daha atlatamadık. Birlikte çok zaman geçirmedik. Adaptasyon ve kondisyon olarak yüklendiğimiz zaman çok daha iyi duruma geleceğiz dedi.

- Şu an da takımımıza herkesin sahip çıkmasını ve sabretmesini istiyorum dedi. Kalite olarak transferlerimizin hepsi 1 numara. Kondisyon ve form olarak 3 numaradalar.

- Şu an dizilim yapmaya kalktığımda bir dizilim yapamıyorum. Çünkü form grafikleri oyuncularımın düşük.

berusa55

cezayir55

ertuğrul olsa kalede çok daha iyiydi

mehmet yılmaz

Türk futbolunda başka kaleci yokmuş gibi FB'nin senede 2 maç oynayan, yedek kalecisi A Milli Takımda yer alıyor. Sen yapma bari Abdullah Avcı!

Ekrem

Gerçekten Türkiyede kalecimi kalmadı ya  :x((

Yunusemre55

Ertuğrul Taşkıran bile daha iyi ve daha cesur kaleci .

Yunusemre55

Televizyonun uydu alıcısını tarratım ancak KANAL 55'i bulamadım frekanslarını söyler misiniz? 

SSKLA

Alıntı yapılan: Yunusemre55 - 15 August 2012, 22:34:30
Televizyonun uydu alýcýsýný tarratým ancak KANAL 55'i bulamadým frekanslarýný söyler misiniz? 

11593  27500 dikey

atalanta8

muzaffer4

televizyonun sesini kıstım maçı öyle izliyorum...

babasamsunlu

mehmet yılmaz

Bu spikerin amaci nedir? Anlayan var mi? sahaya atlayan 5 kisi de en az bu spiker kadar rezil.

muzaffer4

sahaya atlayanlardan biri ts li ydi elinde ts forması vardı tolgaya koştu rezil..

usare

Çok aramışlar mı bu spikeri yaaa. :)